Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις λίγο χρόνο και ξέρεις Αγγλικά διάβασε αυτό http://bmkgaming.com/understanding-fel-reaver-hearthstone-theory/

Δεν έχεις καταλάβει πόσο δυνατή είναι αυτή η κάρτα σε συγκεκριμένα decks. Εσύ και το 90% των Hearthstone players βασικά.

Και χρόνο έχω και αγγλικά ξέρω και έχω διαβάσει άρθρα παρόμοια.

Όλα λένε ότι "δεν χρειάζεται πολύ draw ο μεκ-Μάγος και ότι σου καίγονται και αχρηστες κάρτες".

ΚΑΙ χρειάζεται να τραβάς κάρτες (ότεν ξεμείνεις κι εσύ, όπως κάθε χαρακτήρας) ΚΑΙ σχεδόν 90% που καίγονται οι καλύτερες κάρτες (εκείνη τη στιγμή που χρειάζομαι).

Και γενικά, όταν υπάρχει RANDOM FACTOR (που δεν ελέγχεις εσύ και στηρίζεσαι καθαρά στην τύχη), δεν έχεις ελπίδες - ειδικά αν είσαι σαν εμένα (άκρως γκαντέμης).

Δημοσ.

Αν έχεις λίγο χρόνο και ξέρεις Αγγλικά διάβασε αυτό http://bmkgaming.com/understanding-fel-reaver-hearthstone-theory/

Δεν έχεις καταλάβει πόσο δυνατή είναι αυτή η κάρτα σε συγκεκριμένα decks. Εσύ και το 90% των Hearthstone players βασικά.

μαπα ειναι. δεν εχω δει παιχτη να κερδιζει μολις βγαζει αυτη τη καρτα, η μοναδικη στιγμη που εχει καποια αξια ειναι οταν εχει ξεμεινει ο αντιπαλος σου απο καρτες. 

gimmicky deck οπως και το mage deck με Majordomo.

Γινεται να εισαι ανταγωνιστικός χωρίς χρήματα; τι θα προτείνατε για deck σε begginer;

facehunter

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, σκέφτομαι να φτιάξω αυτό το deck, αξίζει?

http://www.hearthpwn.com/decks/326891-mech-mage-s18-no-fel-reaver

Πρέπει να έχεις υποχρεωτικά blastmages. Καλό είναι να έχεις και fel reavers και antonidas, και σίγουρα θέλεις ένα από τα δύο (δυο fel reavers η antonidas).

Αν θες aggro deck είναι καλό. Ο secret paladin μάλλον θεωρείται καλύτερος όμως.

Παίζω στο unranked Mech Warrior. 10 νίκες σερί σε λιγότερο από 2 λεπτά κάθε ματς. 

Fel reaver FTW. Καρκίνος, όχι αστεία

Θα μου άρεσε να έβλεπα έναν cruel taskmaster, καθώς και ένα Dr. Boom.

Δημοσ.

Δε χρειάζεσαι Varian. Εγώ παίζω με αυτό το deck και είμαι rank 2. Έχω δοκιμάσει και Varian αλλά είναι πολύ αργός.

kbBcmMq.png

Σου έχει βγει καλό με 2 brawl , λογικά σκέφτομαι ότι είναι καλό vs secret pala , mech mage και hunter που έχουν πολλά minions γεμάτο board , αλλά harrison jones αντί 1 brawl , θα ήταν καλύτερο ή χειρότερο ... ;

vs weapon heroes δεν παίρνεις value ? (ειδικά vs patron) , αλλά , δεν έχουν ;oλοι weapons ... 

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις υποχρεωτικά blastmages. Καλό είναι να έχεις και fel reavers και antonidas, και σίγουρα θέλεις ένα από τα δύο (δυο fel reavers η antonidas).

Αν θες aggro deck είναι καλό. Ο secret paladin μάλλον θεωρείται καλύτερος όμως.

Στο deck έχει και 2 blastmages και antonidas. 

Δημοσ.

Στο deck έχει και 2 blastmages και antonidas. 

Το ξερω, λεω γενικοτερα απαραιτητες καρτες που πρεπει να εχεις στη συλλογη σου.

Να ξερεις παντως πως o mech mage ξαναηρθε στο meta λογω του fel reaver, δε ξερω ποσο δυνατο θα ειναι χωρις αυτον. Ενας τουλαχιστoν πιστευω ειναι must.

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχω δει ουτε ενα fel reaver και παιζω αρκετα τελευταιες μερες...μια φορα επαιξα κοντρα σε mech warrior(και εχασα πανηγυρικα), αλλα δεν μου επαιξε reaver

Δημοσ.

τα καταφεραμε μποις, με το ντεκ που ποσταρα προχθες

παρα πολυ καλο ποσοστο νικων κοντρα σε paladin και hunter που κυριαρχουν στη ladder αυτο το καιρο

post-42956-0-28232600-1443374008_thumb.jpg

• Like 11
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...