Swimmer21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Κανενα ωραιο μαγαζι παιδια για σημερα το βραδυ, να βλεπουμε και φεγγαρακι μαζι με το αισθημα? Για ποτακι, εκτος απο A for Athens και 360 τα οποια τα ξερω.. σε λογικες τιμες, Αθηνα αλλά εκτος βορειων προαστιων.. Ευχαριστω
lightgear Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 δοκίμασε το Apolis στην Πετρούπολη, λένε ότι είναι πολύ ωραίο (δεν έχω πάει)... 3
Swimmer21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 δοκίμασε το Apolis στην Πετρούπολη, λένε ότι είναι πολύ ωραίο (δεν έχω πάει)... Φιλε μου, με εσωσες... τελικα ακουσα την προταση σου και πηγα στο μαγαζι, στο μπαρακι ομως το Scherzo που ειναι ακριβως απο κατω.. (το Apolis ειναι πιο χαλαρο και περισσοτερο για καφεδακι) Πανεμορφα πραγματικα, Αθηνα πιατο, εβλεπα μεχρι και την Ακροπολη απο Πετρουπολη, ηλικιες 20-25 μεχρι 35, και τιμες λογικες για την ημερα και για την θεα (7 ευρω το Mojito).. Lounge μουσικη, και μετα τις 12 ο dj επαιζε ωραια καλοκαιρινα ξενα κομματακια, ωραιος φωτισμος και ολο το στυλ του μαγαζιου ηταν σε στυλ νησιωτικο (μπλε λεπτομεριες, λευκους τοιχους και λιθοστρωτο) Το μονο κατα, ηταν οτι για να κλεισεις τραπεζι σε αναγκαζουν να παρεις και μπουκαλι (80ευρω το απλο), αλλα μπορει να ηταν λογω ημερας.. + το οτι για να βρεις τραπεζι πρεπει να πας πριν τις 10μιση, αλλα ακομα και αν δεν βρεις, παντα υπαρχει το Apolis ακριβως απο πανω που σιγουρα θα εχει θεση.. .Σιγουρα απο τα πιο ομορφα μπαρακια που εχω παει στην Αθηνα
MovingShadow Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Φιλε μου, με εσωσες... τελικα ακουσα την προταση σου και πηγα στο μαγαζι, στο μπαρακι ομως το Scherzo που ειναι ακριβως απο κατω.. (το Apolis ειναι πιο χαλαρο και περισσοτερο για καφεδακι) Πανεμορφα πραγματικα, Αθηνα πιατο, εβλεπα μεχρι και την Ακροπολη απο Πετρουπολη, ηλικιες 20-25 μεχρι 35, και τιμες λογικες για την ημερα και για την θεα (7 ευρω το Mojito).. Lounge μουσικη, και μετα τις 12 ο dj επαιζε ωραια καλοκαιρινα ξενα κομματακια, ωραιος φωτισμος και ολο το στυλ του μαγαζιου ηταν σε στυλ νησιωτικο (μπλε λεπτομεριες, λευκους τοιχους και λιθοστρωτο) Το μονο κατα, ηταν οτι για να κλεισεις τραπεζι σε αναγκαζουν να παρεις και μπουκαλι (80ευρω το απλο), αλλα μπορει να ηταν λογω ημερας.. + το οτι για να βρεις τραπεζι πρεπει να πας πριν τις 10μιση, αλλα ακομα και αν δεν βρεις, παντα υπαρχει το Apolis ακριβως απο πανω που σιγουρα θα εχει θεση.. .Σιγουρα απο τα πιο ομορφα μπαρακια που εχω παει στην Αθηνα σίγουρα δεν είσαι του μαγαζιού? Προβοκατόρικο μου φαίνεται το νήμα ολόκληρο. Διότι όντας Πετρουπολιώτης , σου λέω ότι κάποτε γινότανε της καρα-πουτάνας στο Scherzo , και πλεον έχει σπάσει πολύ ο κόσμος , διότι ακόμα και μια Κοκα Κολα να πάρεις , στην χρεώνουνε 8 Ευρώ. Εν μέσω κρίσης είναι απαράδεκτο... Επίσης τα ποτά του είναι καρα-μπομπα , και το service κακο. Γενικά , αν εξαιρέσεις την υπέροχη θέα , το μαγαζάκι έχει παρακμασει αρκετά σε σχέση με τα παλιά χρόνια.....
Swimmer21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 σίγουρα δεν είσαι του μαγαζιού? Προβοκατόρικο μου φαίνεται το νήμα ολόκληρο. Διότι όντας Πετρουπολιώτης , σου λέω ότι κάποτε γινότανε της καρα-πουτάνας στο Scherzo , και πλεον έχει σπάσει πολύ ο κόσμος , διότι ακόμα και μια Κοκα Κολα να πάρεις , στην χρεώνουνε 8 Ευρώ. Εν μέσω κρίσης είναι απαράδεκτο... Επίσης τα ποτά του είναι καρα-μπομπα , και το service κακο. Γενικά , αν εξαιρέσεις την υπέροχη θέα , το μαγαζάκι έχει παρακμασει αρκετά σε σχέση με τα παλιά χρόνια..... Ναι? εχεις καιρο να πας? 1η φορα παω, ειμαι απο Αργυρουπολη Τι να σου πω, δεν μου φανηκε κατι περιεργο ή κακο.. 1 σαμπανιζε κρασι πηραμε και 1 Mojito και πληρωσαμε 13 ευρω.. Τωρα με τα σκετα ποτα, ουισκι, βοτκα κλπ δεν ξερω τι παιζει, αν εισαι απο την περιοχη, λογικα θα εχεις δικιο.. Και οχι δεν ειμαι του μαγαζιου Απλα ηθελα ενα ωραιο μερος για χθες, δεν ηθελα να παω παλι στα γνωστα, και δοκιμασα την προταση του χρηστη πιο πανω
johnieXoX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 επιβεβαιώνω, απευθείας απο scherzo το tanqueray μύριζε οινόπνευμα και το jack daniel's είναι μακρινός ξάδελφος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα