Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νεράκι παίζει μέχρι την στιγμή που δεν θα παίζει :P

πάντως έτσι και αλλιώς παίζω στο ipad 3 ή στο PC, στο N5 σπάνια

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Wut?

Μου κάνει εντύπωση γιατί στο n5 μου τρέχει νεράκι. Η μόνη καθυστέρηση ειναι στο πρωτο φόρτωμα μετα απο κανα restart. Κατα τα αλλα τρέχει καλυτερα απο το new iPad μου (2012). Η μπαταρία σε αμφότερες περιπτώσεις εξαφανιζολ (:. Ας ειναι καλα τα battery banks.

Δεν νομίζω να εχω παίξει ποτε hs σε desktop/laptop.

Πάντα μιλάω για το πρώτο nexus 5 ετσι οχι για την καινούργια έκδοση που βγήκε τώρα , δεν ξέρω τι γίνεται δεν το έχω φορτωμένο ετσι και αλλιώς πολύ οταν παίζω τα fps ειναι πολύ χαμηλά και μετα για να βγώ απο το game κολλάει ολόκληρο το κινητό

Δημοσ.

Πάντα μιλάω για το πρώτο nexus 5 ετσι οχι για την καινούργια έκδοση που βγήκε τώρα , δεν ξέρω τι γίνεται δεν το έχω φορτωμένο ετσι και αλλιώς πολύ οταν παίζω τα fps ειναι πολύ χαμηλά και μετα για να βγώ απο το game κολλάει ολόκληρο το κινητό

Μερικά καλά κινητα ζορίζονται με το hearthstone. Η Blizzard έχει βάλει βαρια γραφικά και υψηλή ανάλυση χωρις λόγο. Εγώ έχω το Htc M8 και είναι το μόνο παιχνίδι που μπορώ να πω ότι νιώθω κάποιο ζόρισμα

Δημοσ.

To lenovo A806 το παιζει ανετα παντως και μου κανει ευχαριστη εντυπωση. Γινεται choppy ωρες ωρες αλλα οχι κατι που δεν περιμενεις σε παιχνιδι κινητου και δεν αφηνει το κινητο σε ασχημη κατασταση οταν κλεινεις το παιχνιδι.

Δημοσ.

To lenovo A806 το παιζει ανετα παντως και μου κανει ευχαριστη εντυπωση. Γινεται choppy ωρες ωρες αλλα οχι κατι που δεν περιμενεις σε παιχνιδι κινητου και δεν αφηνει το κινητο σε ασχημη κατασταση οταν κλεινεις το παιχνιδι.

Με το ίδιο κινητό και εγώ, δεν έχω κανένα θέμα. Παίζει άνετα.

Δημοσ.

Από τότε που βγήκε το νέο patch δεν μπορώ να το κάνω update και μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα: https://us.battle.net/support/en/article/cannot-access-or-modify-a-required-file-or-folder

Εννοείται ότι το έχω κάνει uninstall αρκετές φορές, έχω κλείσει προγράμματα, firewalls κτλ.

Έχει κανένας καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Ουτε μια καρτα απο TGT :D

Λογικό απο την στιμγή που η Rogue έχει ίσως τις λιγότερες καλές TGT καρτες. Πέρα απο το Burgle δεν νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη κάρτα που να είναι δυνατή και να μην γίνεται εύκολα counter.

Περίμενα ότι με το TGT θα δούμε το Pirate tribe να παίρνει τα πάνω του, αλλά πάτωσε και αυτό στο competitive.

Δημοσ.

Τώρα... να ξανα-μανα-σχολιάσω ότι όταν ΔΕΝ ΕΧΕΙ "μηλαράκι" για λογότυπο... θα ζορίζεται το μηχανηματάκι (το οποιοδήποτε);
Έτρεχα ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ το Hearthstone στο 5άρι και το μίνι 2. Τώρα με 6άρι και Αιρ 2... απλά απογειώνεται.

Δημοσ.

Μου ηρθε ενα email απο "[email protected] ([email protected])"

Με το παρακατω κειμενο : 

post-265609-0-15716700-1447406272_thumb.png

Καταλαβα οτι ηταν scum αλλα εστειλα και στην blizzard για να σιγουρευτω,γτ δεν εχω καν acc στο wow.

To λεω απλα να εχετε το νου σας γτ εχει ενα λινκ που αμα καποιος το παταγε θα του εκλεβαν το acc.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...