Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι μου γεια σας,ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω  μαθήματα για να πάρω μια κατάρτιση σε ειδικότητες που με ενδιαφέρουν αλλά έχω κάποιες απορίες.Οι σχολές τώρα λογικά θα βγάζουν πρόγραμμα για τι ειδικότητες θα έχουν για αυτό το εξάμηνο,προσπάθησα να μπω σε μερικές από αυτές αλλά τα site τους είναι outdated.Οι εγγραφές γίνονται το Σεπτέμβριο οπότε δε μένει και πολύς καιρός ακόμα,πως θα μπορούσα να μάθω τι ειδικότητες έχει το κάθε ΙΕΚ και ποιο εξάμηνο είναι;

Δημοσ.

Τα περισσότερα ΙΕΚ είναι 2 χρόνια.

Αν θές να δείς τι ειδικότητες έχει κάθε ΙΕΚ, μπές στην ιστοσελίδα του, δε νομίζω όλες οι σελίδες να είναι εκτός λειτουργίας.

Δημοσ.

Φίλοι μου γεια σας,ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω  μαθήματα για να πάρω μια κατάρτιση σε ειδικότητες που με ενδιαφέρουν αλλά έχω κάποιες απορίες.Οι σχολές τώρα λογικά θα βγάζουν πρόγραμμα για τι ειδικότητες θα έχουν για αυτό το εξάμηνο,προσπάθησα να μπω σε μερικές από αυτές αλλά τα site τους είναι outdated.Οι εγγραφές γίνονται το Σεπτέμβριο οπότε δε μένει και πολύς καιρός ακόμα,πως θα μπορούσα να μάθω τι ειδικότητες έχει το κάθε ΙΕΚ και ποιο εξάμηνο είναι;

Να ρωτήσω σε τι ειδικότητες έχεις lockaρει;

Δημοσ.

Τέλος του μήνα με αρχές Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν οι ειδικότητες σε κάθε ΙΕΚ. Δηλαδή επειδή πχ είχε Διακόσμηση φέτος στους Αγ.Αναργύρους, δεν σημαίνει ότι θα έχει και του χρόνου. 
Οπότε περιμένεις λίγο ακόμα. :) 

Αν χρειάζεσαι κάποια ειδικά χαρτιά θα σου πρότεινα να τα ξεκινήσεις από τώρα για να μην χάσεις χρόνο. (πχ εγώ ήθελα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κι επειδή έρχεται από Κρήτη, έκανα την εγγραφή σχεδόν τελευταία στιγμή). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...