Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγινε edit στην παραπανω μου συνθεση στην καρτα γραφικων και αντικατασταθηκε η reference 760 evga με την 760 gigabyte o.c με 1085 πυρηνα.

Eπισης προστεθηκε και cpu ψυχτρα την οποια την βαζεις αμα θελεις δεν ειναι απαραιτητη.

κουφή είναι η κοπέλα και να μείνει με τη μαμά ψήκτρα?σαν αεροπλάνο κάνει η μαμά ψήκτρα της AMD

θα σου πρότεινα δεσποινίς μια σύνθεση με Intel αλλά δε μας το επιτρέπει το φόρουμ..

Δημοσ.

σε ευχαριστω για τα κουτια και εγω ηθελα αλλο!

μου αρεσε το "Aerocool XPredator X1 White Edition " το τριτο στην σειρα απο αυτα που εστειλες :) 

+100 απο μενα στην συνθεση του clio γιατι σε αυτην ειμαι σιγουρα :) το θεμα ειναι απλα ποτε θα το παρω! σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια πραγματικα :))) 

κουφή είναι η κοπέλα και να μείνει με τη μαμά ψήκτρα?σαν αεροπλάνο κάνει η μαμά ψήκτρα της AMD

θα σου πρότεινα δεσποινίς μια σύνθεση με Intel αλλά δε μας το επιτρέπει το φόρουμ..

γιατι δεν σου το επιτρεπει το φορουμ? αν μπορεις να μου βρεις στην ιδια τιμη αντιστοιχης ποιοτητας με ιντελ οπως λες φυσικα και θα ειναι αποδεκτο! απο την στιγμη που ολοι οι αλλοι ελεγαν οτι δεν γινεται με i7 , λογω χρηματων που δεν μπορω να παω πανω απο 800 δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολευε! πες μου τι νομιζεις λοιπον! :) δεν ειμαστε εδω για εξυπναδες! πισι προσπαθω να φτιαξω! (να μου φτιαξουν δηλαδη) 

Δημοσ.

Στην συνθεση του Cliobaccarra με το παραπανω Aerocool παει το ποσο στα 795περιπου ευρο.Η ενδιαφερομενη οπως ανεφερε στην αρχη δινει max 800(οσο χαμηλοτερα τοσο το καλυτερο οπως ανεφερε)

Σε αντιστοιχο Intel τωρα εχουμε και λεμε

Cpu http://www.skroutz.gr/s/3405078/Intel-Core-i5-4670K-Box.html +72ευρο

Μητρικη http://www.skroutz.gr/s/3423579/Asus-Z87-K.html +22 ευρο

Αρα εχουμε μια διαφορα 94ευρο με μετρια μητρικη(σε σχεση με την αντιστοιχη amd),καθως με καλυτερη μητρικη μεγαλωνει ακομα πιο πολυ η διαφορα.

Αρα θα πρεπει να πεσει σε χειροτερη καρτα γραφικων και με 160ευρο μπορει να παρει http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=cff9f4ac-a657-42cb-b2b1-f414e801ade6.ή μια 7850 απο Amd μερια.

Αρα νομιζω ειναι ξεκαθαρο για ποιο λογο δεν αναφερθηκε intel στα λεφτα αυτα.

• Like 2
Δημοσ.

Δες και μια εναλλακτική σε Intel χωρίς OC προοπτικές,την οποία μπορείς κάλλιστα να αναβαθμίσεις σε i7 που θέλεις όταν θα είσαι έτοιμη γιατί τώρα δεν χωράει.. πας σε SSD μόνο και όταν γεμίσει αυτός βλέπουμε.. Το καλύτερο όλων φυσικά θα ήταν να μπορείς να ανέβεις χρηματικά και να πας σε μια GTX 770,που θα σου δώσει άλλον αέρα στην χρήση που προορίζεται.

Οικονομικά σε συμφέρει ν'αγορασεις σε τιμές σκρουτζ ακόμα και πληρώνοντας έναν τεχνικό να στον συναρμολογήσει στο σπίτι σου.

post-227308-0-95826000-1377980012_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

βρε συ flugor1 ο 4670κ είναι αντίστοιχος με τον 8320;

γιατι δεν σου το επιτρεπει το φορουμ? αν μπορεις να μου βρεις στην ιδια τιμη αντιστοιχης ποιοτητας με ιντελ οπως λες φυσικα και θα ειναι αποδεκτο! απο την στιγμη που ολοι οι αλλοι ελεγαν οτι δεν γινεται με i7 , λογω χρηματων που δεν μπορω να παω πανω απο 800 δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολευε! πες μου τι νομιζεις λοιπον! :) δεν ειμαστε εδω για εξυπναδες! πισι προσπαθω να φτιαξω! (να μου φτιαξουν δηλαδη) 

θα ασχοληθείς με overclock στον επεξεργαστή σου;αν όχι θα σου παραθέσω επεξεργαστή και μητρική ανώτερη Overall από τον 8320.

i7 σε αυτό το μπάτζετ δεν γίνετε εκτός αν υποχωρήσεις σε κάρτα γραφικών και χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη του επεξεργαστή

*moviemaker εγώ θα πρότεινα τον 4430 για αντίστοιχη σύνθεση με τον 8320.ο 4670 είναι σαφώς ανώτερος από τον AMD

Δημοσ.

θα ασχοληθείς με overclock στον επεξεργαστή σου;αν όχι θα σου παραθέσω επεξεργαστή και μητρική ανώτερη Overall από τον 8320.

i7 σε αυτό το μπάτζετ δεν γίνετε εκτός αν υποχωρήσεις σε κάρτα γραφικών και χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη του επεξεργαστή

Ο 4670κ ειναι καλυτερος του 8320 αλλα μιας και ο 8320 εχει δυνατοτητα για oc και μιας και η διαφορα του κλειδωμενου απο τον ξεκλειδωτο Intel ειναι περιπου 15-17ευρο για ποιο λογο να μην τον αναφερω?Αλλωστε ακομα και αν δεν υπαρχει ενδιαφερον τωρα μπορει να υπαρξει στο μελλον και για 15-17ευρο αξιζει.

Δημοσ.

Δες και μια εναλλακτική σε Intel χωρίς OC προοπτικές,την οποία μπορείς κάλλιστα να αναβαθμίσεις σε i7 που θέλεις όταν θα είσαι έτοιμη γιατί τώρα δεν χωράει.. πας σε SSD μόνο και όταν γεμίσει αυτός βλέπουμε.. Το καλύτερο όλων φυσικά θα ήταν να μπορείς να ανέβεις χρηματικά και να πας σε μια GTX 770,που θα σου δώσει άλλον αέρα στην χρήση που προορίζεται.

Οικονομικά σε συμφέρει ν'αγορασεις σε τιμές σκρουτζ ακόμα και πληρώνοντας έναν τεχνικό να στον συναρμολογήσει στο σπίτι σου.

attachicon.gif1.jpg

με ενοχλει το να παρω κατι που να ξερω οτι σε μερικα χρονια θα θελω να το αλλαξω. απο την στιγμη που υπαρχει i7 αν παρω κατι με i5 οσο και αν με καλυπτει πρακτικα θα μου σπαει τα νευρα και δεν θα το θελω. και ειμαι ξεκαθαρη απο τωρα σε αυτο και απο την αρχη που ειπα οτι αν γινεται θελω i7 χωρις υποχωρησεις κλπ σε καρτες γραφικων. απο την στιγμη που δεν γινεται να εχω οτι καλυτερο με i7 μεσα δεν βρισκω λογο να μην στραφω σε amd τελικα! 

*moviemaker εγώ θα πρότεινα τον 4430 για αντίστοιχη σύνθεση με τον 8320.ο 4670 είναι σαφώς ανώτερος από τον AMD

φοβαμαι οτι θα πρεπει να μου εξηγησεις τι ειναι το overclock γιατι δεν ξερω ακριβως! και μετα θα σου πω αν θα με ενδιαφερει ισως να ασχοληθω τωρα η στο μελλον με αυτο ! ;ρ 

Δημοσ.

Λογικό,αλλα πριν στραφείς οπου θέλεις καλο ειναι να έχεις ολες τις εναλλακτικές..

Εγώ π.χ είμαι άλλης λογικής θα χτισω αυτό που θελω ακριβός έστω και αν μου παρει 2 χρόνια ..

Δημοσ.

gogoulini79 πιστευω οτι το pc που ειχες μεχρι τωρα ειναι αρκετα παλιο και ισως γι' αυτο να μην μπορεις να φανταστεις τη βελτιωση στις επιδοσεις. i5 και fx8320 ειναι πανισχυροι επεξεργαστες και θα σε υπερκαλυψουν. Απλα το θεμα ειναι ψυχολογικο περισσοτερο, δηλαδη φαση "εχω το καλυτερο και πεταει". Ειμαι σιγουρος οτι ετσι και σου φερουν 3 pc, ενα με 8350, ενα με i5, και ενα με i7 και δε σου πουν ποιον επεξεργαστη εχει το καθενα μεσα, δεν θα μπορεις να τα ξεχωρισεις με τη χρηση που θα κανεις, οποτε δεν αξιζει να κανεις υποχωρησεις στα υπολοιπα κομματια και να χρυσοπληρωσεις κατι που δεν θα αξιοποιησεις ολολκληρη τη δυναμη του  :-)

• Like 1
Δημοσ.

gogoulini79 πιστευω οτι το pc που ειχες μεχρι τωρα ειναι αρκετα παλιο και ισως γι' αυτο να μην μπορεις να φανταστεις τη βελτιωση στις επιδοσεις. i5 και fx8320 ειναι πανισχυροι επεξεργαστες και θα σε υπερκαλυψουν. Απλα το θεμα ειναι ψυχολογικο περισσοτερο, δηλαδη φαση "εχω το καλυτερο και πεταει". Ειμαι σιγουρος οτι ετσι και σου φερουν 3 pc, ενα με 8350, ενα με i5, και ενα με i7 και δε σου πουν ποιον επεξεργαστη εχει το καθενα μεσα, δεν θα μπορεις να τα ξεχωρισεις με τη χρηση που θα κανεις, οποτε δεν αξιζει να κανεις υποχωρησεις στα υπολοιπα κομματια και να χρυσοπληρωσεις κατι που δεν θα αξιοποιησεις ολολκληρη τη δυναμη του  :-)

γιαυτο και δεν ανεβαζω το budget για να παρω i7 , εγω δεν εχω κολλησει με τα intel ειδα οτι δεν γινεται, i5 δεν το θελω προτιμω amd οπως ειπα και πιο πανω οπως ειπες και εσυ για ψυχολογικους λογους... οποτε?! δωστε μου τις εναλλακτικες που εχετε και θα τις κοιταξω φυσικα! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...