Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερετε τι χρειαζεται για να βαλει κανεις διαφημιση στην ιστοσελιδα που διατηρει? δηλαδη με αλλα λογια

χρειαζεται να υπαρχει μια εταιρεια πισω απο την ιστοσελιδα,απο τη στιγμη που η διαφημιση φερνει εσοδα?

επιπλεον στη σελιδα που εχω κατω  (αυτη η pireaspiraeus ) μπορει να μπει στο παρον φορματ διαφημιση ? η πρεπει να το αλλαξω? ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες..

Δημοσ.

ξερετε τι χρειαζεται για να βαλει κανεις διαφημιση στην ιστοσελιδα που διατηρει? δηλαδη με αλλα λογια

χρειαζεται να υπαρχει μια εταιρεια πισω απο την ιστοσελιδα,απο τη στιγμη που η διαφημιση φερνει εσοδα?

επιπλεον στη σελιδα που εχω κατω  (αυτη η pireaspiraeus ) μπορει να μπει στο παρον φορματ διαφημιση ? η πρεπει να το αλλαξω? ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες..

Οχι μπορεις να το κανεις και μονος το πιο ευκολο ειναι το google ads αλλα υπαρχουν πολλες αλλες επιλογες

Δημοσ.

Αν μπορεις στειλε μου σε inbox η αν υπαρχει εδω καποιο thread τι γίνεται / πως δουλευει το google ads?

επιπλεον στο gooogle analytics κανει counting μονο τη σελιδα που του εχεις βαλει η και τις υποσελιδες ??

Δημοσ.

Το google ads είναι σάπιο ... πολυ λίγα λεφτά.. ψίχουλα!
Αν θες με καλά λεφτα πρέπει να μιλήσεις με εταιρείες... μπορεις να ψαξεις στο ιντερνετ για οποιαδηποτε εταιρεια να τους στειλεις email ή να τους παρεις τηλεφωνο και να τους πεις στατιστικα και τιμές... το κόλπο είναι οι στοιχηματικές (όχι bwin και άλλες τεράστιες εταιρείες πιο μικρές)

Δημοσ.

Ασχετο αλλά ξέρετε πως παίρνεις domain name στο blogspot ? πχ από akirosxafies.blogspot.gr να πας στο akirosxafies.gr ?

Μέσα στο blogger.com στην διαχείριση το αλλάζεις κατευθειαν!!

Αλλά .gr δεν έχει από εκεί...πρέπει να μιλήσεις με εταιρεία και να στο αλλάξει αυτή...

εγώ προσφατα το έκανα για μια δουλειά και έκανε γυρω στα 26 ευρω με ΦΠΑ!

Από την διαχείριση του blogger έχει το πιο γνωστό το .com με 10$ = 9 ευρώ δηλαδή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...