eaglej Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Εδώ και δύο μέρες έχω πρόβλημα με το ενσωματομένο μικρόφωνο!! Μιλάμε πάντα για laptop και δε μπορώ να καταλάβω γιατί σταμάτησε να λειτουργεί!!!Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι θα ήμουν ευγνώμων!!!!
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δες μεσα απο τις ρυθμίσεις στον ήχο μηπως εχει μπει στο mute (σίγαση)
eaglej Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δες μεσα απο τις ρυθμίσεις στον ήχο μηπως εχει μπει στο mute (σίγαση) Eίναι τέρμα από εκεί!!!!
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 χμμμ τοτε αν δεν ειναι κάποια αλλη επιλογή απο τον ήχο για δοκίμασε να βγάλει και ξανα βάλεις drivers μηπως φτιάξεις αλλιως μπορει κατι να εχει πάθει το μικρόφωνο
eaglej Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 χμμμ τοτε αν δεν ειναι κάποια αλλη επιλογή απο τον ήχο για δοκίμασε να βγάλει και ξανα βάλεις drivers μηπως φτιάξεις αλλιως μπορει κατι να εχει πάθει το μικρόφωνο Εύκολο να το λες αλλά πως βγάζω τους drivers??(δε το έχω ξανακάνει)
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 uninstall απο το control panel η κατέβασε τους απο το site του κατασκευαστή και πέρνα τους απο πανω (μπορει και παίζουν και καινούργιοι)
eaglej Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 uninstall απο το control panel η κατέβασε τους απο το site του κατασκευαστή και πέρνα τους απο πανω (μπορει και παίζουν και καινούργιοι) Ωραία!!! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια σου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα