Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειστε οργανωμενοι ή ο,τι βρεξει ας κατεβασει; Δουλεια, οικονομικα, ταξιδια, διασκεδαση, κλπ;

Δημοσ.

Ναι βέβαια γιατί ως γνωστόν σε μια χώρα που όλα πάνε ρολόι όλα τα παραπάνω έχεις την ευχέρεια και να τα οργανώσεις...

Εγώ όπως το βλέπω ακόμα και οι πιο οργανωμένοι σιγά σιγά αποδιοργανώνονται.  

• Like 12
Δημοσ.

Ναι βέβαια γιατί ως γνωστόν σε μια χώρα που όλα πάνε ρολόι όλα τα παραπάνω έχεις την ευχέρεια και να τα οργανώσεις...

Εγώ όπως το βλέπω ακόμα και οι πιο οργανωμένοι σιγά σιγά αποδιοργανώνονται.  

Ενας λογος παραπανω. Την εποχη των «παχιων αγελαδων» μπορουσαμε να τα αφηνουμε ολα χυμα, σημερα με την κριση δεν γινεται ...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Στην καθημερινοτητα μου αρκετά.  Σε μεγαλα πράγματα (βλ πορεία κλπ) καθόλου γιατί οσες φορές το έκανα πάντα συνουσιαζοταν το σύμπαν και μου γυριζαν όλα τούμπα.  Οποτε το παρατησα :)

• Like 2
Δημοσ.

Γραφτε διαφορα οργανωτικα να μαθαινουμε. Θα γραφω οπως τα θυμαμαι:

-προσπαθω να τα περασω ολα σε digital μορφη και να απαλλαγω απο το χαρτομανι και επισης να κανω οσες περισσοτερες διαδικασιες γινεται απο το σπιτι (με τηλεφωνο, εμειλ, μεσσεντζερ κλπ). Εχω παρατηρησει οτι το εμειλ με βολευει καλυτερα απο το τηλεφωνο γιατι δεν κοβεις τον αλλο στα ξαφνικα και δεν τον βρισκεις απροετοιμαστο.

-Οταν παω σε ενα αγνωστο μερος κανω πρωτα τη διαδρομη εικονικα με το google maps και με το street view που δειχνει εικονες ψαχνω λεπτομερως το μερος πχ το κτιριο που θελω να παω, πού εχει παρκιγκ εκει κοντα κλπ Τεραστιο κερδος χρονου απο το να ρωτας και να σε στελνουν εδω κι εκει.

-Φαγητο παντα σε ταπερ οταν ταξιδευω. Φτηνοτερο και ξερεις τι τρως. Ακομα και στις διακοπες πεφτει κατσαρολα. Αν φαω εξω λογιζεται πλεον διασκεδαση, ενω πρωτα ηταν κανονικη συνηθεια.

- Πολλες αγορες γινονται απο ιντερνετ με συγκρισεις τιμων και υστερα απο feedback αλλων αγοραστων. Για φουλαρισμα βενζινης εχω ενα site για συγκρισεις τιμων στα βενζιναδικα.

• Like 1
Δημοσ.

@lxde

αγγιζεις τα ορια του ψυχαναγκασμου :)

φαγητο σε ταπερ ?...μα μερος των διακοπων ειναι να φας εξω..που πλεον πολλα εστιατορια εχουν και μαγειρευτα και ψητα και ο,τι γουσταρει η ψυχη :)

google maps και street view? χανεις ολη την διασκεδαση του ψαχνω και ανακαλυπτω ...οκ να χεις καποιες πληροφοριες για το που πας.αλλα οκ να ξερεις και απο πριν πας που να παρκαρεις...του βγαλες τα ματια :)

οσο για την βενζινη...προσωπικα εχω ενα δυο βενζιναδικα κοντα μου που πηγαινω..αν ειναι να ψαξω το πιο φτηνο...ο,τι κερδισω θα το καψω σε βενζινη για να παω να το βρω :)

καποια πραγματα καλο ειναι να τα οργανωνουμε σε μερικα θεματα ( διακοπες = ξενοδοχειο , μετακινηση , πραγματα που θα παρουμε μαζι μας , καθημερινες δουλειες = τροπος που θα τις φερουμε εις περας , προσωπικος χωρος κλπ) αλλα καποια ας τα αφηνουμε και λιγο στο φλου....ετσι για την διασκεδαση :)

Δημοσ.

φαγητο σε ταπερ ?...μα μερος των διακοπων ειναι να φας εξω..που πλεον πολλα εστιατορια εχουν και μαγειρευτα και ψητα και ο,τι γουσταρει η ψυχη :)

Επαγγελματικες μετακινησεις πεφτει ταπερ και δεν βλεπω τιποτα το κακο. Διακοπες, ειπαμε, αν εντασσεται στα πλαισια διασκεδασης πχ βγουμε καπου με φιλους για διασκεδαση και μετα παμε για φαι οκ. Αν ειναι να φαω εξω απλα γιατι πειναω, ειναι πεταμενα λεφτα, φιλε. Μπορεις να τα εξοικονομησεις για να παρατεινεις τις διακοπες, να αγορασεις κατι που θες κλπ.

google maps και street view? χανεις ολη την διασκεδαση του ψαχνω και ανακαλυπτω ...οκ να χεις καποιες πληροφοριες για το που πας.αλλα οκ να ξερεις και απο πριν πας που να παρκαρεις...του βγαλες τα ματια :)

Λαθος μου που δεν το διευκρινησα. Για δουλειες το ψαχνω επακριβως για να κερδιζω χρονο. Πχ προσφατα εψαχνα μια διευθυνση για φτηνα μελανια εκτυπωτη. Επεσε street view γιατι η ταλαιπωρια δεν ειχε νοημα. Για διακοπες δεν το ψαχνω και πολυ, γιατι μου αρεσει η περιπετεια.

οσο για την βενζινη...προσωπικα εχω ενα δυο βενζιναδικα κοντα μου που πηγαινω..αν ειναι να ψαξω το πιο φτηνο...ο,τι κερδισω θα το καψω σε βενζινη για να παω να το βρω :)

Εχω πεντε σε λογικη αποσταση και το comparator site ειναι ενα κλικ. Γιατι να μην το ψαξω; Ασε που τα βενζιναδικα εδω κανουν ποτε ποτε και προσφορες σε διαφορα ειδη.

καποια πραγματα καλο ειναι να τα οργανωνουμε σε μερικα θεματα ( διακοπες = ξενοδοχειο , μετακινηση , πραγματα που θα παρουμε μαζι μας , καθημερινες δουλειες = τροπος που θα τις φερουμε εις περας , προσωπικος χωρος κλπ) αλλα καποια ας τα αφηνουμε και λιγο στο φλου....ετσι για την διασκεδαση :)

Γενικως σωστο.

Δημοσ.

Ο σωστός τίτλος θα έπρεπε να είναι: οργανωτικοί και όχι οργανωμένοι...

Μου θύμισε οπαδούς ομάδας που πάνε για ξύλο!

• Like 3
Δημοσ.

@Lxde και γω κάνω τα 2 πρώτα που κάνεις.Γενικά έχω μια αλλαλούμ-"άναρχη" οργάνωση προσπαθώντας να κρατήσω τις ισορροπίες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...