Rabican Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα σε ολους, τον οκτωβρη για 3 βδομαδες θα ειμαι στις ΗΠΑ. εψαξα και βρηκα οτι υπαρχουν καποιες pre-paid καρτες SIM με 50$. εψαχνα καποιες εταιριες κινητης στις ΗΠΑ αλλα δεν καταφερα να βγαλω ακρη αν το κινητο μου θα παιξει στο δικτυο τους ετσι και παρω μια pre paid card (κατι για unlocked devices ελεγε). το κινητο μου ειναι ενα Lenovo P770 dual SIM με τη 3G θεση να παιζει στα 2100MHz. βασικα θα με ενδιεφερε να εχω 3g internet και να μιλαω με skype/viber αλλα αν μπορουσα με καποιον VoIP provider να εχω και καποιες φτηνες κλησεις δε θα με χαλαγε... το εχει ψαξει καποιος; εχει εικονα;
marios_geo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αφού πας με δικό σου κινητό, πάρε, T-Mobile prepaid. Είναι στα 30$ το μήνα, 100 λεπτά ομιλίας και, και unlimited SMS και 4g. Γενικα υπάρχουν και τα pay as you go, δηλαδή δεν πρωπληρωνεις τον μήνα, αλλά με τη χρήση. Δεν αξίζουν όμως, καθώς δεν έχω βρει καλο πακέτο. Για σύνδεση, αφού δεν θες κινητό δεν αξίζει.
mphxths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 παρε ενα burned cell phone και φτηνο ( 10-30 δολλαρια) και μη ανιχνευσιμο
Anubis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Καταρχας το κινητο σου ειναι triband λογικα καινουριο μην πω quad band αρα παιζει εκει. Ειναι dual sim αρα κρατας την sim σου μεσα και χτυπας ενα προπληρωμενο αμερικανικο αριθμο ο οποιος θα εχει τηλεφωνα και για ελλαδα. Οσο για skype / viber αυτα μπορεις να τα χρησιμοποιεις σε ενα απο τα μαγαζια που θα εχουν wifi! Η να πιεις καφε στα starbucks!
Rabican Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 T-mobile στο 3G υποστηριζει τα 2100; γιατι καπου που το εψαχνα στο site τους ελεγε 1700... @ανουβις: απλα στα specs του Lenovo λεει οτι στη 3G θεση SIM καρτας υποστηριζει μονο 2100MHz....
insomniaK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δεν είμαι τόσο σίγουρος, ότι επιτρέπεται από το νόμο να έχεις προπληρωμένη χωρίς μόνιμη διεύθυνση απο κανονική εταιρεία εδώ.
Anubis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δεν είμαι τόσο σίγουρος, ότι επιτρέπεται από το νόμο να έχεις προπληρωμένη χωρίς μόνιμη διεύθυνση απο κανονική εταιρεία εδώ. Δοκιμασμενο το μαρτη. 4 τηλεφωνα με καποια λεπτα προς αμερικανικα καποια προς ελλαδα. Απλα δεν υπεγραψα εγω οποτε δεν ξερω τι παραπανω ζητηθηκε. Παντως διευθυνση κατοικιας δεν υπηρχε σιγουρα.
Rabican Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 στο trivadvisor ελεγε παντως για prepaid SIMs που ειναι η καλυτερη λυση για τουριστες (αρα χωρις μονιμη διευθυνση στις ΗΠΑ).
insomniaK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εγώ πάντως ως κάτοικος ΗΠΑ, τις πρώτες μέρες που έμενα σε ξενοδοχείο, δεν μπορούσα να έχω προπληρωμένη ούτε απο tcom ούτε από AT&T. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία. Όσο για τον ts, εφόσον το τηλ σου έχει wifi μπορείς να χρησιμοποιείς τα πρωτόκολλα επικοινωνίας που αναφέρεις σε οποιοδήποτε καφέ.
Rabican Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 το θεξαβω λιγο καθως πλησιαζει ο καιρος.. και ενω ειχα ψιλοκαταληξει σε T-mobile, ερχεται ενας και μου λεει οτι το Lenovo, επειδη δεν εχει 1700MHz στο 3g, δε θα μπορεσει να παιξει VoIP services (αρα υποθετω viber/skype). ισχυει κατι τετοιο; απο το gsm-arena για το P770: 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 3G Network HSDPA 2100 απο το wikipedia βεβαια φαινεται να συμφωνουν με μενα.. http://en.wikipedia.org/wiki/Cellular_frequencies
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα