Προς το περιεχόμενο

Linux Mint

FatCap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω linux mint 14 mate και εχω ενα προβλημα..μολις βαζω να παιζει καποιο βιντεακι στο youtube η ακομα οταν ακουω μουσικη και αφησω το ποντικι ακουνητο χωρις να το κουνησω καθολου..αρχιζει και κολλαει.

Ξερετε τι μπορει να φταει;

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δώσε περισσότερες πληροφορίες.

Κολλάει μόνο όταν είσαι στο διαδίκτυο ή και στην επιφάνεια εργασίας;

Με ποιό πρόγραμμα μπαίνεις, με firefox,chrome;

Τι χαρακτηριστικά έχει ο υπολογιστής σου;

Δημοσ.

Εχω linux mint 14 mate και εχω ενα προβλημα..μολις βαζω να παιζει καποιο βιντεακι στο youtube η ακομα οταν ακουω μουσικη και αφησω το ποντικι ακουνητο χωρις να το κουνησω καθολου..αρχιζει και κολλαει.

Ξερετε τι μπορει να φταει;

κολαει η παει να σκοτεινιασει η οθονη ?

Δημοσ.

(Eχω ενα παλιο notebook ο επεξεργαστης ειναι atom στα 1.33ghz επισης 2gb Ram την αλλαξα εγω γιατι πριν δεν πηγαινε γρι ε και για να σηκωνει καποια πραγματα την αλλαξα μπας και τον σωσω..Δεν εχω προβλημα με τα linux αυτα τα συγκεκριμενα τα τρεχει μια χαρα.)

Firefox εχω οταν ανοιγω το ιντερνετ κολλαει τωρα που το λες,οταν το εκλεισα επεζε μια χαρα.

κολαει η παει να σκοτεινιασει η οθονη ?

Κολλαει για το σκοτεινιασμα της οθονης το εχω βρε εχω μεγαλωσει το οριο κατα 30 λεπτα να μην κλεινει στο 5 λεπτο..

Δημοσ.

Tι καρτα γραφικων εχει ?

Αν ξερεις που πηγαινω για τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη στα linux θα σου πω..

Δημοσ.

Aναφερθηκα πιο πανω οτι εχω ενα notebook..

00:00.0 Host bridge: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) (rev 07)
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) Graphics Controller (rev 07)
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) HD Audio Controller (rev 07)
00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) PCI Express Port 1 (rev 07)
00:1c.1 PCI bridge: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) PCI Express Port 2 (rev 07)
00:1d.0 USB controller: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) USB UHCI #1 (rev 07)
00:1d.1 USB controller: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) USB UHCI #2 (rev 07)
00:1d.2 USB controller: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) USB UHCI #3 (rev 07)
00:1d.7 USB controller: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) USB EHCI #1 (rev 07)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) LPC Bridge (rev 07)
00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) IDE Controller (rev 07)
02:00.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller (rev 02)
03:00.0 Network controller: Atheros Communications Inc. AR9285 Wireless Network Adapter (PCI-Express) (rev 01)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...