Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα πω οχι και σε μεταχειρισμενη αν μου κατσει κατι που να ανταποκρινεται σε αυτο που ψαχνω αλλα η γενικη ιδεα ειναι καινουργια απο καποιο καταστημα εμπιστοσυνης. Οπως ειπα η MSI GTX 660 ειναι προς το παρον η επικρατεστερη επιλογη μου καθως με καλυπτει πληρως στο θεμα οικονομιας ενεργειας που ζητω. Θα πηγαινα με κλειστα τα ματια στην 7790 αλλα σε καταστασεις βιντεο/blue-ray καταναλωνει αρκετα περισσοτερο απο μια GTX 660 κατι που για εμενα που τρεχω 8 στις 10 φορες βιντεο ειναι υψιστης σημασιας. 

Δημοσ.

Δεν θα πω οχι και σε μεταχειρισμενη αν μου κατσει κατι που να ανταποκρινεται σε αυτο που ψαχνω αλλα η γενικη ιδεα ειναι καινουργια απο καποιο καταστημα εμπιστοσυνης. Οπως ειπα η MSI GTX 660 ειναι προς το παρον η επικρατεστερη επιλογη μου καθως με καλυπτει πληρως στο θεμα οικονομιας ενεργειας που ζητω. Θα πηγαινα με κλειστα τα ματια στην 7790 αλλα σε καταστασεις βιντεο/blue-ray καταναλωνει αρκετα περισσοτερο απο μια GTX 660 κατι που για εμενα που τρεχω 8 στις 10 φορες βιντεο ειναι υψιστης σημασιας. 

δεν εχεις αδικο σε αυτο παντως!

Δημοσ.

Ανάλογα το είδος video είναι και τι αλγόριθμους χρησιμοποιεί.Και οι 660 και οι 7870,7790 έχουν αποκλειστικό hardware decoder μέσα που τα αναλαμβάνει αυτά.Τα blue-ray έχουν άλλες απαιτήσεις.

Δημοσ.

Χμμ ενδιαφερον. Σε καθε περιπτωση ομως διαθετω blue-ray player αν και δεν το χρησιμοποιω και τοσο συχνα. Δηλαδη παραδειγμα ενα βιντεο κανονικο blue-ray clone θα εχει διαφορετικη καταναλωση την ωρα που το τρεχω απο το να το τρεξω κατευθειαν απο το δισκακι? 

Δημοσ.

Μην ακους για θορυβους και τετοια... Αφοβα εισαι μεταξυ των προτασεων των παιδιων, και καταληγεις σε αυτο που σε καλυπτει και οικονομικα (γιατι γραφεις 200 και προς τα κατω). Εγω θα σου ελεγα οτι εισαι μεταξυ 7790-660-7870, με την 7790 να καταναλωνει τα λιγοτερα, ενω απο τις αλλες 2, με παρομοια καταναλωση (εχω την αισθηση οτι η 660 καταναλωνει λιγοτερα, ηταν πιο επομενο μοντελο), η μεν 660 υποστηριζει Physx, ενω η 7870 εχει ανωτερες επιδοσεις συνολικα. Τα ζυγιζεις και διαλεγεις, αναλογα με τις επιδοσεις που θελεις, και το οριο χρηματων που καποια στιγμη πρεπει να αποφασισεις. (ειδικα για το δευτερο, η 7790 ειναι και 60Ε φθηνοτερη απο τις αλλες)

ο φιλος ζηταει α8ορυβη καρτα κ του λες μην ακους για 8ορυβους,παμε καλα! ειχες ποτε στην κατοχη σου 7870? Για να τα λες αυτα μαλον οχι δεν ειχες κ λες οτι σου κατεβει απο το κεφαλι,

Δημοσ.

Ε ενταξει τοτε, μαλλον την MSI 660 θα κοιταξω με το καλο στο τελος του Σεπτεμβρη. 

Έχε υπόψη σου οτι λίγο μετά θα βγει η Amd Volcanic Islands σειρά.

Δημοσ.

ο φιλος ζηταει α8ορυβη καρτα κ του λες μην ακους για 8ορυβους,παμε καλα! ειχες ποτε στην κατοχη σου 7870? Για να τα λες αυτα μαλον οχι δεν ειχες κ λες οτι σου κατεβει απο το κεφαλι,

Αν και θα ειχα να πω καμποσα, εγω με καραγκιοζηδες δεν ασχολουμαι. Περα απ αυτο, ο φιλος ikaruga24 θα την βρει την ακρη, οτι χρειαζεται εχει γραφει απ τα παιδια εδω, Δεν χρειαζονται αψιμαχιες του κ..ου.

Δημοσ.

Εμενα που εχουν περασει τέσσερις 7870 μπορω να μιλησω?? Ευχαριστω, πρωτη φορα δοκιμασα εκτος απο gigabyte και sapphire και αλλες εταιριες οπως Club3D και Vtx.. Οι δυο τελευταιες ειχαν αυξημενες θερμοκρασίες και πιο θορυβώδες απο τις giga και sapphire, οι οποιες ηταν αθορυβες ακομα και σε full load, και παντα κατω απο 70C. Κατάληξη?? Ολες οι 7870 κανουν θόρυβο -.-

Δημοσ.

χαχαχαχαχα 2 7870 καινουριες του κουτιου ειχα κ σφιριζαν την sapphire την χτ  και την xfx και η δυο σε load σφυριζαν.Πηρα 760 και βρηκα την υγεια μου.Αν εισαι παντως κουφος δεν 8α ηταν ασχημοι 7870 αν δεν εισαι ομως δεν 8α στην συνιστούσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...