Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έβγαλα τα παράβολα το δίπλωμα τέλη Ιουλίου αλλά δυστηχώς δεν προλαβαίνω να δώσω και σήματα και τα πρακτικά γιατί θα περάσω επαρχία και θα πρέπει να κανονίσω την μετακόμιση μέσα στο Σεπτέμβρη. Ξέρει κανείς αν μπόρω να κρατήσω τα παράβολα μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι και αν μπορώ να δώσω μόνο τα σήματα μέχρι τον οκτώβρη και τα πρακτίκα καποια αλλη στιγμη? 

Ευχαριστώ!  :-D

Δημοσ.

Γιατι δεν δινεις τις εξετασεις εκει που θα πας ?

επειδή εχω ήδη πληρώσει τα παράβολα.

Δημοσ.

με τα παράβολα και κάποια άλλα χαρτιά βγαίνει μια κάρτα στο υπουργείο (ΔΕΕ) η οποία ισχύει για 3 χρόνια. Με την κάρτα αυτή έχεις δικαίωμα να κάνεις μαθήματα σε σχολή οδηγών και να δώσεις εξετάσεις. Να ξέρεις οτι αν λήξει μετά πρέπει να κάνεις όλες τις διαδικασίες απο την αρχή.

Η κάρτα αυτή αν αλλάξεις περιφέρεια , και θες, μπορεί να μεταφερθεί , αν και δεν το προτείνω γιατι είναι χρονοβόρο και καλό είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να τελειώνεις εκεί που ξεκίνησες.

Δημοσ.

με τα παράβολα και κάποια άλλα χαρτιά βγαίνει μια κάρτα στο υπουργείο (ΔΕΕ) η οποία ισχύει για 3 χρόνια. Με την κάρτα αυτή έχεις δικαίωμα να κάνεις μαθήματα σε σχολή οδηγών και να δώσεις εξετάσεις. Να ξέρεις οτι αν λήξει μετά πρέπει να κάνεις όλες τις διαδικασίες απο την αρχή.

Η κάρτα αυτή αν αλλάξεις περιφέρεια , και θες, μπορεί να μεταφερθεί , αν και δεν το προτείνω γιατι είναι χρονοβόρο και καλό είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να τελειώνεις εκεί που ξεκίνησες.

εγώ την εχω βγάλει αυτή την κάρτα, αλλά μήπως ξέρεις αν μπορώ να δώσω τώρα τα σήματα και μετά από ενα χρόνο τα πράκτικα? 

Δημοσ.

Γενικα μπορεις να κανεις οτι θελεις, να δωσεις οποτε θες μεσα στα χρονια αυτα... φυσικα δεν νομιζω πως θα ηταν και οτι καλυτερο να πας να δωσεις πορεια αφου περασει 1 χρονος απο τα σηματα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...