Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω αυτό το ρουτεράκι και έχω ένα θέμα, κάθε φορά που ανοίγω κλείνω το wi=fi το router κάνει restart μόνο του χωρίς λόγο, ξέρετε τι παίζει ;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω αυτό το ρουτεράκι και έχω ένα θέμα, κάθε φορά που ανοίγω κλείνω το wi=fi το router κάνει restart μόνο του χωρίς λόγο, ξέρετε τι παίζει ;

α.το κανεις ενα hard reset.β.τι firmware εχει?

γ.κατεβαζεις νεο firmware και το περνας.

δ.απο το μενου το κλεινεις η απο το κουμπι μπροστα?

Δημοσ.

επισης για το v7 υπαρχει και Generic firmware(8.2.6.5)περα απο το custom της forthnet.εναλλακτικα μπορει ςνα το δοκιμασεις και αυτο

http://leoforeia.gr/thomson/

αν εχεις θεμα με τον wizard κατεβασε τοτε αυτον απο το site πιο πανω που σου στειλα.επισης κλειστα firewall κτλ

Δημοσ.

μάλιστα επειδή είμαι ολίγον άσχετος σε αυτό το κομμάτι δεν έχει καμία σχέση που είμαι στον ΟΤΕ οι οδηγίες τις forthnet ισχύουν το ίδιο 

Δημοσ.

μάλιστα επειδή είμαι ολίγον άσχετος σε αυτό το κομμάτι δεν έχει καμία σχέση που είμαι στον ΟΤΕ οι οδηγίες τις forthnet ισχύουν το ίδιο 

ειτε βαλεις το 8.2.6.5 το generic η το 8.2.7.7 η 7.8 δεν θυμαμαι ποιο ειναι το τελευταιο της forthnet για το v7 δεν εχεις θεμα που εισαι στον οτε.ξεκινα με το generic και μετα αν θες πας στης forthnet.wizard μπορεις να παρεις του 2010 απο το site που σου γραψα πιο πανω.εκει υπαρχει και το firmware.(8.2.6.5)

Δημοσ.

κατέβασα ένα exe που τα έκανε αυτόματα από το site που μου στείλατε όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά, ευχαριστώ παίδες!

Δημοσ.

κατέβασα ένα exe που τα έκανε αυτόματα από το site που μου στείλατε όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά, ευχαριστώ παίδες!

ναι κανει αυτοματα update χωρις να μπλεξεις πολυ εσυ.λογικα πρεπει να ειχες κανα 7.χ.χ.χ firmware που ειναι πολυ παλιο.ελπιζω ολα να πανε καλα γιατι ειναι ωραιο και σταθερο ρουτερακι.

• Like 1
Δημοσ.

όντως του έχω κάνει και μία μόντα από πίσω και του έχω κουμπώσει ένα ανεμιστηράκι το οποίο το έχω κάνει να βγαίνει σε usb , cooling system γιατί ζεματάει γενικά

Δημοσ.

όντως του έχω κάνει και μία μόντα από πίσω και του έχω κουμπώσει ένα ανεμιστηράκι το οποίο το έχω κάνει να βγαίνει σε usb , cooling system γιατί ζεματάει γενικά

μια χαρα η Moda.απλα να ξερεις οτι τα thomson αν τα εχεις ξαπλωτα οπως τα βαζουν ολοι ζεστενονται αρκετα διοτι ο εξαερισμος ειναι απο κατω.εφοσον απο κατω εχεις το τραπεζι η δεν ξερω τι η ζεστη δεν μπορει να βγει οποτε βγαινει λιγο απο κατω και οσο μπορει απο πανω/πλαγια.ενω αμα το σηκωσεις ορθιο ο εξαερισμος απο κατω ειναι ανοιχτος οποτε παιφτει πολυ η θερμοκρασια.αν και γενικα το ρουτερ αντεχει αρκετα μεγαλη Temp.αν τωρα βαλεις και fan εννοειται οτι ειναι ακομα καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...