fallen^angel Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 ....dsadasdsa....dsadasdsa....dsadasdsa
dekra Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2003 apo periergeia, ka8e fora pou 8a vgazeis kainourgia ekdosh 8a kaneis kai neo post ???
irmaiden Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 min eiste kakiasmenoi re sis! To paidi exei kanei mia kali prospatheia kai thelei na to deiksi, kai kala to kanei!! Poli kalo fenete fallen^angel!
fallen^angel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 ....dsadasdsa....dsadasdsa....dsadasdsa
Jheremias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Δηλαδή έφτιαξες πρόγραμμα που φτιάχνει άλλα προγράμματα;
fallen^angel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 NAI ak sexasa 8elei save target as
fallen^angel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 ....dsadasdsa....dsadasdsa....dsadasdsa
Giannis__ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2003 Kali prospatheia, alla se pion apeuthinete to programma? An kapios asxoleitai me programming, fantazomai tha xei idi to Visual Studio, .Net, etc. An pali einai arxarios, den tha tan kalytera na asxolithei me VB gia na mathei na xrisimopoiei kai ta controls, alla kai ligo code?
fallen^angel Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 ....dsadasdsa....dsadasdsa....dsadasdsa
dekra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 min eiste kakiasmenoi re sis!To paidi exei kanei mia kali prospatheia kai thelei na to deiksi' date=' kai kala to kanei!! Poli kalo fenete fallen^angel![/quote'] ti kakiasmenoi re c. 3 posts exei kanei ws twra...gi' ayto mipws na gemisoyme olo to forum..? epeita xwris na 8elw na ypotimhsw thn prospa8eia ayth...8elw na pw to ekshs: yparxoun tosa kai tosa programma (vlepe winamp klp) pou kanoun thn idia douleia kai akoma perissotera. ti to diaforetiko exei afto to programma gia na to protimhsei kapoios..no offence etsi?
fallen^angel Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 ....dsadasdsa....dsadasdsa....dsadasdsa
dekra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 file mu eisai M@LAKAS???? oxi pes mu na kserw ektos kai an h nea ekdosi tou WINAMP mpori na ftiaksei kai programata...PRWTA DIABAZUME TA POSTS KAI META APANTAME FILE MOU oso gia ta 3 posts exis dikio episis den eipa na to protimisete oute na to xrisimopiisete me to zori.eipa an exete oreksi katebaste to kai pite mu hn gnwmh sas oso gia to ti diaforetiko exi einai to ekshs:mesa se elaxisto xrono mporite na dimiurgiste poli kala programata xwris na ste billgates.Gia na paris mia idea katebase to kai trexe to example.exe pou xrisimopoiei tis perissoteres dinatoties tou PS:an ftiaksete kana programataki kai mporite na to balete se site an ginete dwste link gia na to dw kai na exw thn euxaristisi oti kapios to xrisimopoiise Koitaxe na deis' date=' to epipedo soy to eixa psiliastei den xreiazodan na to apodeikseis kiolas. Kai epeidh den prokeitai na peso sto epipedo soy PARAKALW NA EPEMVEI KAPOIOS MODERATOR. Twra oson afora ta ypoloipa: 1. Anefera thn apopsh moy kai thn aporeia moy. Exw to dikaiwma ayto nomizw kai OFEILEIS na to sevasteis pragma pou den ekanes. DEN eipa oti me to zori les se kanena na to xrhsimopoihsei, afta einai dika soy logia. oso gia to winamp, den anafer8hka sto an kanei programmata h oxi alla oson afora thn anaparagwgh video, mousikhs klp afoy kai me afto poy eftiaxes kati san player ftiaxneis. ektos kai an 8ewreis to winamp katwtero. 2. Xarakthristika anafereis: mesa se elaxisto xrono mporite na dimiurgiste poli kala programata xwris na ste billgates Edw tora na gelasw h na klapsw ? Dhladh eftiaxes to neo super compiler me to poio o ka8enas poly efkola ftiaxnei OPOIODHPOTE programma etsi opws ta les ? As poume kati poly aplo, ena text editor mhpws ? (sto eixe episimanei kai allos alla esy synexizeis na to tonizeis) An pisteyeis afto, tote pragmatika 8a soy proteina h na pas na ma8eis ti esti programmatismos h na ta parathseis giati exeis xasei to mpalaki. Egw afto pou parathrhsa einai oti einai ena programma *multimedia* as to poume pou vasizetai se yparxodes leitoyrgies twn windows. Kai giafto para8esa to erwthma mou. Ti to DIAFORETIKO exei gia na to protimisei kapoios, ti to neo??? Apla mallon den ksereis na dexesai kai adi8etes apopseis. diaforetika den 8a apadoyses etsi. ektos kai an ennoeis to na vazeis ta koumpakia opoy 8es kai na exeis epilogh na vlepeis wra kai hmeromhnia...tote paw paso.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.