GiannisWalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Πιστεύεις ότι θα καταφέρει να φτάσει ποτέ τον ι5 σε 60% χρήση ώστε να την κρεμάσει μετά ?
gogoulini79:P Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Πιστεύεις ότι θα καταφέρει να φτάσει ποτέ τον ι5 σε 60% χρήση ώστε να την κρεμάσει μετά ? τι χρηση θα πρεπει να κανω για να γινει αυτο που λες?!
Fulgore1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Σε amd κοιτας την συνθεση του Clio και κουτι οποιο θελεις σε Intel κοστιζει λιγο πιο ακριβα.Και οσο αφορα το overclock με απλα λογια ανεβαζεις τα ρολογια του επεξεργαση πχ στον http://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320.html?keyphrase=8320 απο 3500 που ειναι οταν τον αγοραζεις μπορεις να ανεβεις σε 4200 ή και παραπανω. Υπαρχουν αρκετα video και θεματα στο internet με οδηγιες και συμβουλες για το oc.
GiannisWalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δεν πρόκειται να φτάσεις ποτέ τον ι5 με παιχνίδια πάνω απο 30% .Εγώ προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ στον δικό μου να πάει πάνω απο 35% σε ότι παιχνίδι και να έχω παίξει . Ακόμα και σε αρκετές βαριές εργασίες με έχει βγάλει άψογο. Fulgore1 δεν θέλω κάνω "έξυπνες" ερωτήσεις αλλά πιστεύεις έστω και λίγο ότι πρόκειται να κάνει oc ?
gogoulini79:P Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Σε amd κοιτας την συνθεση του Clio και κουτι οποιο θελεις σε Intel κοστιζει λιγο πιο ακριβα.Και οσο αφορα το overclock με απλα λογια ανεβαζεις τα ρολογια του επεξεργαση πχ στον http://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320.html?keyphrase=8320 απο 3500 που ειναι οταν τον αγοραζεις μπορεις να ανεβεις σε 4200 ή και παραπανω. Υπαρχουν αρκετα video και θεματα στο internet με οδηγιες και συμβουλες για το oc. οκ σε ευχαριστω για την επεξηγηση ;ρ
Fulgore1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι το κουτί! οθόνη, πληκτρ, ποντικια βλακειες εχω! Λοιπον για κουτι θελω μεχρι 800 ευρω maxx και πιο κατω αν γινεται πολυ καλα θα ειναι. το θελουμε για internet, photoshop, video editing, gaming! θελουμε να σηκωνει ανετα προγραμματα οπως: adobe photoshop cs6, sony vegas, cyberlink powerdirector 11 etc και παιχνιδια οπως : cod, battlefield, ghost recon, nfs etc ανετα, και διαφορα καινουρια που θα βγουν θελω με λιγα λογια να μου βγει και καλος στο μελλον (λογικο πιστευω ;ρ ) σκεφτομασταν να παρουμε ετοιμο κουτι σε αυτα τα λεφτα, ειναι αυτο μια καλη λυση η μπορουμε να κανουμε κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα αν διαλεξουμε μονοι μασ τα κομματια?! και θελουμε να τον παρουμε οσο το δυνατον πιο συντομα δηλαδη οχι οτι βιαζομαστε ασ πουμε αλλα μπορουμε και αυριο να παμε να τον παρουμε! οποτε αν μπορει να γινει μια καλη δουλεια γρηγορα γιατι να μην γινει!?
gogoulini79:P Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δεν πρόκειται να φτάσεις ποτέ τον ι5 με παιχνίδια πάνω απο 30% .Εγώ προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ στον δικό μου να πάει πάνω απο 35% σε ότι παιχνίδι και να έχω παίξει . Ακόμα και σε αρκετές βαριές εργασίες με έχει βγάλει άψογο. Fulgore1 δεν θέλω κάνω "έξυπνες" ερωτήσεις αλλά πιστεύεις έστω και λίγο ότι πρόκειται να κάνει oc ? δεν αντιλεγω, απλα δεν εχω καμια ορεξη να παρω i5, δεν μου γεμιζουν το ματι και πολυ απλα αν παρω δεν θα ειμαι χαρουμενη για το πισι μου θα ειμαι ενοχλημενη. και δεν θελω να εχω αυτην την αισθηση με καινουριο πισι, θελω να εχω ενθουσιασμο 1
gogoulini79:P Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 κουφή είναι η κοπέλα και να μείνει με τη μαμά ψήκτρα?σαν αεροπλάνο κάνει η μαμά ψήκτρα της AMD θα σου πρότεινα δεσποινίς μια σύνθεση με Intel αλλά δε μας το επιτρέπει το φόρουμ.. θα ηθελες να μου δωσεις και μια δικη σου συνθεση?
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 δεν αντιλεγω, απλα δεν εχω καμια ορεξη να παρω i5, δεν μου γεμιζουν το ματι και πολυ απλα αν παρω δεν θα ειμαι χαρουμενη για το πισι μου θα ειμαι ενοχλημενη. και δεν θελω να εχω αυτην την αισθηση με καινουριο πισι, θελω να εχω ενθουσιασμο καλά κάνεις τότε. +1 και από έμενα στη σύνθεση με AMD.o ενθουσιασμός θα κρατήσει αρκετό καιρό.
gogoulini79:P Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά :S σορρυ απλα ειμαι κολλημενη και δεν θελω i5 =/
Fulgore1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αρα πας στην συνθεση του Clio στο σχολιο 38 νομιζω με το κουτι που θες και εισαι ετοιμη.Case Closed 1
gogoulini79:P Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 καλά κάνεις τότε. +1 και από έμενα στη σύνθεση με AMD.o ενθουσιασμός θα κρατήσει αρκετό καιρό. ειρωνικα το λες η κανονικα?!
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 γιατί να ειρωνευτώ?εξάλλου και γω amd έχω
gogoulini79:P Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ενταξει λοιπον σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια )))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα