Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως μπορείς να μου δώσεις μια εξήγηση με λίγο πιό λιανά και περιεκτικά λόγια, γιατί δεν την βλέπω την απάντηση σε αυτό το κείμενο που μου έστειλες;  :-)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως μπορείς να μου δώσεις μια εξήγηση με λίγο πιό λιανά και περιεκτικά λόγια, γιατί δεν την βλέπω την απάντηση σε αυτό το κείμενο που μου έστειλες;  :-)

Η εργασία των domain name servers είναι να μεταφράσουν (αντιστοιχίσουν) τα domain names με IP διευθύνσεις

πχ Το www.insomnia.gr αντιστοιχίζεται σε 176.9.233.241. Είτε βάλεις www.insomnia.gr είτε την ip, θα μπεις στο insomnia.

Δημοσ.

οπότε για να μπείς στην bwin εσύ βάζεις την ip?

Όχι. Δε θα ήταν πρακτικό. Διαφορετικές σελίδες(ακόμα και στο ιδιο site) μπορεί να έχουν διαφορετικές ip, για να καταμερίζεται ο φόρτος.

Οπότε θα ήταν πολύ κουραστικό να ξέρεις όλες τις ip. Γι'αυτό έχεις τους dns servers.

Δεν βρήκες για mac τίποτα ακόμα? Ποια εταιρία έχεις εσύ? Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω.

http://www.plus.net/support/software/dns/changing_dns_mac.shtml

Οι dns της google είναι 8.8.8.8 και 8.8.4.4

Δημοσ.

Για μενα που θελω να ξεκινησω τωρα ποια εταιρεια θα μου προτεινατε να γραφτω? Να εχεις καλες αποδοσεις και να ειναι αξιοπιστη, εμπιστη.

Δημοσ.

παιδια προς ενημερωση σας οποιος επιθυμει ας δοκιμασει να συνδεθει και να φτιαξει ενα λογαριασμο στη skybet. πριν γινουν οι φραγες με τα ξενα στοιχηματιτζιδικα ειχα εγγραφει και μου ειχε δωσει 10 λιρες δωρο χωρις καμια καταθεση, και οτι κερδη βγαλετε δικα σας. Δοκιμαστε ίσως να μην εχει φραγη. Δε θυμαμαι πρεπει να ειχε καποιο μικρο wagering 4 ή 5χ τις 10λιρες αλλα σαν προσφορα ηταν φοβερη. Ειχα κανει αναληψη καπου 80λιρες στη τραπεζα μου χωρις να καταθεσω ουτε ενα ευρω θυμαμαι (η αναληψη επειδη δεν ειχα πραγματοποιησει καμια καταθεση με καρτα γινοταν μονο με τραπεζικο εμβασμα με τις αναλογες κρατησεις αλλα μικρο το κακο).

υ.γ εμενα με κανανε διαγραφη γιατι μετα που τα κονομησα πηγα να κανω και 2ο λογαριασμο... :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...