oallosmoueautos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Για να ειμαι ειλικρινης αυτο το οργανωμενοι μου θυμιζει καμακια στη παραλια που οργανωνονται για να καμακωσουν τουριστριες.. χο χο χο
*nenya* Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Οργάνωση στα πάντα.<br><br> Στην ντουλάπα τα ρούχα τοποθετημένα ανά είδος και ανά εποχή.<br> Τα βιβλία ανά είδος και ανά γλώσσα.<br> Οργάνωση και στις εξόδους, στις διακοπές κλπ.<br> Επίσης, θέλω και συμμετρία. 3
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 ...χμμ - αυτό το thread μυρίζει έντονα αυτοκτονία! 3
revolver1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Οργάνωση στα πάντα.<br><br> Στην ντουλάπα τα ρούχα τοποθετημένα ανά είδος και ανά εποχή.<br> Τα βιβλία ανά είδος και ανά γλώσσα.<br> Οργάνωση και στις εξόδους, στις διακοπές κλπ.<br> Επίσης, θέλω και συμμετρία. Πω δεν την παλεύεις
lxde Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Στην ντουλάπα τα ρούχα τοποθετημένα ανά είδος και ανά εποχή.<br> Τα βιβλία ανά είδος και ανά γλώσσα.<br> Οργάνωση και στις εξόδους, στις διακοπές κλπ.<br> Στην ντουλαπα εχω μονο τα ρουχα της εποχης. Τα υπολοιπα βαλιτσα για να αδειαζει και ο χωρος. Βιβλια σπανια να κρατησω. Οταν αγοραζω τα διαβαζω και τα ξαναπουλαω συντομα, οποτε και ο χωρος αδειαζει και πιανω ενα μερος της αξιας (περιπου 30%). Μερικα μπορει να τα σκαναρω πριν τα ξαναπουλησω. Συνηθως ομως βολευομαι μεσω ιντερνετ ειτε γουγκλαροντας, ειτε απο e-books και επισης απο βιβλιοθηκες. Οι εξοδοι οργανωνονται με feeds. Δηλαδη εχω περασει τα feeds καποιων sites που διοργανωνουν εξοδους κι εκδηλωσεις, διαφημιζουν καινουργια μαγαζια κλπ και τα κοιταω μια φορα τη βδομαδα, οποτε αν ειναι κατι το ενδιαφερον το τσεκαρω. Με feeds ερχονται και τα νεα και κοιταω μονο οσα με εδιαφερουν απο τις επικεφαλιδες. Διαφορετικα αμα παρακολουθω τα νεα στην τηλεοραση, με αυτα που γινονται στον κοσμο, ειναι να παθαινεις καταθλιψη. 2
*nenya* Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Α ωραία ιδέα μου έδωσες με τα feeds Revolver μια χαρά την παλεύω :-P η οργάνωση είναι που μ'αφήνει να χαλαρώσω μετά.
noob Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 η οργάνωση είναι που μ'αφήνει να χαλαρώσω μετά. Συχνάζεις ΜΟΝΟ σε οργανωμένες παραλίες να φανταστώ?
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Εσείς οι οργανωτικοί να πάτε αλλού. Στο insomnia ποστάρουν μόνο όσοι έχουν προτζεκτ 2 μήνες και ξενυχτάνε την τελευταία νύχτα σαν τα ζόμπι για να βγάλουν το τελευταίο 90% του όγκου... 3
noob Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Εσείς οι οργανωτικοί να πάτε αλλού. Για τους οργανωτικούς να δημιουργήσεις άλλο θρεντ αν θες.Εδώ μιλάμε για τους οργανωμένους
*nenya* Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 η οργάνωση είναι που μ'αφήνει να χαλαρώσω μετά. Συχνάζεις ΜΟΝΟ σε οργανωμένες παραλίες να φανταστώ? Χαχαχαχ αυτό δν είναι απαραίτητο ρε συ! Σε όλες. Αλλά εννοείται ότι στις πιο ερημικές θα παω...οργανωμένη :-P
mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Στην ντουλάπα τα ρούχα τοποθετημένα ανά είδος και ανά εποχή.<br> εεε ας ειμαστε σοβαροι εγω δεν εχω ιδεα τι εχω στις ντουλαπες μου....παιρνω π.χ. τωρα καλοκαιρι , 3 ζευγαρια ρουχα (μπλουζακια , σορτσακια ) και μερικα φανελακια....τα ακουμπαω πανω σε μια καρεκλα/κρεβατι και τα φοραω με κυκλικη εναλλαγη ολο το καλοκαιρι .... ετσι και η υπολοιπη ντουλαπα μενει ανεπαφη και σε οργανωση και ταξη και δεν φθειρω πολλα ρουχα ΥΓ: αα εχω και μερικα ρουχα να κρεμονται σε χερουλια και καρεκλες...παντα ομως με συμμετρια 1
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Για τους οργανωτικούς να δημιουργήσεις άλλο θρεντ αν θες.Εδώ μιλάμε για τους οργανωμένους Kai άμα ένας οργανωμένος είναι και οργανωτικός τότε που θα ποστάρει;
noob Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Kai άμα ένας οργανωμένος είναι και οργανωτικός τότε που θα ποστάρει; Στους θερμοσίφωνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα