Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ ψάχνω για ηλεκτρική σκούπα. Είχα πάρει μία Black&Decker 2000W πάμφθηνη και τα έπαιξε (δεν ήταν καλή επιλογή εξαρχής). Το μπάτζετ δυστυχώς συνεχίζει να είναι χαμηλό (κάτω από 100 ευρώ) και οι γάτες είναι πολλές, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζομαι καλό μηχάνημα.

Για τον johnieXoX να πω ότι ένας φίλος μου που έχει παρόμοιο μοντέλο miele (δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά μοιάζει) είναι πολύ ευχαριστημένος. Την έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ. Είναι πολύ δυνατή, ήσυχη, και αξιόπιστη. Την θεωρώ καλή επιλογή (δεν ξέρω τα αναλώσιμα βέβαια πόσο κοστίζουν).

Εγώ δεν έχω τα χρήματα για τέτοια σκούπα. Με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστη και δυνατή (να μην κάνει και σαν αεροπλάνο βέβαια). Κοιτάω γενικά να δω τις επιλογές μου και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα μία μάρκα Karcher. Έχει κανείς άποψη γι αυτή, (και ιδιαίτερα για τα φθηνά της μοντέλα);

Δημοσ.

Εχουμε πλυστικο Karcher και ειναι πολυ καλο (καπου 50 ευρω το μικρο και 80 το μεγαλο, σχετικά φτηνά τα λες). Νομιζω και οι σκουπες ειναι καλές γιατι τις βλεπω πολυ σε επαγγελματικα συνεργεια καθαρισμου. Παλιά εκαναν και επιδειξη σε κατι καταστηματα να δεις ποσο ρουφαει, τωρα δεν ξερω αμα το κανουν ακόμα.

Δημοσ.

.............. μου φάνηκε ενδιαφέρουσα μία μάρκα Karcher. Έχει κανείς άποψη γι αυτή, (και ιδιαίτερα για τα φθηνά της μοντέλα);

Η Karcher είναι εξαιρετική μάρκα και όπως λέει ο idomeneas7, είναι επιλογή σε επαγγελματίες.

Σκέψου ότι το μειονέκτημα της μάρκας είναι ο επαγγελματισμός της: Το χρώμα και το σχήμα :)

Για γνώμες για τα μοντέλα της δες στο βρετανικό amazon που και η karcher έχει αναλυτικούς πίνακες και θα βρεις πολλά σχόλια από αγοραστές.

Δημοσ.

Διάβασα κριτικές, από όπου μπορούσα να βρω, για τα φθηνά μοντέλα της εταιρίας. Τα συν είναι ότι πράγματι πρέπει να ρουφάνε τα πάντα και είναι αξιόπιστες. Από την άλλη, μάλλον κάνουν πολύ θόρυβο. Δεν έχω βρει στοιχεία για το θέμα ακόμα, αλλά θα το ψάξω. Πάντως πρέπει από μοντέλο σε μοντέλο να υπάρχουν αρκετές διαφορές, οπότε κι εκεί θέλει ψάξιμο. Είμαι αισιόδοξος προς το παρών.

Δημοσ.

Πάντως, γενικά μιλώντας, οι "επαγγελματικές" μάρκες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλα τα μοντέλα που βγάζουν είναι καλά/επαγγελματικά.

Πολλές, προσπαθώντας να κάνουν "άνοιγμα" προς τα κάτω, έχουν κάποια απλά entry level μηχανήματα τα οποία είναι χειρότερα και από συνηθισμένο οικιακό μηχάνημα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως, γενικά μιλώντας, οι "επαγγελματικές" μάρκες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλα τα μοντέλα που βγάζουν είναι καλά/επαγγελματικά.

Πολλές, προσπαθώντας να κάνουν "άνοιγμα" προς τα κάτω, έχουν κάποια απλά entry level μηχανήματα τα οποία είναι χειρότερα και από συνηθισμένο οικιακό μηχάνημα.

Αυτό φοβάμαι, γι αυτό και το ψάχνω. Επίσης φοβάμαι και λίγο τα αναλώσιμα που μπορεί να έχουν.

Δημοσ.

εγώ πήρα αυτή http://www.skroutz.gr/s/5431059/Bosch-GL-45-ProPower-2-0-BGB45330.html και είναι εξαιρετική.

παίρνει σε όλα Α και C στον καθαρισμό χαλιών, ενώ είναι πολύ καλή και η ποιότητα κατασκευής.

ίδια βαθμολογία παίρνει και αυτή http://www.skroutz.gr/s/5638047/Hoover-Telios-TE70-TE30011.html με χειρότερη όμως ποιότητα

κατασκευής.

Για τις σκούπες έχει βγει ευρωπαϊκή οδηγία που απαιτεί την βαθμολόγησή τους ανάλογα με τις ικανότητές τους.

• Like 1
Δημοσ.

Για τις σκούπες έχει βγει ευρωπαϊκή οδηγία που απαιτεί την βαθμολόγησή τους ανάλογα με τις ικανότητές τους.

Ναι; Πού μπορώ να βρω τις βαθμολογίες αυτές; Αυτές που μου έβαλες παραπάνω είναι λίγο ακριβές. Θα τις κοιτάξω όμως.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψάχνω για σκούπα χωρίς σακούλα και βρήκα μια σαν αυτή
Link.png Site: ZanussiZan7870
Ενεργειακή κλάση B, αρκετά χαμηλή ετήσια κατανάλωση, αλλά είναι μόνο 700W!!
Θα είναι λέτε πολύ αδύναμη? Μου έκανες εντύπωση όμως που είχε κλάση απορρόφησης σε δάπεδο Β, όπως και άλλες των 2000W!
Είναι χαμηλά επειδή είναι κυκλωνική?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ρουφάει λες ή θα τζάμπα τα 80 ευρώ που τη βρήκα?

Edit: Την αγόρασα τελικά. Zanussi Zan7870EL, 80 ευρώ.

Ονομαστική ισχύ 800W που ισοδυναμεί με 2000W γράφει. Ενεργειακή κλάση Β, κλάση αναρρόφησης σε δάπεδο Β, κλάση αναρρόφησης σε χαλί D, αλλά κλάιν, δεν έχω χαλιά.

Επεξ/σία από ribo7
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

θα ρουφάει λες ή θα τζάμπα τα 80 ευρώ που τη βρήκα?

Edit: Την αγόρασα τελικά. Zanussi Zan7870EL, 80 ευρώ.

Ονομαστική ισχύ 800W που ισοδυναμεί με 2000W γράφει. Ενεργειακή κλάση Β, κλάση αναρρόφησης σε δάπεδο Β, κλάση αναρρόφησης σε χαλί D, αλλά κλάιν, δεν έχω χαλιά.

Ρε παιδιά επειδή ψάχνω για ηλεκτρική σκούπα και προσανατολίζομαι προς Karcher. Ξέρετε που γράφει τι απόδοση έχουν σε δαπεδο/χαλιά και τα συναφή?Γιατί δεν βρίσκω πουθενά.

http://www.bestprice.gr/item/2154487508/karcher-mv-3-premium.html

Δημοσ.

Εδώ είναι το manual του μοντέλου WD3 premium (αντικαθιστά αυτό που έχεις linkάρει εσύ).

Στη σελίδα 4 τα τεχνικά χαρακτηριστικά (κατανάλωση, χωρητικότητα, κτλ)

Πιο πολλές λεπτομέρειες δεν έχει. Για να μη δίνει ο κατασκευαστής, χλωμό να βρεις από αλλού.

Δημοσ.

Εδώ είναι το manual του μοντέλου WD3 premium (αντικαθιστά αυτό που έχεις linkάρει εσύ).

Στη σελίδα 4 τα τεχνικά χαρακτηριστικά (κατανάλωση, χωρητικότητα, κτλ)

Πιο πολλές λεπτομέρειες δεν έχει. Για να μη δίνει ο κατασκευαστής, χλωμό να βρεις από αλλού.

Το διάβασα κι αυτό και δεν έχουν τίποτα. Καλά δεν υποτίθεται ότι πρέπει με εντολή της ΕΕ να έχουν όλες οι εταιρείες τι απόδοση έχουν οι σκούπες τους?Ενεργειακή,δάπεδο,χαλιά και τέτοια? Στην Karcher δεν έχω βρει τίποτα. 

Από αυτό το μοντέλο που έχω λινκάρει έχει κανείς εμπειρία να μου πει αν είναι ικανοποιημένος?

Δημοσ.

Το διάβασα κι αυτό και δεν έχουν τίποτα. Καλά δεν υποτίθεται ότι πρέπει με εντολή της ΕΕ να έχουν όλες οι εταιρείες τι απόδοση έχουν οι σκούπες τους?Ενεργειακή,δάπεδο,χαλιά και τέτοια? Στην Karcher δεν έχω βρει τίποτα. 

Ναι, πρέπει.

Αν πας εδώ πχ θα δεις δεξιά ότι έχει "Φύλλο τεχνικών δεδομένων Ε.Ε."

Για να έχει στις απλές σκούπες και όχι σε αυτές που ψάχνεις, πιθανολογώ ότι η οδηγία της Ε.Ε. δεν αφορά σε αυτές, αλλά μόνο στις κλασικές σκούπες.

Η Karcher είναι σοβαρή εταιρεία και δε νομίζω απλά να ξέχασε να βάλει τα pdf στο site.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...