Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, και ευχαριστώ για το εξτρά ενδιαφέρον. Εάν είναι η μοναδική απόδειξη που δεν έχω κρατήσει/χάσει, και δεν θυμάμαι (με τόσες αγορές) καν από που το είχα αγοράσει όμως.. τι κάνω;

Υ.Γ: Στάνταρ Ebay ή Amazon πρέπει να έγινε. Γι' αυτό δεν έχω απόδειξη.

Μπες στον λογαριασμό σου σε ebay ή amazon και σίγουρα θα υπάρχει ιστορικό αγορών.

Κοίτα και στο mail σου.

Δημοσ.

Βάλε αυτό

και θα έχεις αμέσως τον ήχο που πλήρωσες :P

Τι μούφα είναι αυτή ρε; Πάνε οι Ελπί..

Μπες στον λογαριασμό σου σε ebay ή amazon και σίγουρα θα υπάρχει ιστορικό αγορών.

Κοίτα και στο mail σου.

Το κάνω, και ξανάρχομαι.

Δημοσ.

https://www.amazon.com/gp/css/order-history?opt=ab&digitalOrders=1&unifiedOrders=1&orderFilter=months-6&hasWorkingJavascript=1

Πάω στο Order History. Μου δείχνει min μέχρι το 2013 και δεν έχω κάνει καν αγορά μέσα στο έτος. Πως σκατά βλέπεις;

Δημοσ.

...............................

ΒΟΗΘΗΣΤΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ SIMS ONLINE ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ PAOLA ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!

Τα σεβη μου κοριτσι.........

Δημοσ.

Τώρα όλοι εσείς που σκαλώσατε με την τρολλιά.. είστε συγγενείς του Sheldon, ζείτε σε μια φούσκα που γύρω-γύρω έχει 2013 και μέσα 80s, ή είστε από το χωριό του ανύπαρκτου σαρκασμού;

Τόσο πίσω ρε μεν.. τόσο πια..

• Like 2
Δημοσ.

Το βρήκες Venumis. Στο "select as far back as you like" είχα σταματήσει.

Δεν υπάρχει. Έκανα λάθος. Πρέπει να έχω χάσει λοιπόν την απόδειξη. Μετά από τέτοιο collection, μου ξέφυγε η μια που χρειάστηκα πιο πολύ (άμεση αντικατάσταση θα ήταν).

Δημοσ.

Συγνώμη. Αν όντως παρήγγειλα από Amazon ή Ebay.. τι κάνω για να βρω την εγγύησή μου;

Έχεις δίκιο, και ευχαριστώ για το εξτρά ενδιαφέρον. Εάν είναι η μοναδική απόδειξη που δεν έχω κρατήσει/χάσει, και δεν θυμάμαι (με τόσες αγορές) καν από που το είχα αγοράσει όμως.. τι κάνω;

Υ.Γ: Στάνταρ Ebay ή Amazon πρέπει να έγινε. Γι' αυτό δεν έχω απόδειξη.

μιλα με creative απευθειας.πολλες φορες με βαση τον σειριακο μπορεις να δεις αν υπαρχει ακομα εγγυηση στην creative και ας μην εχεις την αποδειξη.αν τωρα θυμηθεις απο που τα εχεις παρει μια που και στο ebay και στο amazon υπαρχει ολο το ιστορικο με τις παραγγελιες τοτε δεν θα υπαρχει προβλημα και απο αυτους.

Δημοσ.

Πουλίνε, τους έστειλα ένα mail. Δε βρίσκω πάνω στο πρόντακτ ούτε καν το SN. Τους τα είπα καλά, θεωρώ. Θα δείξει από το πόσο θέλουν να φανούν χρήσιμοι.

Δημοσ.

Πουλίνε, τους έστειλα ένα mail. Δε βρίσκω πάνω στο πρόντακτ ούτε καν το SN. Τους τα είπα καλά, θεωρώ. Θα δείξει από το πόσο θέλουν να φανούν χρήσιμοι.

μην ανυσηχεις για το s/n.πολλες φορες ειναι λιγο θαμμενα.κατα τα αλλα αν χρειαστουν το serial number θα σου πουν που ειναι πως να το βρεις κτλ.αν εν τω μεταξυ εσεις ξερεις απο ποιο καταστημα εχεις παρει την καρτα και αν η αποδειξη ειναι ονομαστικη μπορεις να την βρεις.γενικοτερα θα σε βοηθησουν πιστευω.εχω κανει deal με creative και δενειχα θεμα.πολυ εξυπηρετικοιι γενικοτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...