Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι το chrome δεν είναι τελικά τόσο ελαφρύ όσο λένε.

Πολλές διεργασίες στο task manager συν  το updater του chrome, δεν ξέρω, νομίζω ότι βαραίνει αρκετά το σύστημα.

Από av έβαλες τίποτα;

Μια ακόμα ιδέα είναι να απενεργοποιήσεις την κάρτα ήχου από το bios (integrated peripherals) μήπως και αυτή είναι που προκαλεί το slow boot ή προσπάθησε να στήσεις την κάρτα ήχου. Ποια μητρική έχεις (μάρκα-μοντέλο); Μήπως έχεις κάρτα γραφικών ΑΤΙ; Όλες οι πρόσφατε κάρτες έχουν κύκλωμα ήχου. Μήπως αυτή είναι η συσκευή που δεν μπορείς να εγκαταστήσεις.

Άστο να κάνει και όλες τις ενημερώσεις.

Σταμάτα το search indexer service.

Δεν ξέρω αν μπορείς να βγάλεις άκρη με αυτό (http://technet.microsoft.com/en-us/windows/jj663181.aspx)

Δημοσ.

Εμένα μου παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα (ανοίγοντας, με το που εμφάνιζε την επιφάνεια εργασίας έμενε για 1 με 1,5 λεπτό χωρίς εικονίδια) σε υπολογιστή στον οποίο είχα εγκαταστήσει και Firefox και Chrome. Απεγκαθιστώντας τον Chrome έφευγε το πρόβλημα. Επίσης το ίδιο πρόβλημα, σε άλλον υπολογιστή, εξαφανίστηκε με το που απεγκαταστάθηκε ο οδηγός και το συνοδευτικό Utility της ασύρματης κάρτας δικτύου.

Δημοσ.

Παιδιά έφταιγε το chrome όντως. Πριν το σβήσω, ήταν το μεγαλύτερο πρόγραμμα που είχα. 258mb. Με το που το έσβησα, το boot είναι κανονικό πλέον. Δοκίμασα να σβήσω και τον οδηγό από την ασύρματη κάρτα, αλλά δεν υπήρχε διαφορά. Μετά έβαλα την τελευταία έκδοση από το internet. Πέρασε και 127 ενημερώσεις και δεν υπάρχει πρόβλημα. Έβαλα το firefox και ησύχασα. Επίσης απενεργοποίησα και την κάρτα ήχου από το bios, αλλά δεν υπάρχει διαφορά.

Από av έχω το malwarebytes antimalware. Σε όλους τους υπολογιστές μου με windows αυτό βάζω. Βλέπω όμως τώρα στον task manager έχει μια διεργασία με 110mb ram και άλλες δύο από 6mb.

Δημοσ.

Το malware δεν είναι antivirus. Η δουλειά του είναι ο καθαρισμός και όχι η πρόληψη μολύνσεων και ιδίως των μολύνσεων τύπου malware, adware, spyware. Όσον αφορά τον καθαρισμό των σκληρών ιών δεν μπορεί να βοηθήσει γιατί από την στιγμή που θα μολυνθείς κατά πάσα πιθανότητα ούτε τα win θα ανοίγουν ούτε θα μπορείς να εκτελέσεις κάποιο av για να το καθαρίσεις.

Προτείνω σαν μια δωρεάν και απλή λύση την χρήση κάποιου cloud av.

Την κάρτα ήχου προσπάθησε να την εγκαταστήσεις γιατί μπορεί να την χρειαστείς κάπου και δεν θα την έχεις.

Δημοσ.

Το malware δεν είναι antivirus. Η δουλειά του είναι ο καθαρισμός και όχι η πρόληψη μολύνσεων και ιδίως των μολύνσεων τύπου malware, adware, spyware. Όσον αφορά τον καθαρισμό των σκληρών ιών δεν μπορεί να βοηθήσει γιατί από την στιγμή που θα μολυνθείς κατά πάσα πιθανότητα ούτε τα win θα ανοίγουν ούτε θα μπορείς να εκτελέσεις κάποιο av για να το καθαρίσεις.

Προτείνω σαν μια δωρεάν και απλή λύση την χρήση κάποιου cloud av.

Την κάρτα ήχου προσπάθησε να την εγκαταστήσεις γιατί μπορεί να την χρειαστείς κάπου και δεν θα την έχεις.

Για το antivirus θα το ψάξω ποιο θα βάλω. Για την κάρτα ήχου, αν και βάζω τους σωστούς οδηγούς AC'97 δεν δουλεύει με τίποτα. Κατέβασα από αρκετές σελίδες τους οδηγούς, ακόμα και από την ίδια την realtek. Πριν το format δούλευε κανονικά με το αρχείο από την realtek. Την απενεργοποίησα τελείως και αγόρασα μια από το eBay με σύνδεση PCI με 3 ευρώ. Θα βάλω αυτή μόλις έρθει.

Πάντως ευχαριστώ πολύ για το tip με το chrome. Δεν το περίμενα με τίποτα να είναι αυτό το πρόβλημα και ούτε θα το έβρισκα.

Δημοσ.

Θα το ψιλιαζόσουν αν έβλεπες στη διαχείριση εργασιών πόσες φορές τρέχει ο chrome.

Ένας διπύρηνος επεξεργαστής δεν θα καταλάβει και πολλά αλλά ένας μονοπύρηνος δυσκολεύεται αρκετά.

Δημοσ.

Και παλιότερα τον είχα τον chrome σε αυτό τον υπολογιστή αλλά δεν θυμάμαι να είχα τέτοιο πρόβλημα. Τι τον έκαναν ξαφνικά;

Δημοσ.

Και παλιότερα τον είχα τον chrome σε αυτό τον υπολογιστή αλλά δεν θυμάμαι να είχα τέτοιο πρόβλημα. Τι τον έκαναν ξαφνικά;

Του αλλαξαν τα φωτα! :-D

Εγω δεν τον βαζω καθολου σε πσς φιλων μου,και στο κινητο τρωει απενεργοποιηση!Δημιουργει πολλα προβληματα σε πολλους πλεον.

Επειδη κατι λειτουργουσε καλα,δεν σημαινει οτι και θα λειτουργει.Εστω και μια αναβαθμιση κακου κωδικα,καταστρεφει τα παντα στην στιγμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...