Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα , ψαχνω σκουπα "κυκλωνική" δηλαδή να μην εχει σακούλα  την θελω για να μαζευω πριονιδια και ρινισματα στο εργαστηριο μου απο το πατωμα και για τυπική καθαριότητα εργαστηριου αλλα δεν θα ηθελα να μπλεξω με σακουλες, υπάρχει κατι  οικονομικό μεχρι κανενα 100αρικο; η να παρω καμια φτηνή και να προσαρμοσω σωληνα προς ενα καδο αποριμάτων?  

Δημοσ.

καλησπέρα , ψαχνω σκουπα "κυκλωνική" δηλαδή να μην εχει σακούλα  την θελω για να μαζευω πριονιδια και ρινισματα στο εργαστηριο μου απο το πατωμα και για τυπική καθαριότητα εργαστηριου αλλα δεν θα ηθελα να μπλεξω με σακουλες, υπάρχει κατι  οικονομικό μεχρι κανενα 100αρικο; η να παρω καμια φτηνή και να προσαρμοσω σωληνα προς ενα καδο αποριμάτων?  

Κοίτα τις Karcher.

Από παλιές κουβέντες, εδώ στο φόρουμ, θυμάμαι κόσμο να λέει ότι είναι οι καλύτερες σε αυτά τα λεφτά, με μόνο αρνητικό τον industrial σχεδιασμό, κάτι που εσένα, προφανώς, δεν θα σε πειράζει.

Και τότε, που είχα κάνει έρευνα αγοράς, θυμάμαι ότι από Amazon Αγγλίας, βγαίνανε πολύ πιο οικονομικές απ'ότι από Ελλάδα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πάμε ένα ΣΟΥΠΕΡ ξέθαμα, για να μην ανοίγω νέα θέμα. 😀

Ψάχνω σκούπα.

Ιδιαίτερες απαιτήσεις:

1) Να ρουφάει καλύτερα από μαύρη τρύπα. Έχω φλοκάτες...

2) Να αντέχει και να μη "φράξει" απ'το πριονίδι αν τη συνδέσω με το... φαλτσοπρίονο. Έχω μία μικρή αγάπη προς τις κατασκευές.

Σακούλα ή όχι, δε με καίει πολύ (αν και προτιμώ χωρίς). Θόρυβος αδιάφορος. Κατανάλωση ρεύματος αδιάφορη. Budget ψιιιλο-αδιάφορο, σε λογικά πλαίσια. 

Έχω δει και μ' αρέσουν αυτές οι δύο:

- Bosch BGS1UPOWER

Miele Complete C3 Performance SGSH4

Bonus στη Bosch το ότι δεν έχει σακούλα. Bonus στη Miele το ότι "κρύβει" μέσα στο σώμα της τα εξαρτήματα.

Τι θα προτείνατε; Καποια εξ' αυτών; Κάποια άλλη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...