Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! θα ηθελα να αγορασω ενα λαπτοπ και το σκεφτομαι για ultrabook. δεν ειμαι φαν gamer το εχω για απλη χρηση αλλα θελω αν χρειαστει να τρεξω κατι βαρη να ανταποκριθει! επισης με ενδιαφερει πολυ να μην ακουγετε και να ειναι ελαφρι και κομψο!

εχω δει αυτο http://www.skroutz.gr/s/3332448/Asus-S56CB-XX173H-i7-3537U-8GB-750GB-24GB-SSD.html

απο χαρακτηριστηκα ειναι αρκετα καλο! μηπως επειδη ειναι ultrabook θα ειναι αργο και θα κολαει? εχει καποιος το συγκεκριμενο να μου πει την αποψη του? η asus ως μαρκα ειναι αξιοπιστη? 

Δημοσ.

μια χαρα ειναι η Asus σαν εταιρια λαπτοπ, εχουν 2-3 γνωστοι μου και δεν εχει κανεις το παραμικρο θεμα μεχρι στιγμης.

το συγκεκριμενο φαινεται σε πολυ καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα του

• Like 1
Δημοσ.

Το αρνητικο, κατ'εμενα, στο συγκεκριμενο λαπτοπ ειναι οτι εχει μικρη αυτονομια η μπαταρια.

(2 και κατι ωρες το πολυ βγαζει).

Στο ebay μπορεις να αγορασεις μια με διπλασια χωρητικοτητα με 30ευρω και εισαι κομπλε.

• Like 1
Δημοσ.

Ομοως απο το e-bay  κατα την γνωμη μου ρισκαρει και μπορει να μην παραλαβει το πρωιον( μου εχει τυχει) και αμα ειναι κανουριο θα του στιχησει περισστοτερα λεφτα.

Το αρνητικο, κατ'εμενα, στο συγκεκριμενο λαπτοπ ειναι οτι εχει μικρη αυτονομια η μπαταρια.

(2 και κατι ωρες το πολυ βγαζει).

Στο ebay μπορεις να αγορασεις μια με διπλασια χωρητικοτητα με 30ευρω και εισαι κομπλε.

Το ασους που εβαλες κατα την γωμη μου ειναι οτι πρεπει για ελαφρι καψιμο. Λιγο ο  CPU  να ηταν παραπανω αλλα εισαι κομπλε ειναι i7  για τα λεφτα του αξιζει. :-)

Δημοσ.

<p>Είναι περίπου τα ίδια. Απλά αυτο που πήρες έχει πολυ πιο καλύτερο CPU και λίγη διαφορά ραμ.</p>

Αντε να έρθει να το δούμε!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Είναι περίπου τα ίδια. Απλά αυτο που πήρες έχει πολυ πιο καλύτερο CPU και λίγη διαφορά ραμ.

Ιδιο επεξεργαστη δεν εχουν;

Μετά από έρευνα πήρα αυτό τελικά http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/124211-dell-inspiron-5521 Είναι καλύτερο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Ναι μεν το dell εχει πολυ καλυτερη οθονη, λογω full hd αναλυσης, αλλα θα πρεπει να την προσαρμοσεις στα μετρα σου γιατι ολα θα φαινονται μικροσκοπικα. 

Προσωπικα δεν με βολευουν τετοιες αναλυσεις γιατι σου βγαινουν τα ματια εξω μεχρι να μεγαλωσεις γραμματοσειρες κλπ.

Κατα τα αλλα μια χαρα λαπτοπ ειναι, με τοπ εγγυηση απο dell, αλλα το asus εχει αρκετα καλυτερη καρτα γραφικων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...