Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ με deathrattle shammy πήρα το chest μου, αλλά Βσκ δε ξέρω πόσες ελπίδες έχει απέναντί σε face hunter με shredders η aggro paladin / mech mage με έξτρα deathrattles.

Δημοσ.

Χτες δεν αντεξα και αφαγα το dust μου κραφταροντας bgh και εαν ancient of war. Το αποτελεσμα? Καιρο ειχα να διασκεδασω τοσο πολυ. Ποια ειναι η αποψη σας για το ramp druid?

Δημοσ.

Σε πάει legend αν ξέρεις να την κάνεις pilot σωστά. Δεν είναι tier 1, maybe lower tier 2 αλλά είναι αρκετά competitive.

Δημοσ.

Με ποιο deck?

Πήγα 6 αέρα με win streak, αφού το γύρισα πάλι σε control warrior με διπλά brawl.

Προηγήθηκε ένα διάλειμμα για να ξεκολλήσω από το 10 με καρκινο Paladin και face Huntard για να δω και λίγο εκ των έσω τα mechanics τους και που πονάνε. Ντρέπομαι και ακόμα ξερνάω  :eek:

Δημοσ.

6 full αστέρια είχα πάει με τα decks που έδωσα μια σελίδα πίσω, 9-1 με dragon priest, 8-1 με midrange paladin. 

Μετά κόλλησα λίγο και ξαναέπαιξα tempo mage οπότε ανέβηκα. 

Προηγήθηκε ένα διάλειμμα για να ξεκολλήσω από το 10 με καρκινο Paladin και face Huntard για να δω και λίγο εκ των έσω τα mechanics τους και που πονάνε. Ντρέπομαι και ακόμα ξερνάω  :eek:

Τι ντροπή ρει, πρέπει να παίξεις με αυτά τα decks για να ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ πως συμπεριφέρονται και τι δυνατότητες έχουν. 

Δημοσ.

Δώσε deck για tempo. Παλιότερα με έχει φτάσει μέχρι και 1.

Dragon priest έπαιξα, αλλά δεν είχα ιδιαίτερη επιτυχία

Δημοσ.

Δώσε deck για tempo. Παλιότερα με έχει φτάσει μέχρι και 1.

Dragon priest έπαιξα, αλλά δεν είχα ιδιαίτερη επιτυχία

Παίξε κάμποσα games να μάθεις το dragon priest, εγώ στα πρώτα 10 δεν είχα και τόσο επιτυχία. 

Έλα και το τέμπο :D 

tTEGx3c.jpg

Δημοσ.

Παίξε κάμποσα games να μάθεις το dragon priest, εγώ στα πρώτα 10 δεν είχα και τόσο επιτυχία. 

Έλα και το τέμπο :D

tTEGx3c.jpg

Πολυ top-heavy δεν ειναι το tempo σου, με Sylvanas και 4 7αρες? Δεν παιζω πολυ tempo βεβαια, αλλα εχω την εντυπωση οτι δυο spellslingers στην θεση sylvanas και healbot θα φταιξουν πολυ το curve σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...