darktraitor Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Συγγνώμη για την χαζή μάλλον ερώτηση αλλά γίνεται να δώσεις αίμα χωρίς να κοιμηθείς καθόλου γιατί στις 7 πρέπει να σηκωθώ και δεν ξέρω αν γίνεται. .?
mphxths Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 οχι. ενα απο τα προαπαιτουμενα ειναι να χεις συμπληρωσει καμμια 8αρα ωρες υπνο. μπορεις να πεις ψεματα οταν σε ρωτησουν..αλλα δεν το συνιστω....
kage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 αν εννοεις οτι θα κανεις εξετασεις αιματος τοτε θα σαι *)*)(*$$%(& αν τις κανεις και βγαλουν λαθος αποτελεσματα. τωρα αν εννοεις αιμοδοσια κανα λιτρο τοτε δεν εχεις θεμα.
darktraitor Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Εξετάσεις αίματος άρα το άκυρωνο σωστα?
kage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 κοιτα γιατρος δεν ειμαι γι αυτο ρωτα πριν πας. αν θα επηρεασει καπου(και ποια) τα αποτελεσματα επειδη δεν εχεις κοιμηθει
Sargath Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 μπορεις να πεις ψεματα οταν σε ρωτησουν..αλλα δεν το συνιστω.... Oύτε και εγώ,δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να του μεγαλώσει
Alxnks Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 αν εννοεις οτι θα κανεις εξετασεις αιματος τοτε θα σαι *)*)(*$$%(& αν τις κανεις και βγαλουν λαθος αποτελεσματα. τωρα αν εννοεις αιμοδοσια κανα λιτρο τοτε δεν εχεις θεμα. κανα λιτρο;! για αιμοδοσια θα παει η αποστραγγιση;! 350-450cc αιμα ειναι ο ασκος της αιμοδοσιας. 7-8 ωρες υπνο θες ts! εγω και σαν συχνος αιμοδοτης, που ποτε δεν εχω θεμα, μια φορα πηγα με 4 ωρες υπνο (ντροπη μου κιολας λογω δουλειας) και ειπα ψεμματα, και την ακουσα λιγο μετα την αιμοδοσια. ΔΕΝ συνιστω αιμοδοσια η εξετασεις με λιγες ωρες υπνου!
PCharon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ναι, αλλά ο kage δίνει 3 φιάλες. Ή δίνουμε ή δε δίνουμε...
bilakos10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 αν εννοεις οτι θα κανεις εξετασεις αιματος τοτε θα σαι *)*)(*$$%(& αν τις κανεις και βγαλουν λαθος αποτελεσματα. τωρα αν εννοεις αιμοδοσια κανα λιτρο τοτε δεν εχεις θεμα. Εγώ που θα δώσω 6 λίτρα αίμα λες να έχω πρόβλημα;
kage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 και που να δειτε απο το αλλο ποσο δεινω σπαμμερς
Adon1s Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ίσαρεναπούμε Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 εγώ είχα πάει άυπνος όταν ημουν στρατό σε έξοδο για να πάρω τις 2 μέρες άδεια (1 μηνα πριν απολυθώ)μου λέει κάτι δεν πάει καλά , ο αιματοκρίτης σου ειναι (δεν θυμάμαι τρ) , με τόσο δεν παίρνουμε ούτε απο γυναίκεςμου τρύπησε όλα τα δάχτυλα στα χέρια και δοκίμαζε γιατι δεν το πίστευε (αυτό που έβλεπε δεν ταίριαζε λολ)την κοιτάω με sad puppy look και της λέω "και τώρα τι να κάνω? α? να χάσω τις άδειες? "μου λέει 10 φορές αν θα γυρίσω με ταξί η θα οδηγήσω και της λέω οχι οχι ταξί θα πάρωλέει στη νοσοκόμα "πάρτου λιγότερο" τελικά πήρα λεωφορείο και στεκόμουν σαρδέλα για κανα 40λεπτο με τεντομένο το άλλο χέρι για να κρατιέμαιόταν έφτασα σπίτι ήμουν κομπλέ, αλλα η άτιμη με πότισε καμια 3-4 χυμούς και μου έδωσε κάτι κέικ κ τέτοιαδεν με άφηνε να φύγω αν δεν τα έτρωγα/έπινα μπροστά της χαχαμου λέει κάνεις βάρυ ε? να μη κάνεις για 1-2 μηνες (λολ , με το που βγήκα σε άδεια απολύσεως βουρ).να τρώω μοσχάρι 1-2 φορές την εβδομάδα και 1002 άλλα που δεν τα άκουγα κανanyway , ψάξτο λίγο γιατι επιρεάζουν αρκετά πράγματα τις εξετάσειςόπως κάπνισμα/καφές κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα