Προς το περιεχόμενο

Promotion Codes και κουπόνια απο διάφορα καταστήματα (εξωτερικού)


SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα

 

Βασικά θέλω να παραγείλω για εναν φίλο μερικά πράγματα απο την speedo και πριν κανω την αγορά ειδα που λεει οχι μονο σε αυτο αλλα και γενικότερα απο καταστήματα που ψωνίζω του εξωτερικού βάλτε καποιο promotional code η coupon για να πάρετε την ταδε έκτπωση.

 

Έψαξα λιγάκι και υποτίθεται οτι δίνουν διάφορα sites με deals κουπόνια κτλπ που λειτουργούν (αν και δεν κατάφερα να βρω για την speedo international εχει μονο για usa) αλλα δεν κατάφερα να μου λειτουργήσει καποιο η να βρω που να ειναι valid.

 

Οποτε η ερώτηση μου ειναι εχει δοκιμάσει κανεις παρόμοια κουπόνια για καταστήματα τεχνολογάς η και γενικότερα που να λειτουργούν για την χώρα μας η ειναι γενικά απάτες γιατι παντα αναρωτιόμουν οκ να το βάλω το κουπόνι αλλα που να το βρώ πρέπει να το εχω κερδίσει καπου η το βρίσκεις και αλλου ?

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να το γκουγκλάρεις γενικά για το κατάστημα που σε ενδιαφέρει και να δοκιμάσεις να δεις αν δουλεύει κάποιο,αλλά τα περισσότερα είναι για μικρό χρονικό διάστημα και έχουν λήξει.Κάποια επίσης,είναι όπως είπες και εσύ μόνο για τη χώρα που εδρεύει το κατάστημα..Πάντως για Spam. Report me πχ,που εκτυπώνεις άλμπουμ κλπ,βρίσκεις κουπόνια που λειτουργούν

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 χρόνια αργότερα...

Ξεθαβω το thread για να ρωτησω, μηπως εχει κανενας κουπονι για το Spam. Report me.com για τα μπρελοκ με τα 0,99$ που ληγουν σημερα; Οσα εχω βρει στο net, εχουν χρησιμοποιηθει και ελεγα μηπως εχει καποιος προσωπικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...