Plug Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Κάτω από το σπίτι, έχω αποθήκη, μια μέρα λοιπόν μια έγκυος γάτα χώθηκε μέσα σε μια ντουλάπα στο πατάρι κ γέννησε, δίχως να τη πάρουμε πρέφα. Μετά από κάποιες μέρες η μαμαγατα πέθανε κ μείναν 2 γατάκια, τα οποία καταλάβαμε λόγω του συνεχούς οδυρμου. Φυσικά όταν τα πλησίασα, έκαναν λες κ ήμουν ο Μητσοτάκης.. Οπότε τους έβαζα γάλα(φρέσκο) καθόμουν λίγο κ έφευγα. Ελάχιστες μέρες μετά, τα στριμωχνα κ τα έπιανα, τα χαιδευα ελάχιστα λεπτά κ τα άφηνα. Τεσπα από τότε έχει περάσει ένας χρόνος κ έχει μείνει ο γάτος, τον οποίο τον έχω ελεύθερο στην αποθήκη με λουράκι κ κόβει βόλτες όπου θέλει(δεν ήθελα να τον έχω κλεισμένο) έχει γίνει δαμαλι κ με το που ακούει τη μηχανή μου, έρχεται σβελεγκος κ γενικά τρελαίνεται, επίσης τα πάει πολύ καλά κ με τα ανιψακια μου, ουδέποτε τα ενόχλησε ίσα ίσα, έχει αρπάξει κ κάμποσες(κλασσικά βλαμμένα). Εν κατακλείδι, ένα άγριο κ ανεξάρτητο ζώο, θέλει το χρόνο κ τον χώρο του, όπως κ ένας άνθρωπος, δε κουρτιζονται... 1
SilkyN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 τελικά το άφησα ελέυθερο στο διπλανό σπίτι να βρεί την μάνα του. Δεν ηρεμούσε με τίποτα και δεν άντεχα άλλο Συγνώμη, το πήρες απ' τη μαμά του;
Blues_singer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Τουλάχιστον το επιτηρείς καθόλου, του πας φαγητό ή απλά το άφησες έκθετο και μόνο του εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα