Προς το περιεχόμενο

Paypal με IBAN...

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν θέλω να αγοράσω αυτό... http://www.ebay.com/itm/FLIP-WALLET-LEATHER-CASE-COVER-FITS-NOKIA-LUMIA-610-FREE-SCREEN-PROTECTOR-/310501582213?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item484b562585

Έχω account paypal και ebay...

Η Ερώτηση μου είναι άμα συνδέσω το τραπεζικό μου λογαρισμό με το paypal θα χρεωθώ παραπάνω; ή μόνο 2,90€+1,15€;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν θα χρεωθεις παραπανω.. χρεωνεσαι μονο οταν μεταφερεις χρηματα απο το paypal στην τραπεζα/λογαριασμο σου..

Παντως ρωτα το και στην τραπεζα για να εισαι σιγουρος, ενα τηλεφωνο ειναι..

Δημοσ.

Νομίζω πως το ΙΒΑΝ το βάζουμε μόνο για να πάρουμε χρήματα από το paypal. Αν δε κάνω λάθος, μόνο με κάρτα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το paypal.

[edit] Έχε γούστο να κάνω λάθος, πάντως πριν 6 χρόνια που ξεκίνησα με το paypal έβγαλα κάρτα μόνο και μόνο γι αυτό, λολ. Άραγε μπορείς να κάνεις πληρωμές βάζοντας μόνο ένα ΙΒΑΝ;

Δημοσ.

τελικά το βρήκα όχι iban... θα βγάλω μια προπληρωμένη τι λέτε να είναι ποιο φθηνό και να μπορώ να την ξαναγεμίσω;;;

τελικά το βρήκα όχι iban... θα βγάλω μια προπληρωμένη τι λέτε να είναι ποιο φθηνό και να μπορώ να την ξαναγεμίσω;;;

Δημοσ.

Iban= αριθμος λογαριασμού για ηλεκτρονική χρήση.

prepaid-πιστωτικη= για αγορες μέσω ίντερνετ και πιστωτική επίσης σε καταστήματα.

1. Βγαζεις pre paid

2.λογιαρασμο στο PayPal και βαζεις αριθμο της κάρτας.

3 μετά απο μερικές μέρες θα δεις μια αγορα στο ebanking 2-3 euro παίρνεις τον κωδικό π αναγράφεται κανεις verify στο PayPal την κάρτα και ειναι ετοιμο

Δημοσ.

να συμπληρωσω οτι οταν βαλεις τον κωδικο στο verify και τελειωσει η διαδικασια..σου ξε-χρεωνει τα 2-3 ευρω που σε χρεωσε...

ηταν απλα για την διαδικασια της επιβεβαιωσης.

Δημοσ.

να σας ρωτίσω και κάτι άλλο το ebay μου δειχνει οτι μπορώ να κάνω αγορές και απευθειας με πιστωτικη και οχι paypal... Μήπως είναι καλύτερα και θα αποφύγω την ολη διαδικασία; Λέτε αφού έχω τραπεζικό λογαριασμό να βγάλω καλύτερα χρεωστική για να γλυτώσω τις χρεώσεις στην φώρτοση; Απ' οτι διάβασα είναι καλυτερη λύση

Δημοσ.

να σας ρωτίσω και κάτι άλλο το ebay μου δειχνει οτι μπορώ να κάνω αγορές και απευθειας με πιστωτικη και οχι paypal... Μήπως είναι καλύτερα και θα αποφύγω την ολη διαδικασία; Λέτε αφού έχω τραπεζικό λογαριασμό να βγάλω καλύτερα χρεωστική για να γλυτώσω τις χρεώσεις στην φώρτοση; Απ' οτι διάβασα είναι καλυτερη λύση

στο paypal μπορεις να συνδεσεις οσες καρτες θες..χρεωστικες , πιστωτικες , prepaid κλπ.

Μονο μια απο αυτες καθε φορα θεωρειται primary και χρησιμοποιειται απο το paypal για συναλλαγες.

Εγω αυτο που εχω κανει ειναι να εχω συνδεσει μια χρεωστικη και μια πιστωτικη.Αναλογως την στιγμη της εναλλασω ως primary και το paypal χρησιμοποιει αυτη που του "λεω"

Αν εχεις ηδη λογαριασμο , βγαζεις χρεωστικη και την κολας στο paypal..και κανεις δουλεια με αυτην...καλυτερα να αποφυγεις απευθειας χρηση καρτας..ειτε χρεωστικης ειτε πιστωτικης....αν σου δινεται η δυνατοτητα για paypal.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα σας.Νεος user εδω και θελω να πω οτι εδω και καιρο σκεφτομαι να γραφτω στο paypal και ψαχνω σε forums,blogs,συζητησεις κλπ για ολα τα βασικα:προμηθειες τραπεζας,προπληρωμενες?χρεωστικες?πιστωτικες?

Για να μη μακρυγορω.Επειδη εχω καρτες αναληψεων-χρεωστικες σε Ταχυδρ.Ταμιευτηριο και Εθνικη...πηγα εχτες(σ.σ 4/3/2014) στα καταστηματα αυτα να ρωτησω εαν μπορω να τις χρησιμοποιησω στο paypal.Μου ειπανε οτι ΔΕΝ κανουνε οι συγκεκριμενες,αν και εχουνε το logo Visa-Master Card,διοτι εχουνε στοιχεια στο συστημα μονο για ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ-ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.Και για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ σε paypal-internet πρεπει να εχει κανεις πιστωτικη-προπληρωμενη.Ειδικα για οσους εχουνε χρεωστικη ΕθνοCash...δεν κανει(τετοια εχω)

Το θεμα ειναι οτι εμενα η δουλεια μου μπορει να γινει!!!Δηλαδη:Για μεταφορα χρηματων απο το paypal στον λογαριασμο μου.

Βαζω στο paypal I.B.A.N. (ειτε Εθνικης-ειτε Ταμιευτηριου) και μπορω να μεταφερω money απ το paypal στο λογαριασμο-ταμιευτηριο και απλα τα κανω αναληψη  με βιβλιαριο ή καρτα αναληψεων(χρεωστικη) που εχω.Φυσικα δεν παρελειψα να τους ρωτησω για ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ!!!4euros η Εθνικη-3euros το Ταχυδρ.Ταμιευτηριο(Για οποιδηποτε ποσο!!!)Εννοειται πως μεταφορες 4 και 3 euros δε θα γινονται ετσι?

Αυτα τα λιγα.Ελπιζω να μουν κατατοπιστικος.Σας γραφω τι μου ειπανε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...