winterman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Καλησπερα σε ολους... Εχω καποια συνομιλια στο facebook η οποια ειναι μακροσκελης....(το σεντονι δεν λεει τιποτα.... ), το θεμα ειναι αν μπορω με καποιο τροπο ,να αντιγραψω την συνομιλια στο word....Δοκίμασα με copy paste....αλλα δεν γινεται καθοτι δεν μπορεις να επιλεξεις ολη την συνομιλια με Ctrl+A ....και οπως προειπα μιλαμε για χιλιαδες μηνυματα.... Καμια ιδεα????
winterman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 take it as screenshots ! Δυστυχως το ιδιο αποτελεσμα θα εχει αφου θα πρεπει να κανω scroll εκατονταδες φορες
konsoulito Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μπες εδώ και επέλεξε «Κατεβάστε ένα αντίγραφο». Η Facebook συζήτηση που θες θα είναι μέσα στα πολλά που θα σου σταλούν. 1
winterman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Μπες εδώ και επέλεξε «Κατεβάστε ένα αντίγραφο». Η Facebook συζήτηση που θες θα είναι μέσα στα πολλά που θα σου σταλούν. Thanks.... για να δουμε.... φιλε μου με εσωσες ....χιλια ευχαριστω Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2013 από winterman 1
konsoulito Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Thanks.... για να δουμε.... φιλε μου με εσωσες ....χιλια ευχαριστω
Kariajoulas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Το δοκίμασα και είναι μια μπούρδα. Αποθηκεύει μηνύματα που έχουν διαγραφεί κ δεν αποθηκεύει τα πρόσφατα. Μην μπήτε κάν στον κόπο. Απορώ πως το προτείνουν. Το πιθανότερο είναι ότι δεν τοέχουν δοκιμάσει. Κάνοντας ένα σχετικό ψάξιμο βρήκα παντού αρνητικά σχόλια και ούτε ένα θετικό για τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Υπάρχει μια άλλη η socialsafe αλλά είναι με χρέωση και αυτοί που την πρότειναν λένε ότι δεν υποστήριζε Ελληνικά τότε (αρχές 2012). edit Δοκίμασα την trial έκδοση και υποστηρίζει Ελληνικά αλλά σου ζητάει εξουσιοδότηση για το λογαριασμό σου στο F/B και σε άλλα social προγράμματα που υποστηρίζει tweeter, isntagram κλπ. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2015 από Kariajoulas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα