Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι θα καταφέρει να φτάσει ποτέ τον ι5 σε 60% χρήση ώστε να την κρεμάσει μετά ? :P

τι χρηση θα πρεπει να κανω για να γινει αυτο που λες?! 

Δημοσ.

Σε amd κοιτας την συνθεση του Clio και κουτι οποιο θελεις σε Intel κοστιζει λιγο πιο ακριβα.Και οσο αφορα το overclock με απλα λογια ανεβαζεις τα ρολογια του επεξεργαση πχ στον http://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320.html?keyphrase=8320

απο 3500 που ειναι οταν τον αγοραζεις μπορεις να ανεβεις σε 4200 ή και παραπανω. Υπαρχουν αρκετα video και θεματα στο internet με οδηγιες και συμβουλες για το oc.

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να φτάσεις ποτέ τον ι5 με παιχνίδια πάνω απο 30% .Εγώ προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ στον δικό μου να πάει πάνω απο 35% σε ότι παιχνίδι και να έχω παίξει . Ακόμα και σε αρκετές βαριές εργασίες με έχει βγάλει άψογο. 

Fulgore1 δεν θέλω κάνω "έξυπνες" ερωτήσεις αλλά πιστεύεις έστω και λίγο ότι πρόκειται να κάνει oc ? 

Δημοσ.

Σε amd κοιτας την συνθεση του Clio και κουτι οποιο θελεις σε Intel κοστιζει λιγο πιο ακριβα.Και οσο αφορα το overclock με απλα λογια ανεβαζεις τα ρολογια του επεξεργαση πχ στον http://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320.html?keyphrase=8320

απο 3500 που ειναι οταν τον αγοραζεις μπορεις να ανεβεις σε 4200 ή και παραπανω. Υπαρχουν αρκετα video και θεματα στο internet με οδηγιες και συμβουλες για το oc.

οκ σε ευχαριστω για την επεξηγηση ;ρ 

Δημοσ.

Το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι το κουτί! οθόνη, πληκτρ, ποντικια βλακειες εχω!

Λοιπον για κουτι θελω μεχρι 800 ευρω maxx και πιο κατω αν γινεται πολυ καλα θα ειναι.

το θελουμε για internet, photoshop, video editing, gaming!

θελουμε να σηκωνει ανετα προγραμματα οπως: adobe photoshop cs6, sony vegas, cyberlink powerdirector 11 etc

και παιχνιδια οπως : cod, battlefield, ghost recon, nfs etc ανετα, και διαφορα καινουρια που θα βγουν θελω με λιγα λογια να μου βγει και καλος στο μελλον (λογικο πιστευω ;ρ )

σκεφτομασταν να παρουμε ετοιμο κουτι σε αυτα τα λεφτα, ειναι αυτο μια καλη λυση η μπορουμε να κανουμε κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα αν διαλεξουμε μονοι μασ τα κομματια?!

και θελουμε να τον παρουμε οσο το δυνατον πιο συντομα δηλαδη οχι οτι βιαζομαστε ασ πουμε αλλα μπορουμε και αυριο να παμε να τον παρουμε! οποτε αν μπορει να γινει μια καλη δουλεια γρηγορα γιατι να μην γινει!? :) 

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να φτάσεις ποτέ τον ι5 με παιχνίδια πάνω απο 30% .Εγώ προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ στον δικό μου να πάει πάνω απο 35% σε ότι παιχνίδι και να έχω παίξει . Ακόμα και σε αρκετές βαριές εργασίες με έχει βγάλει άψογο. 

Fulgore1 δεν θέλω κάνω "έξυπνες" ερωτήσεις αλλά πιστεύεις έστω και λίγο ότι πρόκειται να κάνει oc ? 

δεν αντιλεγω, απλα δεν εχω καμια ορεξη να παρω i5, δεν μου γεμιζουν το ματι και πολυ απλα αν παρω δεν θα ειμαι χαρουμενη για το πισι μου θα ειμαι ενοχλημενη. και δεν θελω να εχω αυτην την αισθηση με καινουριο πισι, θελω να εχω ενθουσιασμο :) 

• Like 1
Δημοσ.

κουφή είναι η κοπέλα και να μείνει με τη μαμά ψήκτρα?σαν αεροπλάνο κάνει η μαμά ψήκτρα της AMD

θα σου πρότεινα δεσποινίς μια σύνθεση με Intel αλλά δε μας το επιτρέπει το φόρουμ..

θα ηθελες να μου δωσεις και μια δικη σου συνθεση? :) 

Δημοσ.

δεν αντιλεγω, απλα δεν εχω καμια ορεξη να παρω i5, δεν μου γεμιζουν το ματι και πολυ απλα αν παρω δεν θα ειμαι χαρουμενη για το πισι μου θα ειμαι ενοχλημενη. και δεν θελω να εχω αυτην την αισθηση με καινουριο πισι, θελω να εχω ενθουσιασμο :) 

καλά κάνεις τότε. +1 και από έμενα στη σύνθεση με AMD.o ενθουσιασμός θα κρατήσει αρκετό καιρό. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...