SilkyN Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Απλώς φρόντισε να κάθεσαι μαζί του στο δωμάτιο την ώρα που τρώει (στην άλλη μεριά του δωματίου, όχι δίπλα του ή κοντά του). Μ' αυτό τον τρόπο θα σε συνδυάσει με κάτι καλό. Μην προσπαθείς να το πλησιάσεις. Πρέπει να του δώσεις το χώρο και τον χρόνο να νοιώσει άνετα και να συνηθίζει την παρουσία σου. Επίσης, πέτα το γάλα και αγόρασε κατάλληλο από κάποιο pet shop. Τέλος, αν δεν έχεις δει κάτι στη αμμολεκάνη του, τότε πρέπει να κάνεις αυτό που είπαν από πάνω.
panos2171 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Eγώ δεν μπορώ να καταλάβω που πας και τα βρίσκεις τόσο μικρά παρατημένα. Συνήθως οι μάνες δεν τα αφήνουν...
aris1986 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μεγαλωσε εξω στους δρομους και μονο του κατα πασα πιθανοτητα. Τους ανθρωπους τους φοβαται ειναι λιγο αντικοινωνικο και με αλλες γατες ετσι θα ειναι. Ταιζε το απλα και ν καθεσαι σο δωματιο στην αλλη ακρη και να περνας χρονο μαζι του χωρις να κανεις αποτομες κινησεις κι να το πλησιαζεις πολυ. Με τον καιρο θα δει οτι δεν του εισαι απειλή.
Atlas1988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι τοσο δυσκολο να βρεις μικρα γατακια...Σιγα το πραγμα.Εχω δει στο δρομο πολλες φορες. Γενικα ομως οι γατες σπανια γινονται 100% ηρεμες και φιλικες.Ετσι ειναι απο τη φυση τους.
aris1986 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι τοσο δυσκολο να βρεις μικρα γατακια...Σιγα το πραγμα.Εχω δει στο δρομο πολλες φορες. Γενικα ομως οι γατες σπανια γινονται 100% ηρεμες και φιλικες.Ετσι ειναι απο τη φυση τους. Δεν ειχες ποτε σου γατα ετσι; 1
panos2171 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι τοσο δυσκολο να βρεις μικρα γατακια...Σιγα το πραγμα.Εχω δει στο δρομο πολλες φορες. Γενικα ομως οι γατες σπανια γινονται 100% ηρεμες και φιλικες.Ετσι ειναι απο τη φυση τους. Εννοώ παρατημένα από τη μάνα τους. Στο δρόμο και γω βλέπω το θέμα όμως είναι πως μέχρι κάποιο διάστημα τα συντηρεί η μάνα τους και αν τα πάρεις μόνο κακό θα τους κάνεις.
Atlas1988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Εννοώ παρατημένα από τη μάνα τους. Στο δρόμο και γω βλέπω το θέμα όμως είναι πως μέχρι κάποιο διάστημα τα συντηρεί η μάνα τους και αν τα πάρεις μόνο κακό θα τους κάνεις. Συμφωνω οτι θα κανεις κακο.Οι γατες δεν ειναι σκυλοι.Ειναι πολυ πιο δυσκολα ζωα και δεν εχουνε τοσο φιλικο ενστικτο απεναντι στον ανθρωπο οπως τα σκυλια.
aris1986 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ο σκυλος ειναι συναισθηματικα κενό ζωο. Αμα εισαι το αφεντικο του σκυλου και να το βαρας και να του φωναζεις αυτο θα ρθει με την ουρα στα σκελια και θα σου κανει χαρές. Δυσκολοτερα κερδιζεις μια γατα γιατι ειναι πιο ανεξαρτητη. Και οταν την κερδισεις θα γουσταρεις πολυ! Εδω μου αφησε ο ξαδερφος μου ενα pincher και μεχρι που κανω μπανιο πρεπει να χω ανοιχτη την πορτα αλλιως κλαίει. Που να πεταχω στο περιπτερο το ακουω ως τον κεντρικό. Το αλλο κακο με τα σκυλια ειναι οι βολτες και τα σκατα. Το βγαζεις εξω ενα τεταρτο και μονο κατουραει. Γυρνας σπιτι και στα εχει αμολησει διπλα απο το ψυγειο. Τελος παντων μην γινει dog vs cat το θεμα.
Dimitris1948 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 A! ο σκύλος ειναι συναισθηματικα άδειος και η γατα ειναι συναισθηματικα γεμάτη?.. μάλιστα. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 τελικά το άφησα ελέυθερο στο διπλανό σπίτι να βρεί την μάνα του. Δεν ηρεμούσε με τίποτα και δεν άντεχα άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα