Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

L O L

Το οτι μπαινω σε αλλα φορουμ (οχι ελληνικα φυσικα) και αν δεν ξερουν δεν πιανουν κουβεντα κατω απο το θεμα, ή δεν λενε τι εχουν ακουσει απο καποιον, καποτε, εδω δεν συμβαινει. Ποσοι γραψατε πχ εδω για να μου πειτε οτι πρεπει να αλλαξω ψυκτρα, να κλεισω το pc, μεχρι και χερι μου εβαλε ενας οτι επρεπε να παρω workstation... (λες και δεν τα ξερω ολα αυτα). Κανεις δεν απαντησε σε αυτο που ρωτησα με αντικειμενικα κριτηρια, κανεις δεν ειπε γινεται ή δεν γινεται. Το να γραψει καποιος "παρε την στοκ ψυκτρα" ή οτι "κλεινει/δεν κλεινει απο το bios", χωρις να εχει ουτε τη μητρικη μου, ουτε τον επεξεργαστη μου, ειναι ΑΚΥΡΟ. Γενικοτητες που ισχυουν ξερω να γραφω και εγω.

Προσωπικη εμπειρια:

Επειδη εχω φτιαξει καμποσα ακριβα pc λογω δουλειας, οσες φορες ειχε ερθει "τεχνικος" παλιοτερα δεν ηξερε την τυφλα του περα απο το ποιο καλωδιο παει που και να βιδωνει τα κομματια. Επισης μου ζηταγε παρα πολλα λεφτα. Συγκεκριμενα 2 ατομα (ειδημωνες κατα τα λεγομενα τους) που εχουν προσπαθησει να με βοηθησουν που τους γνωρισα απο το συγκεκριμενο forum, με επιασαν κοροιδο τοτε. Ηρθαν για overclock, ηταν ασχετοι τελικα και παραλιγο τη μια φορα να παθω ζημια.

Ετσι ειναι στα ελληνικα φορουμ. Ολοι τα ξερουν ολα χωρις να τα εχουν δουλεψει ποτε, απλα υποθετουν!! Και δεν σου λεει κανενας ισως να γινεται ετσι, οχι! Στην λενε και σου λενε με βεβαιοτητα οτι γινεται ετσι ή δεν γινεται ετσι, επειδη συμβαινει να το εχουν δει στο δικο τους pc. Γι'αυτο αρχισα να μαθαινω μονος μου το τι παιζει (χωρις να ειναι η δικη μου δουλεια), λαθος, σωστα, ομως διαβαζω για αυτο που με ενδιαφερει και εμαθα οτι καθε cpu, καθε mobo εχουν τα δικα τους χαρακτηριστικα. Πχ.Στο pc που εχω τωρα, δεν εχει στοκ ψυκτρα και η μητρικη δεν εχει το function που εψαχνα στο bios. Το εχει σε ενα λογισμικο ομως. Αρα τιποτε απο οτι γραφτηκε εδω με παραθεσεις, ειρωνιες, συμβουλες, δεν ισχυει... Ως συνεπακολουθο, δεν με βοηθησε καποιος (μονο ο caution που πολυ σωστα σας διορθωσε), απλα εχασα λιγο ακομα χρονο γραφοντας τα αυτονοητα, οπως το να μη σπαμμαρετε. Το να μπορεις να απαντησεις σε μια ερωτηση ευθεως και λακωνικως ειναι προτερημα fyi.

Αμα ξερεις κατι απαντας, αν δεν ξερεις, υποθετεις. Το "προσπαθω να βοηθησω" με το "ανεβαινουν τα post μου" ειναι διαφορετικο πραγμα. Ηδη καποιος εδω απο τους χρηστες που δεν ειπε απολυτως τπτ, εχει 2500 μηνυματα σε 5 μηνες. Αυτα και ας κλεισει καποιος mod το thread πριν με πιασει πονοκεφαλος απο την ημιμαθεια.

ευχαριστω

ps. το μονο κακο του tom's hardware ειναι που εχει αλλo timezone και αργουν να απαντησουν ^^

ps2. και πραγματικα δεν εχω προθεση να προσβαλλω καποιον οταν λεω μη σπαμμαρετε. Το αν ειμαι καυστικος, οπως λενε οι αγγλοι "toxic", εχει να κανει με το οτι οταν παει να σου καει το pc απο το πουθενα την ωρα που σε πιεζουν 10 πελατες αυγουστιατικα και θες μια απαντηση ουσιαστικη αμεσα πριν δρασεις. Συγγνωμη λοιπον, εαν παρερμηνευσατε τα λεγομενα μου καποιοι. Καποιοι αλλοι απλα ειστε ασχολιαστοι. 

Το οτι μπαινω σε αλλα φορουμ (οχι ελληνικα φυσικα) και αν δεν ξερουν δεν πιανουν κουβεντα κατω απο το θεμα, ή δεν λενε τι εχουν ακουσει απο καποιον, καποτε, εδω δεν συμβαινει.

Bravo να μπαίνεις τι θες εδώ ? άμα εxεις βρει καλύτερο ξένο forum να το προτιμάς και να μην χάνεις το χρόνο σου με εμάς.

Ποσοι γραψατε πχ εδω για να μου πειτε οτι πρεπει να αλλαξω ψυκτρα, να κλεισω το pc, μεχρι και χερι μου εβαλε ενας οτι επρεπε να παρω workstation... (λες και δεν τα ξερω ολα αυτα).

Άμα τα ξέρεις να τα εφαρμόζεις τότε να μην τα αφήνεις στην θεωρία

Επειδη εχω φτιαξει καμποσα ακριβα pc λογω δουλειας, οσες φορες ειχε ερθει "τεχνικος" παλιοτερα δεν ηξερε την τυφλα του περα απο το ποιο καλωδιο παει που και να βιδωνει τα κομματια. Επισης μου ζηταγε παρα πολλα λεφτα. Συγκεκριμενα 2 ατομα (ειδημωνες κατα τα λεγομενα τους) που εχουν προσπαθησει να με βοηθησουν που τους γνωρισα απο το συγκεκριμενο forum, με επιασαν κοροιδο τοτε. Ηρθαν για overclock, ηταν ασχετοι τελικα και παραλιγο τη μια φορα να παθω ζημια.

Eίδαμε και εσύ που είσαι ειδήμονας σε τι κατάσταση είναι το pc σου επειδή είσαι τσιγκούνης να πλήρωσης κάποιον που είναι η δουλειά του να το κάνει και θα το κάνει σωστά. :P

Στη Ελλάδα είσαι ότι δήλωσης εισαι το ότι ήρθε κάποιος σαν τεχνικός σπίτι σου δεν πάει να πει πως ήταν κιόλας. Από αυτούς που τρέχουν στα σπίτια σχεδόν κανεις δεν έχει τελειώσει κάποιο πανεπιστημιο γιατί αλλιώς θα είχαν καλύτερη δουλειά και δεν θα έτρξαν στα σπίτια του καθενός

Eδώ δεν δουλεύει στα normal settings το pc θες και overclock .

Αμα ξερεις κατι απαντας, αν δεν ξερεις, υποθετεις. Το "προσπαθω να βοηθησω" με το "ανεβαινουν τα post μου" ειναι διαφορετικο πραγμα. Ηδη καποιος εδω απο τους χρηστες που δεν ειπε απολυτως τπτ, εχει 2500 μηνυματα σε 5 μηνες. Αυτα και ας κλεισει καποιος mod το thread πριν με πιασει πονοκεφαλος απο την ημιμαθεια.

Το πρόβλημα με τους Ελληνάρες είναι πως τους ενοχλεί η πάντα η ημιμάθεια τον άλλον και όχι η δικά τους. Εσύ ως τι το λες αυτό εχεις περάσει έστω και απέξω από κάποιο σχετικό πανεπιστήμιο η μαθαίνεις από το Google και τι Wikipedia τι γίνετε στο κόσμο ?  ποια είναι η πιστοποιημένη κατάρτιση σου στους υπολογιστές ? μάλλον ανύπαρκτη και φαίνεται από τα αποτελέσματα στο pc σου

Το αν ειμαι καυστικος, οπως λενε οι αγγλοι "toxic", εχει να κανει με το οτι οταν παει να σου καει το pc απο το πουθενα την ωρα που σε πιεζουν 10 πελατες αυγουστιατικα και θες μια απαντηση ουσιαστικη αμεσα πριν δρασεις. Συγγνωμη λοιπον, εαν παρερμηνευσατε τα λεγομενα μου καποιοι. Καποιοι αλλοι απλα ειστε ασχολιαστοι.

Eδώ δεν είμαστε υπάλληλοι σου οι εργάτες σου για να βαράς το μαστίγιο και να στεκόμαστε προσοχή. Εσύ εχεις το πρόβλημα εσύ ζητάς βοήθεια εσύ εχεις ανάγκη, οποιος έχει ανάγκη ζητάει ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ, και πρέπει να είσαι ευχαριστημένος με οποιον μπήκε στο κόπο να ασχοληθεί μαζί σου beggars can't be choosy.  Άμα θες Support από υπαλληλους σου που θα υπομένουν και την συμπεριφορά σου το πληρώνεις.

Στο κάτω κάτω αυτό που ζητάς είναι τελείως λάθος δεν γίνετε να ζητάς να κανεις autoshutdown ένα pc που ψήνεται, και εκεί φαίνεται η κακή νοοτροπία και η έλλειψη καταρτισις

Πρέπει να το φτιάξεις πάρε μια φτηνιάρα ψυχτρα μέχρι να έρθει πίσω το replacement τις καλής.

Thats ALL

Επεξ/σία από Universal Soldier
  • Like 2
Δημοσ.

Αφου τα ξερεις ολα ,γιατι ζητας τις δικες μας συμβουλες και γιατι δεν εκανες  τις σωστες επιλογες απο την αρχη?? Για τις συζητησεις στα ξενα φορουμ κανεις λαθος  , οχι μονο πιανουν συζητηση αλλα μπορει να ερθει ο καθε ακυρος να κανει δικο του thread μεσα στο δικο σου. Και αφου σε βοηθανε καλυτερα απο εμας γιατι δεν πηγαινες μονο εκει και καθεσαι και ακους εμας του ασχετους. Επισης να σε βοηθησουμε θελουμε και το κανουμε αφιλοκερδος , αλλα εσυ νομιζεις οτι εχουμε καποια υποχρεωση. Και στη τελικα δεν κοιταει η καμυλα τη καμπουρα της .. υποθετω εσυ ο παντογνωστης ξερεις την συνεχεια. Επισης μια τυπικη ευγενεια επιβαλεται

Δημοσ.

ο λόγος για τον οποίο όσοι απάντησαν με τον τρόπο που απάντησαν είναι για να μην δουλεύεις τον επεξεργαστή στην τσίτα με το σκεπτικό ότι δεν παίζουμε με αυτό πόσο μάλλον με ένα κομμάτι που είναι πανάκριβο και το χρησιμοποιείς για δουλειά.

σενάριο 1:

σκέψου λίγο να σου έλεγε κάποιος ένα τρόπο για να έκλεινε το pc αυτόματα με ένα πρόγραμμα στο μεσοδιάστημα μέχρι να έρθει η h80.

τρώει ένα κόλλημα την ώρα του rendering δεν σου κλείνει το pc και μένεις με την cpu στα χέρια (anything that can go wrong, will go wrong)

τι κάνεις μετά?

rma (αν το δικαιούσαι) και μένεις χωρίς cpu για άγνωστο χρονικό διάστημα και οι υποχρεώσεις/προθεσμίες τρέχουν.

σενάριο 2 (και πιο λογικό κατά την άποψη μου):

με το που είδες ότι είχες πρόβλημα και δεν σε παίρνει να σταματήσεις την δουλειά πας και αγοράζεις μια αερόψυκτρα με 20-30ε προσωρινά μέχρι να έρθει η h80.

σενάριο 3:

σταματάς την δουλειά και περιμένεις να σου έρθει η καινούρια h80 .

αυτά τα λίγα , καλησπέρα .

Δημοσ.

core temp, δεν το εχω δοκιμασει αν λειτουργει αυτο που θελεις να κανεις, και μαλιστα κατα ποσο λειτουργει σωστα, ομως εχει σιγουρα αυτο που ζητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...