greeksafari Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 παιδια δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος γιαυτο αλλα εχω αυτο το προβλημα.. ηρθαν μου περασαν την νοβα και μου αφησαν ενα φλασακι που δεχετε βισμα απο κεραια..γινετε καπως να το συνδεσω με το πισι και να βλεπω και εκει τηλεοραση?τι χρειαζεται δηλαδη για να γινει αυτο?
MauMaus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 χρειζεσαι tvtuner για να δεις τηλεορ στο πισι ! τραβας ενα καλωδιο κεραιας απ το μηχανημ της νοβα στο tvtuner και βλεπεις το καναλι που βλεπεις κ στην τηλεορ βεβαια ..
greeksafari Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 τι ειναι αυτο ακριβως το tvtuner?
MauMaus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 στικακι η καρτα που το βαζεις στο πισι και βλεπεις τηλεορ
greeksafari Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 εχω ενα που με αφησε αυτος που περασε το ταψι..δεχεται κεραια και καλαηγει σε usb
greeksafari Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 εχουμε καμια λυση?μου ειπε καποιος οτι πρεπει να κατεβασω κατι ντριβερς του φλασακιου...ισχυει κατι τετοιο η οχι?
MauMaus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 αν το φλασακι ειναι τv tuner κατεβασε τους οδηγους κ εισαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα