An_Gel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 καλησπερα, εχω την καρτα που αναφερω και εχω συνδεσει την οθονη του pc μεσω vga και μια TV 22" μεσω HDMI...το προβλημα ειναι οτι στην TV δεν εχω καλη αναλυση...παιζω με τις ρυθμισεις στο catalyst εδω και ωρα αλλα η εικονα ιδια!
myst77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 προφανώς η ανάλυσή σου θα είναι 1920x1080 αλλα θα έχεις θολή εικόνα ιδιαίτερα στο κείμενοΔύο είναι η λύσεις:1) στο τηλεχειριστήριο της TV θα πατήσεις SOURCE όταν θα είσαι στο HDMI που είναι το PC θα πατήσεις επιλέξεις "ΕΤΙΚΕΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ" και απο τις επιλογες που έχεις θα διαλέξεις PC2) στις ρυθμίσεις του catalyst θα βρεις μια επιλογή για το Scaling. Εκεί θα έχει μια μπάρα για το zoom της εικόνα. Άλλαξε το
An_Gel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 η TV ειναι full HD...δεν ειναι μονο το κειμενο, ειναι εντελως διαφορετικη η μια οθονη απο την αλλη, και σε χρωματα και σε αναλυση! scaling που λες ειναι προφανως η κλιμακωση, το δοκιμασα κ αυτο αλλα το μονο που κανει ειναι να μεγαλωνει την εικονα αλλα με την ιδια αναλυση! :/
myst77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 τότε δοκίμασε το 1 ποιά είναι η ανάλυση του monitor; Θέλεις να τις δουλεύεις ταυτόχρονα; Τις έχεις να δειχνουν σαν mirror;
An_Gel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 source που ειπες το HDMI βαζω και δεν εχει παραταιρω επιλογη...την εχω βαλει κυριως για streaming σε κανενα αγωνα κ κανω επεκταση για να κανω οτι θελω στο pc!!!
myst77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν πατας source εκτος τις πηγες εχει και μια επιλογη που λεγεται "ετικετα". Πατα source και οταν εισαι στο hdmi που ειναι συνδεμενος ο υπολογιστης τοτε επελεξε ετικετα και διαλεξε "PC" Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
Ntinaras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ρυθμισε την αναλυση 1920Χ1080 το scaling 100% και φυσικα να ειναι 2 ξεχωριστες οθονες και οχι clone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα