darthinvader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Ας ξεκινήσω λέγοντας ότι με λένε Γιάννη Ψαραδάκη πέρασα στο επιστήμης υπολογιστών με 17.813 μόρια ,δεύτερος στην σχολή πρώτη επιλογη (από ότι διάβασα) και είμαι 18 χρονών. Έδωσα πανελλήνιες προφορικά (το βλέπω έρχεται το βρίσιμο) και μην ακούτε αυτούς που λένε ότι τα προφορικά είναι πιο εύκολα (γιατί έχουν δίκιο και όλοι θα δίνουν προφορικά ) . Ο λόγος που πέρασα σε αυτήν την σχολή είναι γιατί έχω διαβάσει πολλά καλά πράγματα για αυτήν την σχολή και αν ξέρω καλά θα χρησιμοποιήσουν τα νέα κτήρια που κατασκευάστηκαν που είναι σύγχρονα . Επιπλέον με ενδιαφέρει και το ITE (Ίδρυμα Tεχνολογίας και Έρευνας). Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2013 από darthinvader
Iris_89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Συγχαρητήρια darthinvader Καλή σταδιοδρομία και καλό κουράγιο!
isay Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Γιάννη συγχαρητήρια, καλές σπουδές και καλά πιτόγυρα (τα γνωστά τέρατα του ηρακλείου) Μια παρατήρηση: Μην γράφεις προσωπικά στοιχεία (π.χ. πλήρες όνομα) στο διαδίκτυο, εκτός αν ειναι ψεύτικο. 1
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 παντως αν θες οποιαδηποτε πληροφορια για την πολη πχ που να φας τα περιβοητα πιτογυρα στη καλυτερη εκδοση τους, και που να μη φας γιατι θα σε παει αιμα, εδω ειμαστε. 1
Sargath Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μπράβο μεγάλε έγραψες η μάλλον είπες για τον βαθμό σου και νομίζεις πως έπιασες τον παπά από τα... γένια. Τι κρίμα όμως που δεν θα τα καταφέρεις στη σχολή σου και θα τα παρατήσεις όλα επειδή είναι δύσκολα και στο τέλος θα καταντήσεις άστεγος άντε και στην καλύτερη πωλητής χαρτομάντηλων σε δρόμους με τρίχρωμη φωτεινή σηματοδότηση. 1
pant13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ρε σεις τι ζηλια ειναι αυτη με την επιτυχια του αλλου. Αμαν ρε το παιδι δουλεψε πετυχε αυτο που πετυχε και πανω στον ενθουσιασμο του εκανε ενα νημα στο μπλα-μπλα και τον φαγατε. Μπραβο φιλε, σου ευχομαι οτι καλυτερο, μακαρι να πας μπροστα
Liverpool89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μπράβο μεγάλε έγραψες η μάλλον είπες για τον βαθμό σου και νομίζεις πως έπιασες τον παπά από τα... γένια. Τι κρίμα όμως που δεν θα τα καταφέρεις στη σχολή σου και θα τα παρατήσεις όλα επειδή είναι δύσκολα και στο τέλος θα καταντήσεις άστεγος άντε και στην καλύτερη πωλητής χαρτομάντηλων σε δρόμους με τρίχρωμη φωτεινή σηματοδότηση. Εσυ σε καθε θεμα τι ζορι τραβα ναουμε;;; Αν δεν το γουσταρεις μην γραφεις καλυτερα, απο το να κραζει τον καθενα.. Εσυ τι επιασες δηλαδη και εχεις αποψη.; Το τι θα κανει το παιδι ειναι δικια του δουλεια. Ουτε τον ταιζεις, ουτε λεφτα σου ζητησε για να σπουδασει.. Την γλωσσοφαγια σου κρατα την για την παρτυ σου.. 3
status Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Για το ΙΤΕ θες καιρό ακόμα, μετά το φτυχιο φιλαράκι.;ρ
darthinvader Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Το ποστ φτιάχτηκε για να δω ποια άτομα από εδώ θα πάνε να φοιτήσουν στο ηράκλειο στο πανεπιστήμιο κρήτης...δεν καταλαβαίνω τι έγινε στα ποστ και άρχισε ο άλλος με τα μαντηλάκια στο πεζοδρόμιο και στα φανάρια μπλαμπλα Το όνομα μου το έδωσα αν θέλει να με βρει κανένας στο facebook Και το ποστ το έφτιαξα για να ανταλλάξουμε πληροφορίες μεταξύ των πρωτοετών που θα πάνε τώρα στην κρητη... Για το ΙΤΕ θες καιρό ακόμα, μετά το φτυχιο φιλαράκι.;ρ Ναι δυστυχώς το ξέρω αλλά ελπίζω.
Sargath Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Εσυ σε καθε θεμα τι ζορι τραβα ναουμε;;; Να ούμε πρέπει να είσαι μεγάλος μάγκας και μερακλής,γυρίζεις και από ταβέρνα σε ταβέρνα είσαι και μπελαλής; Άκου να σου πω ρε φόρουμ είναι τη γνώμη μου γράφω,ΓΚΕΓΚΕ έβδομε του αγγλικού πρωταθλήματος;
Adon1s Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Το ποστ φτιάχτηκε για να δω ποια άτομα από εδώ θα πάνε να φοιτήσουν στο ηράκλειο στο πανεπιστήμιο κρήτης...δεν καταλαβαίνω τι έγινε στα ποστ και άρχισε ο άλλος με τα μαντηλάκια στο πεζοδρόμιο και στα φανάρια μπλαμπλα Το όνομα μου το έδωσα αν θέλει να με βρει κανένας στο facebook Και το ποστ το έφτιαξα για να ανταλλάξουμε πληροφορίες μεταξύ των πρωτοετών που θα πάνε τώρα στην κρητη... Για το ΙΤΕ θες καιρό ακόμα, μετά το φτυχιο φιλαράκι.;ρ Ναι δυστυχώς το ξέρω αλλά ελπίζω.Κάθες σχολή και κάθε τμήμα έχει είτε στο facebook αντίστοιχο group τόσο σαν σχολή όσο και σαν έτος , ενώ επίσης κάθε σχολή και τμήμα έχει απο κανα δυο forums ή blogspots για αντίστοιχες συζητήσεις .Θέλω να πω σε αυτά θα διαβάσεις πιο πολλά πράματα παρά εδωΚαλή τύχη σου εύχομαι κ μια συμβουλήΓια γυράδικα , μαγαζιά κλπ καλύτερο είναι να πας εκεί και να τα ψάξεις και βρείς με τον καιρό μόνος και με την παρέα σου . Αυτή είναι η γλύκα του θέματος . Μη πας με μασημένη τροφή !!:)Sent from my iPhone using Insomnia
Daemonos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Εγώ παιδιά μένω Ηράκλειο Κρήτης, είναι απο εδώ η καταγωγή μου, ότι χρειαστείτε και μπορώ είμαι στη διάθεσή σας. Στείλτε μου εδώ και τα λέμε, κανονίζουμε και καφεδάκι η κάνα D&D όποιος ασχολείται.
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Το ποστ φτιάχτηκε για να δω ποια άτομα από εδώ θα πάνε να φοιτήσουν στο ηράκλειο στο πανεπιστήμιο κρήτης...δεν καταλαβαίνω τι έγινε στα ποστ και άρχισε ο άλλος με τα μαντηλάκια στο πεζοδρόμιο και στα φανάρια μπλαμπλα Το όνομα μου το έδωσα αν θέλει να με βρει κανένας στο facebook Και το ποστ το έφτιαξα για να ανταλλάξουμε πληροφορίες μεταξύ των πρωτοετών που θα πάνε τώρα στην κρητη... Ναι δυστυχώς το ξέρω αλλά ελπίζω. Γιατι απαλογεισαι, επειδη μπηκε ενα τρολλ και σου ειπε οτι θα καταληξεις να πουλας μαντηλακια στα φαναρια? Καλα εκανες και ανοιξες θεμα δε θα ρωτησεις και κανενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα