Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη για την χαζή μάλλον ερώτηση αλλά γίνεται να δώσεις αίμα χωρίς να κοιμηθείς καθόλου γιατί στις 7 πρέπει να σηκωθώ και δεν ξέρω αν γίνεται. .?

Δημοσ.

οχι.

ενα απο τα προαπαιτουμενα ειναι να χεις συμπληρωσει καμμια 8αρα ωρες υπνο.

μπορεις να πεις ψεματα οταν σε ρωτησουν..αλλα δεν το συνιστω....

Δημοσ.

αν εννοεις οτι θα κανεις εξετασεις αιματος τοτε θα σαι *)*)(*$$%(& αν τις κανεις και βγαλουν λαθος αποτελεσματα.

τωρα αν εννοεις αιμοδοσια κανα λιτρο τοτε δεν εχεις θεμα.

Δημοσ.

κοιτα γιατρος δεν ειμαι γι αυτο ρωτα πριν πας.

αν θα επηρεασει καπου(και ποια) τα αποτελεσματα επειδη δεν εχεις κοιμηθει

Δημοσ.

μπορεις να πεις ψεματα οταν σε ρωτησουν..αλλα δεν το συνιστω....

Oύτε και εγώ,δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να του μεγαλώσει

pinokio.jpg

Δημοσ.

αν εννοεις οτι θα κανεις εξετασεις αιματος τοτε θα σαι *)*)(*$$%(& αν τις κανεις και βγαλουν λαθος αποτελεσματα.

κανα λιτρο;! για αιμοδοσια θα παει η αποστραγγιση;! :shock:

350-450cc αιμα ειναι ο ασκος της αιμοδοσιας.

7-8 ωρες υπνο θες ts!

εγω και σαν συχνος αιμοδοτης, που ποτε δεν εχω θεμα, μια φορα πηγα με 4 ωρες υπνο (ντροπη μου κιολας λογω δουλειας) και ειπα ψεμματα, και την ακουσα λιγο μετα την αιμοδοσια. ΔΕΝ συνιστω αιμοδοσια η εξετασεις με λιγες ωρες υπνου!

Δημοσ.

Εγώ που θα δώσω 6 λίτρα αίμα λες να έχω πρόβλημα; 

Δημοσ.

εγώ είχα πάει άυπνος όταν ημουν στρατό σε έξοδο για να πάρω τις 2 μέρες άδεια (1 μηνα πριν απολυθώ)
μου λέει κάτι δεν πάει καλά , ο αιματοκρίτης σου ειναι (δεν θυμάμαι τρ) , με τόσο δεν παίρνουμε ούτε απο γυναίκες
μου τρύπησε όλα τα δάχτυλα στα χέρια και δοκίμαζε γιατι δεν το πίστευε (αυτό που έβλεπε δεν ταίριαζε λολ)
την κοιτάω με sad puppy look  και της λέω "και τώρα τι να κάνω? α? να χάσω τις άδειες? :-( "
μου λέει 10 φορές αν θα γυρίσω με ταξί η θα οδηγήσω και της λέω οχι οχι ταξί θα πάρω

λέει στη νοσοκόμα "πάρτου λιγότερο"

τελικά πήρα λεωφορείο και στεκόμουν σαρδέλα για κανα 40λεπτο με τεντομένο το άλλο χέρι για να κρατιέμαι
όταν έφτασα σπίτι ήμουν κομπλέ, αλλα η άτιμη με πότισε καμια 3-4 χυμούς και μου έδωσε κάτι κέικ κ τέτοια
δεν με άφηνε να φύγω αν δεν τα έτρωγα/έπινα μπροστά της χαχα

μου λέει κάνεις βάρυ ε? να μη κάνεις για 1-2 μηνες (λολ , με το που βγήκα σε άδεια απολύσεως βουρ).
να τρώω μοσχάρι 1-2 φορές την εβδομάδα και 1002 άλλα που δεν τα άκουγα καν

anyway , ψάξτο λίγο γιατι επιρεάζουν αρκετά πράγματα τις εξετάσεις
όπως κάπνισμα/καφές κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...