Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν το FIFA 14 σε όλες τις προπαραγγελίες του Xbox One


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Microsoft κάνει την έναρξη στις ανακοινώσεις από την έκθεση ηλεκτρονικών παιχνιδιών gamescom η οποία διεξάγεται στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Κολωνία.Σε μια ολιγόλεπτη παρουσίαση, η Microsoft προχώρησε σε ελάχιστες ανακοινώσεις σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία του Xbox One τον προσεχή Νοέμβριο,

 

Μία από αυτές αφορά όσους Ευρωπαίους έχουν προχωρήσει σε προπαραγγελία της κονσόλας ή πρόκειται να το κάνουν το επόμενο διάστημα και οι οποίοι θα λάβουν εντελώς δωρεάν το γνωστό videogame, FIFA 14 για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μόνο μέσω download. Επιπλέον παρόμοια προσφορά θα ισχύσει από τις 27 Σεπτεμβρίου για όσους προγραμματίζουν την αγορά του Xbox 360.

 

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Ελλάδα δεν είναι στις πρώτες χώρες που θα κυκλοφορήσει το Xbox One, κάτι που αναμένεται να γίνει τους πρώτους μήνες του 2014.

 

Σε άλλες παράλληλες ανακοινώσεις ξεχώρισε η αναγγελία του προγράμματος ID@Xbox το οποίο έχει στόχο τους ανεξάρτητους δημιουργούς παιχνιδιών, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να "ανεβάσουν¨" τις δημιουργίες τους στο Xbox One Store, δίπλα στους μεγάλους τίτλους της κονσόλας. Αρχικά πάντως η πρόσβαση στο πρόγραμμα θα γίνει περιορισμένα μόνο σε όσους έχουν ήδη κυκλοφορήσει παιχνίδια στην αγορά και μελλοντικά θα επεκταθεί ακόμα και σε μεμονωμένους δημιουργούς.

 

Στους νέους τίτλους που ανακοινώθηκαν στην παρουσίαση της Microsoft ξεχωρίζει το νέο Fable Legends, FIFA 2014 Ultimate Team καθώς και ένα νέο co-op mode για το Call Of Duty: Ghosts.Κατά την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, το Xbox One θα έχει 20 διαθέσιμους τίτλους όπως το Assassin's Creed IV, Dead Rising 3, NBA 2K14, Peggle 2, Fighter Within, Ryse: Sone of Rome κ.α

 

Αργότερα μέσα στην ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση της Sony η οποία αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του νέου PlayStation.

 

Link.png Site: Xbox Wire

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τις υπαναχωρησεις που εχει κανει η Microsoft  απο τοτε που επιχειρησε να περασει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ (ALWAYS ONLINE, DRM ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ GAMES) αλλά και απο το γεγονος οτι τενικά  η κονσόλα μάλλον υπολείπεται του PS4 ....ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!

ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  FIFA 14  ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΒΟΧ ONE!!!!!

  • Like 16
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με λιγα λογια δεν μας αφορα στην Ελλαδα. Οποτε παμε για ps4...

Γιατί δε μας αφορά ; Κατά πάσα πιθανότητα θα ισχύσει παρόμοια προσφορά σε κάθε αναγγελία χώρας που θα κυκλοφορήσει η κονσόλα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω εχω παραγγειλει το PS4 απο τον κοτσοβολο στα 344ευρο δεν ξέρω τι μου λέτε για το Xbox, περνω φιφα, προ τσιτιει 5 με πολυ λιγοτερα  :P



Πάντως το θέμα ειναι στην τιμη με το Xbox One και η Microsoft δεν λεει να το καταλάβει.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια τελευταία κίνηση απελπισίας της m$ να παραμείνει στο παιχνίδι μετά την ελάχιστη βελτίωση της gpu. Δε θα βοηθήσει.

 

lol, κίνηση απελπισίας....

Καλά, θέλετε και τα λέτε ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λυπάμαι Μ$, και απο εμένα PS4. Να ήσουν περισότερο pro-active. αλλά με τέτοιο τσούξιμο που εφαγες απο τη σονυ, τρέχεις και δε φτάνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τρελό! αλλά δεν παύει να είναι λίγο ακριβό ακόμα, προτιμώ να πέσει η κονσόλα τιμή και ας αγοράσω το fifa 15 ή και fifa 16 με xbox one στα 299.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή κίνηση απο την Microsoft αλλά με ένα Fifa δώρο δέν σώζεις την παρτίδα. Θα χρειαστεί να κάνει και άλλες διορθωτικές κινήσεις έναντι του ανταγωνισμού για να κοντράρει στα ίσα το αντίπαλο δέος.

 

Αυτό που σίγουρα όμως πρέπει να διορθώσει ο Gates είναι τα χρονοδιαγράμματα που υπόσχεται και να τα τηρεί.

 

Η απάντηση στην κίνηση αυτή δέν θα αργήσει να έρθει απο την Sony καθώς η κυκλοφορία της κονσόλας της θα συμπέσει με τις γιορτές των Χριστουγέννων (περίπου έναν μήνα πρίν).

 

Ίσως στις προπαραγγελίες να μήν δωθεί κάποιο δώρο καθώς θα πουλάει σάν ζεστό ψωμί, αλλά εκεί κοντά στις γιορτές θα ανακοινώσει και κάποιο (ή κάποια δώρα, π.χ κάποιο κορυφαίο 1st person shooter + little big planet).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...