DjBl3nd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 παιδια ξερετε μηπως πως γινεται να κανω ταχυτερο το λαπτοπ μου?
Demon Lord Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Κατέβασε το ccleaner και κάνε καθαρισμό γενικά... επίσης, το malwarebytes και κάνε scan σε safe mode μπας και υπάρχει κάνα σκουπίδι και τον καθυστερεί. Τέλος, δες τι προγράμματα εκκινούν μαζί με τα windows και ότι δε χρειάζεσαι κλείστο. Τώρα σε επίπεδο hardware, μπορείς να αντικαταστήσεις τον hdd σου με κάποιο ssd. Αυτή η αλλαγή θα βελτιώσει αισθητά την ταχύτητα και ειδικά την εκκίνηση του λάπτοπ. Αυτά από εμένα. Τι λάπτοπ έχεις;
DjBl3nd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Κατέβασε το ccleaner και κάνε καθαρισμό γενικά... επίσης, το malwarebytes και κάνε scan σε safe mode μπας και υπάρχει κάνα σκουπίδι και τον καθυστερεί. Τέλος, δες τι προγράμματα εκκινούν μαζί με τα windows και ότι δε χρειάζεσαι κλείστο. Τώρα σε επίπεδο hardware, μπορείς να αντικαταστήσεις τον hdd σου με κάποιο ssd. Αυτή η αλλαγή θα βελτιώσει αισθητά την ταχύτητα και ειδικά την εκκίνηση του λάπτοπ. Αυτά από εμένα. Τι λάπτοπ έχεις; thnx πολυ
Demon Lord Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Έχεις anti-virus έτσι; Αν ναι κάνε και με αυτό ένα scan σε safe mode επίσης, κακό δεν κάνει ΑΝ όχι, κατέβασε τη free έκδοση του avast. Αυτό σε συνδυασμό με το malwarebytes είναι μια καλή προστασία.
DjBl3nd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 εχω kaspersky internet security 2013 καλο ειναι?
Demon Lord Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 εχω kaspersky internet security 2013 καλο ειναι? Λίγο βαρύ για λάπτοπ αλλά καλό είναι.
MaxPayne Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 απενεργοποιησε μερικες υπηρεσιες απο το msconfig για αρχη και μετα οτι ειπε ο demonlord
iceman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 SSD, μνήμη και fresh install win7 και ανασταινονται και pc 6ετίας...
Demon Lord Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Καλά εσύ δεν ήθελες να το πουλήσεις; Αφού έτσι μας έλεγε χθες...
DjBl3nd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ναι αλλα θελω να το κανω γρηγορο να το ανεβασω λιγακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα