Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειαζομαι την εμπειρια σας και την βοηθεια σας για το πως να κινηθω. 

Ειμαι 24 ετων με χαρτι Λυκειου και Cambridge Proficiency. Θελω να φυγω απο τη χωρα λογο της φοβερας ανεργειας. Τυγχανει να εχω διαβατηριο ΕΠΑ δηλαδη θεωρουμαι πολιτης της χωρας. Αυτο σημαινει οτι μπορω να βγαλω αριθμο κοινωνικης ασφαλισης και οτιδηποτε αλλο χρειαστει για να δουλεψω εκει. Τα χρηματα μου φτανουν ισα για one way ticket. Πως μου προτεινετε να κινηθω; Να ψαξω απο εδω δουλεια; Να μαζεψω παραπανω λεφτα (δυσκολο) για να εχω για αρχικη διαμονη; Ειλικρινα και σε παγκακι θα κοιμηθω αν χρειαστει. Πηγα πριν δυο χρονια στην Νεα Υερσευ και ειμαι αρκετα εγκληματισμενος. Δεν παω σε αγνωστο περιβαλλον.

Δημοσ.

ΕΠΑ;

πο πο από την ιστορία του λυκείου έχω να το ακούσω αυτό. τι μου θύμησες τώρα...

(μια κ@υλιάρα συμμαθήτρια)

στο θέμα μας,

καταρχήν έχεις κάποιον δικό σου στο αμέρικα να μείνεις ή ξεκινάς έτσι...;

Υ.Γ όπως διαβάζω το ποστ σου πάντως μάλλον για παγκάκι σε κόβω

Δημοσ.

ΕΠΑ;

πο πο από την ιστορία του λυκείου έχω να το ακούσω αυτό. τι μου θύμησες τώρα...

Απο εκει το εμαθα κι εγω. 

Εχω συγγενης στη Νεα Υερσευ αλλα δε ειμαι σιγουρος οτι μπορω να βασιστω σε αυτους.Θελω να ειμαι προετοιμασμενος να αντιμετωπιση την κατασταση μονος μου. Οπως οι προπατορες μας μεταναστες που κατα σατανικη συμπτωση ολοι φθασαν με μονο 5 δολλαρια στη τσεπη.

Δημοσ.

Αν εχεις λεφτά μόνο για one way ticket και δεν εχεις άτομα να στηριχτεις κάτσε στα αυγά σου...

Που θα πας σε κανένα χωριό να μείνεις στο παγκάκι; Και για ποσο καιρο αν δεν σου κάτσει γρηγορας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...