Pireotis88 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ισως ειναι λιγο καμμενο αυτο που θα ρωτησω ( γιατι θα αναρωτηθειτε..υπαρχει ερωτηση δικη μου που δεν ειναι καμμενη ) , ξερετε ποιοι χωροι δημοσιοι χρειαζονται αδεια για βιντεοσκοπηση.. πχ εσωτερικο και εξωτερικο ιερου ναου ..επιτρεπεται?
Razor7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 εγώ είχα αυτήν την απορία για το αν μπορείς να βιντεοσκοπείς ανθρώπους(κανονικά με τις φάτσες τους) σε δημόσιους δρόμους όπως ισχύει στην αμερική κι επίσης αν μπορείς να βιντεοσκοπείς αστυνόμους.
Pireotis88 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 εγω μωρε μαζευω σιγα σιγα βιντεο για να φτιαξω ενα μεγαλο βιντεο για τη πολη του Πειραια..απλα για τις εκκλησιες δεν ξερω τι παιζει.... πχ θελω να τραβηξω το εσωτερικο των 3 μεγαλων ναων (Αγια Τριαδα,Αγιος Νικολαος και ο πολιουχος Αγιος Σπυριδων) ..δε θελω να παρω να ρωτησω τη μητροπολη..
mphxths Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 καμμια λειτουργια μαλλον παντως ρε πειραιωτη τετοια καβλα για εναν τοπο..δεν πρεπει να χει ξανανιωσει ανθρωπος σε αυτον τον πλανητη... αμα πεσει καμμια οβιδα και τον βυθισει τον πειραια..πες μου με το χερι στην καρδια...θα το αντεξεις ? 8
panos2171 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 εγω μωρε μαζευω σιγα σιγα βιντεο για να φτιαξω ενα μεγαλο βιντεο για τη πολη του Πειραια..απλα για τις εκκλησιες δεν ξερω τι παιζει.... πχ θελω να τραβηξω το εσωτερικο των 3 μεγαλων ναων (Αγια Τριαδα,Αγιος Νικολαος και ο πολιουχος Αγιος Σπυριδων) ..δε θελω να παρω να ρωτησω τη μητροπολη.. Θυμάμαι στη Γερμανία είχαν ένα ναό που είχε απ έξω ταμπέλα που απαγορεύονται οι φωτογραφίες. Είδα άλλους να βγάζουν, έβγαλα κι εγώ, κανείς δεν ήταν εκεί να πει τίποτα. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια ταμπέλα μπορείς να βιντεοσκοπήσεις ότι θες, στρατόπεδα ας πούμε δε μπορείς όπως και εσωτερικό μουσείων, σίγουρα έχεις δει απαγορευτικές ταμπέλες. Με τους ανθρώπους παίζει θέμα εφόσον το δημοσιεύσεις. Βέβαια αν θες να τραβήξεις τους ναούς κατά τη διάρκεια λειτουργίας ίσως υπάρξει κάποια ερώτηση με το γιατί το κάνεις.
Grey Warden Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Επίσης δεν μπορείς να φωτογραφίσεις περιπολικά και υποθέτω αστυνομικούς. Κάποτε κατι φιλες μου ειχαν τραβήξει μια φωτογραφία με φόντο ένα περιπολικό και ένας αστυνόμος τους ζήτησε να την σβήσουν καθώς δεν επιτρέπεται.
Pireotis88 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 καμμια λειτουργια μαλλον παντως ρε πειραιωτη τετοια καβλα για εναν τοπο..δεν πρεπει να χει ξανανιωσει ανθρωπος σε αυτον τον πλανητη... αμα πεσει καμμια οβιδα και τον βυθισει τον πειραια..πες μου με το χερι στην καρδια...θα το αντεξεις ? αγάπη για το τόπο έχω ναι...κοίτα είναι αν νιώθεις καλά σε ένα τόπο.. το θέμα είναι οτι υπάρχει ενδιαφέρον και απο τον κόσμο..για αυτο και το συνεχίζω... οσο για την οβίδα που λές...δε θα ταν κακό...θα έφτιαχνε ο Πειραιάς... και απο θέμα κόσμου..(ειδικά τα μανιαούρια...(μανη) ) αλλα και κάτι κτίρια που θα πρεπε να φύγουν.. (πυργος,ραλλειος, κατι πανασχημες πολυκατοικιες) 1
Gtr34 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ρωτησε και τον παπα της ενοριας να δεις τι θα σου πει.
Pireotis88 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Γιατι ξέρω ποιος είναι? δεν ειμαι της εκκλησιας..παροτι θελω να λεγομαι πιστος Χριστιανος
panos2171 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Επίσης δεν μπορείς να φωτογραφίσεις περιπολικά και υποθέτω αστυνομικούς. Κάποτε κατι φιλες μου ειχαν τραβήξει μια φωτογραφία με φόντο ένα περιπολικό και ένας αστυνόμος τους ζήτησε να την σβήσουν καθώς δεν επιτρέπεται. Δεν είναι ότι δεν επιτρέπεται απλά δε θα θελαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες τους από δω κι απο κεί και προφασίζονται ότι απαγορεύεται.
noob Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 εγώ είχα αυτήν την απορία για το αν μπορείς να βιντεοσκοπείς ανθρώπους(κανονικά με τις φάτσες τους) σε δημόσιους δρόμους όπως ισχύει στην αμερική κι επίσης αν μπορείς να βιντεοσκοπείς αστυνόμους. Kι εγώ είχα περίπου την ίδια απορία. http://www.insomnia.gr/topic/488880-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-video-%CE%BC%CE%B5-%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BF-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85/?do=findComment&comment=52414510
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 τελικά επιτρέπετε να βιντεοσκοπείς γκομενάκια με μαγιό ?εννοείτε στην παραλία , δεν είμαστε τίποτα ανώμαλοια?
sonyxp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 τελικά επιτρέπετε να βιντεοσκοπείς γκομενάκια με μαγιό ? εννοείτε στην παραλία , δεν είμαστε τίποτα ανώμαλοι α? απευθείας όχι! θα θεωρηθεί παρενόχληση. απλά τράβα τον εαυτό σου με φόντο αυτήν χωρίς να είσαι προκλητικός και που και που να αλλάζεις κάνα πλάνο, μην είσαι κολλημένος πάνω της. @Για την εκκλησία Αν περιέχει κάτι σημαντικό μέσα, τότε δεν θα θέλουν φωτογραφίες μην κυκλοφορήσει πολύ έξω... @Για αεροπλάνα/βάσεις Απαγορεύεται! (εκτός αν είναι κάποια Γιορτή, όπως Αρχάγγελος 2005 ή 2008? δεν θυμάμαι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα