rfc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τα sp3 με τα sp2 ειναι........... καμια 20ρια κιλα βαρυτερα παντως. Μνημη.
άδικος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τα sp3 με τα sp2 ειναι........... καμια 20ρια κιλα βαρυτερα παντως. Μνημη. Ας προσδιορίσει κάποιος το "βαρύτερα". Σε θέμα μνήμης προφανώς, έτσι; Πόσο παραπάνω μνήμη δλδ χρειάζονται; Η απάντηση είναι καθόλου. Όπως ανέφερα νωρίτερα δεν είναι βαρύτερα. To sp3 έχει ακριβώς τις ίδιες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος με το sp2. Τον λόγο τον ανέφερα στο ποστ #11. You can ask Microsoft. Η μόνη διαφορετική απαίτηση είναι λίγο παραπάνω χώρο στο δίσκο (αυτονόητο).
zarzonis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Έβαλα σήμερα τα 2GB μνήμης και πραγματικά δεν υπήρχε καμία διαφορά. Κατέβασα ένα iso των windows xp sp3 home edition greek από το ίντερνετ, έβαλα τον αυθεντικό κωδικό και τώρα πετάει. Καμία σχέση με πριν. Κάτι έκανε η εγκατάσταση του standalone SP3 και σερνόταν το μηχάνημα. Άκυρο πάλι. Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά κολλάει πάλι. Το παρατήρησα μετά από ένα update που έκανε. Τι γίνεται ακριβώς; Αν του βάλω τα 8 θα σέρνεται; Δεν έχουν πολλές απαιτήσεις έτσι κι αλλιώς.Sent from my iPhone using Insomnia
άδικος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Που ακριβώς κολλά; Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος να δεις αν φταίει το update.
zarzonis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 <p>Που ακριβώς κολλά;</p> <p>Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος να δεις αν φταίει το update.</p> Κάνει ό,τι έκανε και πριν το format ακριβώς. Μεγαλύτερο boot των windows, μένει αρκετή ώρα στην οθόνη καλώς ορίσατε και μετά μένει γύρω στα 2 λεπτά με το φόντο της επιφάνειας εργασίας σκέτο χωρίς να δείχνει τίποτε άλλο. Τις ενημερώσεις τις έσβησα τελείως. Επίσης έχει και το πρόβλημα ότι δεν εκκινεί πάντα την ασύρματη κάρτα δικτύου. Sent from my iPhone using Insomnia
hawkpilot Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Κάνει ό,τι έκανε και πριν το format ακριβώς. Μεγαλύτερο boot των windows, μένει αρκετή ώρα στην οθόνη καλώς ορίσατε και μετά μένει γύρω στα 2 λεπτά με το φόντο της επιφάνειας εργασίας σκέτο χωρίς να δείχνει τίποτε άλλο. Τις ενημερώσεις τις έσβησα τελείως. Επίσης έχει και το πρόβλημα ότι δεν εκκινεί πάντα την ασύρματη κάρτα δικτύου. Sent from my iPhone using Insomnia Αποσύνδεσε καλώδιο δικτύου (αν έχεις) και αφαίρεσε την ασύρματη κάρτα. Ξεκίνα τον πάλι και πες μας.
zarzonis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Κάνει ό,τι έκανε και πριν το format ακριβώς. Μεγαλύτερο boot των windows, μένει αρκετή ώρα στην οθόνη καλώς ορίσατε και μετά μένει γύρω στα 2 λεπτά με το φόντο της επιφάνειας εργασίας σκέτο χωρίς να δείχνει τίποτε άλλο. Τις ενημερώσεις τις έσβησα τελείως. Επίσης έχει και το πρόβλημα ότι δεν εκκινεί πάντα την ασύρματη κάρτα δικτύου. Sent from my iPhone using Insomnia Αποσύνδεσε καλώδιο δικτύου (αν έχεις) και αφαίρεσε την ασύρματη κάρτα. Ξεκίνα τον πάλι και πες μας. Καλώδιο δικτύου δεν έχω γιατί δεν μπορούσα με τίποτα να βρω οδηγούς για να δουλέψει. Έβγαλα και την ασύρματη κάρτα δικτύου αλλά δυστυχώς συνεχίζει να κάνει τα ίδια.Sent from my iPhone using Insomnia
hawkpilot Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Καλώδιο δικτύου δεν έχω γιατί δεν μπορούσα με τίποτα να βρω οδηγούς για να δουλέψει. Έβγαλα και την ασύρματη κάρτα δικτύου αλλά δυστυχώς συνεχίζει να κάνει τα ίδια.Sent from my iPhone using Insomnia Μπορείς να δεις από το ιστορικό ενημερώσεων, ποια updates μπήκαν μετά το γρήγορο boot?
zarzonis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Όπως είπα πριν, τα έσβησα και δεν φαίνονται πλέον. Ακόμα και μετά τη διαγραφή το πρόβλημα συνεχίζεται. Πίστευα ότι κάποιο από αυτά έκανε τη ζημιά. Επίσης δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά ούτε ο ήχος δουλεύει. Έβαλα τον ίδιο οδηγό με πριν το format και τώρα ως δια μαγείας δεν έπαιζε. Τον απενεργοποίησα τελείως από τη διαχείρηση συσκευών γιατί κάθε φορά που άνοιγε ο υπολογιστής πετούσε μήνυμα για εγκατάσταση υλικού. Sent from my iPhone using Insomnia Αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα update εγκατεστημένο. Sent from my iPhone using Insomnia
rfc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ψαξου για malwares, start up programs και τσεκαρε και το δισκο σου με το hdsentinel
άδικος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος... σε σημείο πριν αρχίσουν τα κολλήματα.
Gtr34 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Πληροφοριακα, το sp3 κανει τα xp 10% ταχυτερα . Μπες σε safe mode, καθυστερει το ιδιο;
zarzonis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Επειδή ήμουν έξω δεν πρόλαβα να δοκιμάσω αυτά που γράφετε. Για malware μου φαίνεται απίθανο μιας και είμαι έμπειρος χρήστης και το μόνο που κατέβασα είναι το chrome. Δεν μπήκα καθόλου ο internet για να κολλήσει κάτι. Θα το κοιτάξω όμως αύριο με το malwarebytes anti malware. Για επαναφορά επίσης θα το κοιτάξω. Δεν ξέρω αν πρόλαβε να δημιουργήσει σημείο επαναφοράς μια και όλα έγιναν μέσα σε 2 ώρες. Σε safe mode δεν έχει κολλήματα. Μετά τη φόρτωση των απαραίτητων αρχείων, βγάζει το μαύρο desktop wallpaper για 5-6 δευτερόλεπτα και είναι έτοιμο. Όταν ανοίγω τον υπολογιστή σε κανονική λειτουργία, ναι μεν κάνει αυτό τον τρελό χρόνο να φορτώσει, αλλά όταν μπει στην επιφάνεια εργασίας, μετά δεν κολλάει καθόλου. Όλα γίνονται άμεσα. Το boot time είναι αυτό που επηρεάστηκε. Start up προγράμματα δεν υπάρχουν. Το έχω ελέγχξει ήδη. Θα κάνω μερικές δοκιμές ακόμη αύριο και ενημερώνω. Sent from my iPhone using Insomnia
zarzonis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Χμ... Έβαλες το chrome!?Ναι, γιατί; Sent from my iPhone using Insomnia Ο σκληρός στο hd sentinel λέει 100% health. Οπότε το πρόβλημα δεν είναι σε αυτόν. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα