Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρηκα γατάκι και είναι πολύ αγριο και το χω σε ένα δωματιάκι βάλει και του χω βάλει γαλατακι κ φαγητο αλλά μόλις πάω να το πλησιάσω πάει να μου επιτεθει και κανει αυτο το χαρακτηριστικό φύσημα.

1,5 μηνων πρέπει να είναι.

Τι να κάνω για να το ημερεύσω?

Δημοσ.

Κάτι που είχα διαβάσει κάπου, και περιέργως σε κάποιες περιπτώσεις έχει πιάσει, είναι να «ανταποδώσεις» την κλασική κίνηση κλείνω-αργά-και-χαριτωμένα-τα-μάτια που κάνουν τα γατιά όταν είναι 'φχαριστημένα με κάτι.

Με αδέσποτες έχει πιάσει αρκετές φορές, άλλες απλά ηρεμούν κάπως, άλλες στρέφουν την προσοχή τους αλλού. Στο γατί που βαράει κόκκινο η αδρεναλίνη δεν ξέρω αν πιάσει καν, αλλά δοκίμασε το όταν σε κοιτάει στα μάτια, ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

βρηκα γατάκι και είναι πολύ αγριο και το χω σε ένα δωματιάκι βάλει και του χω βάλει γαλατακι κ φαγητο αλλά μόλις πάω να το πλησιάσω πάει να μου επιτεθει και κανει αυτο το χαρακτηριστικό φύσημα.

τι εννοείς το εχεις σε ενα δωματιάκι; το κλειδωσες σε ενα δωματιο και το ταιζεις λες και ειναι κανας φυλακισμένος;

Θα σαλταρεί το γατι

Δημοσ.

Γιατί πήρες το γατί από τη μάνα του; 1.5 μήνα είναι ακόμα στο θηλασμό και τους δίνεις γάλα που πίνουμε εμείς;

Να ηρεμήσει πολύ δύσκολο..

Κατουράει καθόλου; χεζει μόνο του;

Το βλέπω άθελα σου να το κάνεις να υποφέρει..

Δημοσ.

Ταισε το. Με τν καιρο ισως ηρεμευσει-εξοικειωθει και αρχιζει να δεχετε κανα χαδακι

αυτο κάνω,ευχαριστω

Κάτι που είχα διαβάσει κάπου, και περιέργως σε κάποιες περιπτώσεις έχει πιάσει, είναι να «ανταποδώσεις» την κλασική κίνηση κλείνω-αργά-και-χαριτωμένα-τα-μάτια που κάνουν τα γατιά όταν είναι 'φχαριστημένα με κάτι.

Με αδέσποτες έχει πιάσει αρκετές φορές, άλλες απλά ηρεμούν κάπως, άλλες στρέφουν την προσοχή τους αλλού. Στο γατί που βαράει κόκκινο η αδρεναλίνη δεν ξέρω αν πιάσει καν, αλλά δοκίμασε το όταν σε κοιτάει στα μάτια, ποτέ δεν ξέρεις.

χαχαχ το δοκιμασα αυτό που είπες και για λίγο εκλεισε κι αυτό χαριτωμένα τα ματάκια του αλλά μετά πήγα να το πλησιάσω λίγο και έκανε πάλι αυτο με το φοουυυ

Γιατί πήρες το γατί από τη μάνα του; 1.5 μήνα είναι ακόμα στο θηλασμό και τους δίνεις γάλα που πίνουμε εμείς;

Να ηρεμήσει πολύ δύσκολο..

Κατουράει καθόλου; χεζει μόνο του;

Το βλέπω άθελα σου να το κάνεις να υποφέρει..

δεν πρόσεξα αν έχει κατουρίσει/χεσει.αλλά ξέρω οτι μετα απο 1 μηνος κάνουν την ανάγκη μόνα τους

Δημοσ.

Αν δεν έχεις δει ακαθαρσίες, θα πρέπει μετά από κάθε γεύμα να παίρνεις ένα καθαρό πανάκι και να του τρίβεις απαλά την κοιλιά και τον πωπό :P Έτσι κάνουν την ανάγκη τους όταν είναι πολύ μικρά. Επίσης, σε καμία περίπτωση μη του δίνεις αγελαδινό γάλα. Πάρε ειδικό για γατιά σε σκόνη ή από κάνα φαρμακείο βρεφικό γάλα.

Δημοσ.

Κάν' του καλού κακού και εξετάσεις για ΣΜΝ... Μπορεί να έχει κοδυλόματα... Ποτέ δεν ξέρεις!

αυτο το τρολ μηνυμα δε γίνεται να σβηστει απο κάποιον μοντερατορ? παρακαλώ πολύ δηλαδη

Δημοσ.

Ειχαμε και εμεις ενα τετοιο γατακι τελικα δεν τι παλεψαμε και σαν καλυτερη λυση βρηκαμε να το αφησουμε διπλα σε ενα οικοπεδακι και να του πηγαινουμε φαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...