BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 βρηκα γατάκι και είναι πολύ αγριο και το χω σε ένα δωματιάκι βάλει και του χω βάλει γαλατακι κ φαγητο αλλά μόλις πάω να το πλησιάσω πάει να μου επιτεθει και κανει αυτο το χαρακτηριστικό φύσημα. 1,5 μηνων πρέπει να είναι. Τι να κάνω για να το ημερεύσω?
caution Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Τάιζε το. Αιλουροειδές είναι - that should do. 2
DaddyCool Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Κάν' του καλού κακού και εξετάσεις για ΣΜΝ... Μπορεί να έχει κοδυλόματα... Ποτέ δεν ξέρεις! 17
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ταισε το. Με τν καιρο ισως ηρεμευσει-εξοικειωθει και αρχιζει να δεχετε κανα χαδακι
akpe Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Κάτι που είχα διαβάσει κάπου, και περιέργως σε κάποιες περιπτώσεις έχει πιάσει, είναι να «ανταποδώσεις» την κλασική κίνηση κλείνω-αργά-και-χαριτωμένα-τα-μάτια που κάνουν τα γατιά όταν είναι 'φχαριστημένα με κάτι. Με αδέσποτες έχει πιάσει αρκετές φορές, άλλες απλά ηρεμούν κάπως, άλλες στρέφουν την προσοχή τους αλλού. Στο γατί που βαράει κόκκινο η αδρεναλίνη δεν ξέρω αν πιάσει καν, αλλά δοκίμασε το όταν σε κοιτάει στα μάτια, ποτέ δεν ξέρεις.
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 βρηκα γατάκι και είναι πολύ αγριο και το χω σε ένα δωματιάκι βάλει και του χω βάλει γαλατακι κ φαγητο αλλά μόλις πάω να το πλησιάσω πάει να μου επιτεθει και κανει αυτο το χαρακτηριστικό φύσημα. 1,5 μηνων πρέπει να είναι. Τι να κάνω για να το ημερεύσω? τι εννοείς το εχεις σε ενα δωματιάκι; το κλειδωσες σε ενα δωματιο και το ταιζεις λες και ειναι κανας φυλακισμένος; Θα σαλταρεί το γατι
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ε που να το βάλω?αμα το βάλω στο δωμάτιό μου θα μου βγάλει τα μάτια στον ύπνο μου έτσι άγριο που είναι
pipiris Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Επισης πετα το γαλα, αν θες να αποφυγεις την πιθανοτητα διαρροιας.
qsis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 βρηκα γατάκι και είναι πολύ αγριο και το χω σε ένα δωματιάκι βάλει και του χω βάλει γαλατακι κ φαγητο αλλά μόλις πάω να το πλησιάσω πάει να μου επιτεθει και κανει αυτο το χαρακτηριστικό φύσημα. 1,5 μηνων πρέπει να είναι. Τι να κάνω για να το ημερεύσω? Γιατί πήρες το γατί από τη μάνα του; 1.5 μήνα είναι ακόμα στο θηλασμό και τους δίνεις γάλα που πίνουμε εμείς; Να ηρεμήσει πολύ δύσκολο.. Κατουράει καθόλου; χεζει μόνο του; Το βλέπω άθελα σου να το κάνεις να υποφέρει..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ταισε το. Με τν καιρο ισως ηρεμευσει-εξοικειωθει και αρχιζει να δεχετε κανα χαδακι αυτο κάνω,ευχαριστω Κάτι που είχα διαβάσει κάπου, και περιέργως σε κάποιες περιπτώσεις έχει πιάσει, είναι να «ανταποδώσεις» την κλασική κίνηση κλείνω-αργά-και-χαριτωμένα-τα-μάτια που κάνουν τα γατιά όταν είναι 'φχαριστημένα με κάτι. Με αδέσποτες έχει πιάσει αρκετές φορές, άλλες απλά ηρεμούν κάπως, άλλες στρέφουν την προσοχή τους αλλού. Στο γατί που βαράει κόκκινο η αδρεναλίνη δεν ξέρω αν πιάσει καν, αλλά δοκίμασε το όταν σε κοιτάει στα μάτια, ποτέ δεν ξέρεις. χαχαχ το δοκιμασα αυτό που είπες και για λίγο εκλεισε κι αυτό χαριτωμένα τα ματάκια του αλλά μετά πήγα να το πλησιάσω λίγο και έκανε πάλι αυτο με το φοουυυ Γιατί πήρες το γατί από τη μάνα του; 1.5 μήνα είναι ακόμα στο θηλασμό και τους δίνεις γάλα που πίνουμε εμείς; Να ηρεμήσει πολύ δύσκολο.. Κατουράει καθόλου; χεζει μόνο του; Το βλέπω άθελα σου να το κάνεις να υποφέρει.. δεν πρόσεξα αν έχει κατουρίσει/χεσει.αλλά ξέρω οτι μετα απο 1 μηνος κάνουν την ανάγκη μόνα τους
Iris_89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Αν δεν έχεις δει ακαθαρσίες, θα πρέπει μετά από κάθε γεύμα να παίρνεις ένα καθαρό πανάκι και να του τρίβεις απαλά την κοιλιά και τον πωπό Έτσι κάνουν την ανάγκη τους όταν είναι πολύ μικρά. Επίσης, σε καμία περίπτωση μη του δίνεις αγελαδινό γάλα. Πάρε ειδικό για γατιά σε σκόνη ή από κάνα φαρμακείο βρεφικό γάλα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Κάν' του καλού κακού και εξετάσεις για ΣΜΝ... Μπορεί να έχει κοδυλόματα... Ποτέ δεν ξέρεις! αυτο το τρολ μηνυμα δε γίνεται να σβηστει απο κάποιον μοντερατορ? παρακαλώ πολύ δηλαδη
REDODIN7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 βρηκα γατάκι και είναι πολύ αγριο και το χω σε ένα δωματιάκι βάλει και του χω βάλει γαλατακι κ φαγητο αλλά μόλις πάω να το πλησιάσω πάει να μου επιτεθει και κανει αυτο το χαρακτηριστικό φύσημα. 1,5 μηνων πρέπει να είναι. Τι να κάνω για να το ημερεύσω? Ειχαμε και εμεις ενα τετοιο γατακι τελικα δεν τι παλεψαμε και σαν καλυτερη λυση βρηκαμε να το αφησουμε διπλα σε ενα οικοπεδακι και να του πηγαινουμε φαι.
athlios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καθε χρονο τα ιδια ρε μαλακα. Πως θα πιασει το γατάκι ο πανθηρας. 2
mary Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καθε χρονο τα ιδια ρε μαλακα. Καλά τα λέει! Πέρσυ σε δαγκωσε και παραπονιοσουν.... Τι τα θες; Να τρεχεις πάλι;;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα