JamesCs15 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Ξέρεις κανείς τίποτα για τις μεταγραφές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού(κυρίως Αμερικής); Αν αναγνωρίζονται τα έτη(ή τα μαθήματα) που έχεις κάνει στο Ελληνικό πανεπιστήμιο; Με ποια κριτήρια σε παίρνουν; Τι παίζεται με υποτροφίες κλπ. Πιο πολύ με ενδιαφέρει για την Αμερική αλλά επειδή μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για εκεί(οικονομικοί λόγοι) κοιτάω και για άλλες χώρες. Ευχαριστώ!
Adon1s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί εξαρτάται .για ποιά χώρα τησ Αμερικήσ θεσ να μάθεισ Στην Βραζιλία για παράδειγμα λίγο δύσκολο να έχει κάποιος εμπειρία . Για τις ΗΠΑ αντιθέτως όλο και κάποιος θα ξέρει . Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2013 από Adon1s
JamesCs15 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πληροφορική σπουδάζω και ο πρώτος μου στόχος είναι η Αμερική. Αλλιώς θα κοιτάξω χώρες την Ευρώπης. Αγγλία, Ολλανδία κλπ.Αν υπάρχει κάποιος να μου προτείνει και άλλες χώρες ακόμη καλύτερα.
Sargath Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πληροφορική σπουδάζω και ο πρώτος μου στόχος είναι η Αμερική. Αλλιώς θα κοιτάξω χώρες την Ευρώπης. Αγγλία, Ολλανδία κλπ. Αν υπάρχει κάποιος να μου προτείνει και άλλες χώρες ακόμη καλύτερα. Άσε την πληροφορική και τράβα Βουλγαρία να γίνεις γιατρός.
sonyxp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Για διασκέδαση θα πάτε? με αυτό το κριτήριο επιλέγετε χώρα? Καλή διασκέδαση... Τους απεχθάνομαι αυτούς τους τύπους γιατί κάνουν ζημιά στη σχολή, το ξέρτε ότι αν λουφάρετε και δεν τα πάτε καλά θα κάνουν παρατήρηση στη σχολή και αν γίνουν πολλές παρατηρήσεις ίσως σταματήσουν να δέχονται και από την σχολή φοιτητές.
JamesCs15 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Αν ήταν να πάω για διασκέδαση θα έμενα Ελλάδα. Η καλύτερη χώρα για να διασκεδάσει ένας φοιτητής. 4
insomniaK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 ρε αδερφέ μας κοροϊδεύεις; Κάθε μήνα η ίδια ερώτηση; Τι μπορεί να άλλαξε από τον ιούλιο; http://www.insomnia.gr/topic/493194-προπτυχιακές-σπουδές-στην-αμερική/
JamesCs15 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Busted Μαζεύω πληροφορίες φίλε. Θέλω να έχω κάποιες επιλογές. Δεν ξέρεις τι θέματα έχω εγώ και η οικογένειά μου. Απλά ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος να μου πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις