Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα οπως λεει ο τιτλος εδω και καιρο θελω να παρω ενα κινητο για να κρατησει για καποιο διαστημα!

Εχω αγορασει απο κινεζικες εταιριες στο παρελθον και εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος εως αριστα απλα τελευταια γινεται χαμος και προσπαθω να αξιοποιησω τα λεφτα μου οσο το δυνατον καλυτερα!

Διαβαζα για το hongmi και ημουν ετοιμος να το παρω απλα σκεφτομουν μηπως υπαρχει καμια αλλη επιλογη καλυτερη!

Το ποσο διαθεσιμο εινια 200 ευρω το να πεσει δεν μας χαλαει το να ανεβει αντε να παει κανα +50/100 με το ζορι κατι θα στριμωξουμε!

Ασχετως δεν ειμαι απλα δεν τρελαινομαι με κινητο αντε να βαλω εφαρμογες να μου κρατει καλα σε μπαταρια και φωτο που καταντησε must λογω δουλειας τελευταια!

Δημοσ.

Ναι αλλα και παλι τραγικο δεν ειναι εκτος και αν θελω ιντερνετ!

Στο σημα και τα σχετικα δεν με επηρεαζει καπου!

Κατι αλλο υπαρχει καλυτερο απο το hongmi?

Δημοσ.

Καλησπερα οπως λεει ο τιτλος εδω και καιρο θελω να παρω ενα κινητο για να κρατησει για καποιο διαστημα!

Εχω αγορασει απο κινεζικες εταιριες στο παρελθον και εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος εως αριστα απλα τελευταια γινεται χαμος και προσπαθω να αξιοποιησω τα λεφτα μου οσο το δυνατον καλυτερα!

Διαβαζα για το hongmi και ημουν ετοιμος να το παρω απλα σκεφτομουν μηπως υπαρχει καμια αλλη επιλογη καλυτερη!

Το ποσο διαθεσιμο εινια 200 ευρω το να πεσει δεν μας χαλαει το να ανεβει αντε να παει κανα +50/100 με το ζορι κατι θα στριμωξουμε!

Ασχετως δεν ειμαι απλα δεν τρελαινομαι με κινητο αντε να βαλω εφαρμογες να μου κρατει καλα σε μπαταρια και φωτο που καταντησε must λογω δουλειας τελευταια!

lenovo p780 φιλε μου.

Δημοσ.

Απο ότι βλέπω πολύ καλό!υπαρχει κάποιο αξιόπιστο site για παραγγελία;

Επίσης σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Απο ότι βλέπω πολύ καλό!υπαρχει κάποιο αξιόπιστο site για παραγγελία;

Επίσης σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

minideal κλασικα.

Δημοσ.

Το p780 διαβαζω το forum απο το link του salazar1991 και απο οτι βλεπω εχει τα θεματακια του...Τελικα αξιζει αρκετα παραπανω σε αυτο το budget?

Να ρωτησω και κατι αλλο το Κ900 της Lenovo αξιζει?

Ελλαδα δουλευει?

Επισης εχει μια sim card μονο που παιρνει και χωρις sd card?Ειναι ενσωματωμενη η μνημη?

Δημοσ.

Το k900 ξεφευγει αρκετα απο το αρχικο budget..SD card δεν παιρνει συμφωνα με το gsmarena..Η εσωτερικη μνημη ειναι 16GB.Λογικα παιζει σε ελληνικα δικτυα :-)

Δημοσ.

Οντως ξεφεύγει πολύ!απλα αρχίζω και σκέφτομαι ότι αν περιμένω θα μπορούσα να το πάρω απλα με χαλάνε τα 16-32 εσωτερικής μνήμης μόνο κ ότι δεν βγαίνει η μπαταρία!η sim dual ειναι καλή αλλα κ μια σιγά το πράγμα!

Δημοσ.

Οχι και ασχημο!Μωρε γενικως με τα κινητα γινεται ενα μπερδεμα και τα εχω χασει με τοσες επιλογες!Ειδικα απο Κινα!

Σκεφτομαι να σκασω τα 350 για το Κ900 απο την αλλη δεν νομιζω να αξιοποιησω ολες τις δυνατοτητες του!

Και μετα λεω αν ειναι να παω για το Hongmi!Λογω διαφορας κοστους/αποδοσης!

Ενα παλικαρι βρηκα ψαχνοντας στο insomnia για το Κ900 και εδεινε το κινητο στα 470ευρω!:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...