Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα (επιτέλους) με ενημέρωσαν πως με πήραν σε μια δουλειά ύστερα από μια σειρά συνεντεύξεων. Μου έγραψαν επίσης τι χαρτιά θα πρέπει να έχω μαζί μου όταν θα πάω να υπογράψω τη σύμβαση και μου είπαν όλα φυσικά να είναι σε έντυπη μορφή. Ταυτότητα, Α.Φ.Μ, Α.Μ.Κ.Α και Α.Μ. ΙΚΑ. 
Καταρχάς να πω ότι έχω ξαναδουλέψει αρκετές φορές μάλιστα άρα δεν φαντάζομαι να μην έχω κάτι από τα απαραίτητα. Ήθελα να ρωτήσω όμως το Α.Μ. ΙΚΑ είναι το ίδιο με το Α.Μ.Α? Γιατί το Α.Μ. μόνο στο ατομικό βιβλιάριο υγείας μου βλέπω να αναγράφεται που έχω από προηγούμενη δουλειά αλλά αυτή τώρα δεν έχει σχέση με εστίαση άρα δεν θα ήταν λίγο άκυρο να το πάω,αφού δεν χρειάζεται!
 

Δημοσ.

Ναι αλλά τότε γιατί δεν είναι το ίδιο νουμερο? Γιατί το Α.Μ. το αναγράφει στην τελευταία σελίδα του ατομικόυ βιβλιάριου υγείας (το έχει γράψει ο προΪστάμενος με στυλό) ενώ σε μια βεβαίωση απογράφης άμεσα ασφαλισμένου από το ΙΚΑ,το Α.Μ.Α. είναι άλλος αριθμός. Ποιό είναι το κατάλληλο χαρτί που πρέπει να πάω?

Δημοσ.

πηγαινε σε ενα υποκαταστημα ικα και ζητα εκτυπωση των ενσημων σου...αναγραφεται ο Α.Μ.Α σου εκει.

Δημοσ.

Τι χαρτιά χρειάζεται γι'αυτό διότι,αύριο υπογράφω τη σύμβαση. Επίσης δεν γίνεται κάπως αλλιώς,γιατί δηλαδή να δουν πόσα ένσημα έχω,τις προηγούμενες αποδοχές μου κτλ.

Δημοσ.

για εκτυπωση ενσημων? τιποτα ..μονο την ταυτοτητα σου ..αντε να γνωριζεις και το αφμ σου για να σε βρουν στο συστημα...

 

τωρα αν υπαρχει αλλο επισημο εγγραφο που να αναγραφει λιγες πληροφοριες +α.μ.α δεν ξερω...

 

γιατι?τα χεις κρυφα τα ενσημα σου?

 

σε πολλες εταιριες χρειαζεται μια τετοια εκτυπωση για να αποδειξεις και την προυπηρεσια σου ...

Δημοσ.

Όχι δεν έχω πρόβλημα με τα ένσημα απλά το χαρτί που έχω εγώ και αναγράφει το Α.Μ.Α. αναγράφει επίσης και τι ποσό έπαιρνα ακριβώς κάθε μήνα που αυτό δεν με ενθουσιάζει η ιδέα να το δει ο εργοδότης. Ο Αριθμός Μητρώου πάντος αναγράφεται οικ. βιβλιάριο υγείας που είμαι προστατευόμενο μέλος και στο ατομικό βιβλιάριο υγείας (ωστόσο είναι διαφορετικοί οι αριθμοί). Δεν θα μπορούσα να φωτοτυπίσω κάποιο από αυτά? Επίσης μόλις βρήκα μια βεβαίωση απο το Ι.Κ.Α. που λέει : Βεβαίωση Απογραφής Άμεσα Ασφάλισμενου και γράφει το Α.Μ.Α. αυτό κάνει αντί να ζητήσω την εκτύπωση ενσήμων?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...