Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το να μην εχω λεφτα να παρω ακομα και περιμενω μεχρι να μου πουν οι γονεις μου οτι εχουν σου περασε απο το μυαλο?

γιατι αυτος ειναι ο μοναδικος λογος που δεν εχω παρει ακομα.... και τους πιεζω κιολας....

αν οι γονεις σου δεν ειχαν αρχικα να διαθεσουν για νεο pc γιατι τους πιεζεις για overkill συστημα με i7? εγω στην θεση σου θα προσπαθουσα να καλυψω τις αναγκες με οσο πιο λιγο budget και vfm επιλογες γινεται. 

τελος παντων δεν ειναι αυτο το θεμα το θεμα ειναι απο την στιγμη που τελικα εχω την δυνατοτητα να ξοδεψω παραπανω λεφτα απο οσα ειχα πει και μπορω να παρω i7 αν αξιζει η αν δεν ειναι απαραιτητο για την χρηση που το θελω. 

δεν θεωρω οτι ειναι απαραιτητος ο i7 για κανενα λογο. 

χαχα οκ ;ρ καλη συναρμολογηση :)

edit: επισης εχω μια απορια, την 2η καρτα, την καρτα που εχεις τωρα, αφου δεν θες να την πουλησεις μαζι με ολο το αλλο συστημα σε αγγελια:

εγω δεν ειπα οτι θελω να βαλω την καρτα αυτη στο καινουριο προφανως! αλλη θα παρω... απλα αυτην δεν θελω να την δωσω! 

που σκοπευεις να την βαλεις? προφανως δεν θα γινεται SLI ουτε Crossfire με την καινουργια καρτα που θα βαλεις στο νεο σου συστημα.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) δεν τους πιεσα στην αρχη μου παν οσα λεφτα σας ειπα και εδω και μετα μιλησα με την μανα μου και μου λεει αφου θα αργησουμε να τον παρουμε γιατι κανονικα ηταν για να τον ειχα παρει ηδη τωρα μπορεις να πας και στα 1000 ξερω γω...... και καπως ετσι εγινε δεν τους πιεσα εγω σε αυτο μονοι τους μου ειπαν ... ετυχαν καποια πραγματα και δεν μπορεσα να τον παρω (να τον εχω ηδη ) δηλαδη ..... στο μονο που τους πιεζω τωρα ειναι να τους το θυμιζω για να μην αργησει κι αλλο... (που επισης δεν ειναι το θεμα μας... παρακατω)

2) αυτο ηθελα να μαθω αν ειναι δηλαδη για την χρηση που θελω εγω που δεν νομιζω οτι ειναι ο i7 γιατι ακομα και αυτος ο κακομοιρης που εχω τωρα σηκωνει πολλα απο οσα κανω μονο τα παιχνιδια που θελω δεν σηκωνει οποτε... απλα ηθελα και μια πιο σιγουρη γνωμη..

3) ο πισι που εχω τωρα θα μεινει οπως ειναι για αλλες μικροδουλειες κλπ. οποτε η καρτα δεν θα παει πουθενα! 

επισης κατι που ξεχασα... προσπαθω να φτιαξω ενα πισι ... το οποιο θα με κρατησει για αρκετο καιρο... .χωρις αναβαθμισεις κλπ για να μην τους επιβαρυνω συνεχεια με "μικρο" αναβαθμισεις κλπ. γιαυτο και το ψαχνω τοσο καιρο... αλλιως επαιρνα κατι και ελεγα θα το αναβαθμισω αν δεν μ κανει σ μερικους μηνες κλπ κλπ. πραγμα που δεν θελω να συμβει.... 

Δημοσ.

1) δεν τους πιεσα στην αρχη μου παν οσα λεφτα σας ειπα και εδω και μετα μιλησα με την μανα μου και μου λεει αφου θα αργησουμε να τον παρουμε γιατι κανονικα ηταν για να τον ειχα παρει ηδη τωρα μπορεις να πας και στα 1000 ξερω γω...... και καπως ετσι εγινε δεν τους πιεσα εγω σε αυτο μονοι τους μου ειπαν ... ετυχαν καποια πραγματα και δεν μπορεσα να τον παρω (να τον εχω ηδη ) δηλαδη ..... στο μονο που τους πιεζω τωρα ειναι να τους το θυμιζω για να μην αργησει κι αλλο... (που επισης δεν ειναι το θεμα μας... παρακατω)

2) αυτο ηθελα να μαθω αν ειναι δηλαδη για την χρηση που θελω εγω που δεν νομιζω οτι ειναι ο i7 γιατι ακομα και αυτος ο κακομοιρης που εχω τωρα σηκωνει πολλα απο οσα κανω μονο τα παιχνιδια που θελω δεν σηκωνει οποτε... απλα ηθελα και μια πιο σιγουρη γνωμη..

3) ο πισι που εχω τωρα θα μεινει οπως ειναι για αλλες μικροδουλειες κλπ. οποτε η καρτα δεν θα παει πουθενα! 

επισης κατι που ξεχασα... προσπαθω να φτιαξω ενα πισι ... το οποιο θα με κρατησει για αρκετο καιρο... .χωρις αναβαθμισεις κλπ για να μην τους επιβαρυνω συνεχεια με "μικρο" αναβαθμισεις κλπ. γιαυτο και το ψαχνω τοσο καιρο... αλλιως επαιρνα κατι και ελεγα θα το αναβαθμισω αν δεν μ κανει σ μερικους μηνες κλπ κλπ. πραγμα που δεν θελω να συμβει.... 

Στα πραγματα τεχνολογιας ειδικα στους η/υ δεν μπορεις να ρωτας για κατι με σκοπο να το παρεις μετα απο 3-5 μηνες. Απο τοτε μεχρι σημερα εχουν αλλαξει καποια πραγματα. Ρωτα λοιπον με σιγουρια ποσα μπορουν να διαθεσουν οι γονεις σου, βεβαιωσου πως το μηχανημα το εχεις αναγκη και πως προκειται να το παρεις οντως. Καποια ατομα εδω μεσα τρωνε χρονο απο τον χρονο τους για να σου γραψουν εσενα μια συνθεση και δεν το βλεπω ιδιαιτερα σωστο να τον σπαταλανε αδικα. Τουλαχιστον σεβασου αυτο...

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια πραγματικα δεν ξερω τι να σας πω για να με πιστεψετε οτι θα παρω πισι ;ρ φυσικα και θα παρω πισι και ειναι χιλια τα εκατο σιγουρο αυτο... δεν θα σπαταλουσα ετσι το χρονο ανθρωπων... φυσικα και το σεβομαι οτι μου απαντανε και προσφερονται τοσο πολυ να με βοηθησουν...

εγω το πισι που εχω τωρα το χω ξερω γω πανω απο 5 χρονια... καναμε το λαθος να το συναρμολογισουμε στο πλαισιο..... (εγω τουλαχιστον το θεωρω λαθος) και καταληξαμε να εχουμε προβληματα απο την αρχη που το πηραμε μεχρι τωρα... μια δεν μας εβαλαν καρτα ηχου στην αρχη μετα κατι ηταν ελαττωματικο και χαλασε... μετα παλι κατι χαλασε και επρεπε να αλλαξουμε μητρικη αν θυμαμαι καλα.... γενικα γινοταν χαμος και τωρα φοβαμαι παλι να φτιαξω κατι ετσι κομματακι κομματακι μηπως γινει το ιδιο.. γιαυτο και κανω 500 ενοχλητικες ερωτησεις σε εσας. Αυτο

οσον αφορα τα χρηματα ειναι μεχρι 1000 ευρω μαξ. και τον υπολογιστη ξανα λεω θα τον παρουμε σιγουρα...... μου λενε οτι τα windows 8 επισης δεν κανουν για gaming και τοσο πολυ ... αν συμφωνειτε μπορουμε απλα να βγαλουμε και αυτα απο την μεση και να χετε 100 ευρω ακομα να βαλετε πραγματα πανω περισσοτερα. 

Το πισι θα το παρουμε τα χριστουγενα που θα παρει ο πατερασ μου αδεια (απο κυπρο) για να ερθει εδω (με λεφτα προφανως) και να τον παρουμε... αυτο ειναι το ολο θεμα... ελπιζω να καταλαβαινεται πως τα εννοω! 

και γενικα τα 3 πραγματα που θελω περισσοτερο να βγουν απο αυτο το πισι ειναι

να παιζει ολα τα καινουρια παιχνιδια

να μην μου εμφανιζει προβληματα και αυτος γιατι θα φυγει απο τον τεταρτο (οταν λεω προβληματα εννοω hardware οχι μηνυματα error στο πισι προφανως)

και να μην χρειαστει αναβαθμιση τωρα συντομα.... (εννοωντας σιγουρα ενα χρονο και βαλε)

... δεν θελω πχ να χρειαστει σε 6 μηνες να αλλαξω καρτα γραφικων επειδη δεν θα μου παιζει τα νεα παιχνιδια! 

Στα πραγματα τεχνολογιας ειδικα στους η/υ δεν μπορεις να ρωτας για κατι με σκοπο να το παρεις μετα απο 3-5 μηνες. Απο τοτε μεχρι σημερα εχουν αλλαξει καποια πραγματα. Ρωτα λοιπον με σιγουρια ποσα μπορουν να διαθεσουν οι γονεις σου, βεβαιωσου πως το μηχανημα το εχεις αναγκη και πως προκειται να το παρεις οντως. Καποια ατομα εδω μεσα τρωνε χρονο απο τον χρονο τους για να σου γραψουν εσενα μια συνθεση και δεν το βλεπω ιδιαιτερα σωστο να τον σπαταλανε αδικα. Τουλαχιστον σεβασου αυτο...

επισης κατι που ξεχασα να πω..... οταν εκανα το ποστ δεν ειχα σκοπο να τον παρω τα χριστουγεννα......... απλα ετσι προεκυψε λογω χρηματων και διαφορων αλλων πραγματων..... :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...