DimAslan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Παίδες έχω ένα νόμισμα "Οβολός 5 λεπτά - Γεώργιος Α΄ βασιλεύς των Ελλήνων" Το έχω βρει σε καταλόγους κλπ αλλά πουθενά το αν πιάνει τίποτα (εν όψει κρίσης). Πού μπορώ να βρω πόσο τιμάται; Επίσης έχω πάρα πολλά νομίσματα που έφερνε ο πατέρας μου όντας ναυτικός. Αξίζει να τα κοιτάξω; Ευχαριστώ.
spacefart Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 εγω εχω 2 τετοια και ο τυπος το πουλαει 1200 ευρω! σιγα μην αξιζει τοσο..! ενας αλλος το πουλαει 1500 !! που μπορω να βρω σωστη εκτιμηση ? http://www.124sold.gr/forum/showthread.php?t=555
xpapias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δε νομίζω να πιάνουν και πολλά , αλλα μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να δεις αν και ποσο τα πουλάνε στο Μοναστηράκι.
PCharon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τα link που δίνει ο spacecraft υπόψην δεν είναι για το ίδιο νόμισμα με του TS. Επειδή κάποιο παρόμοιο νόμισμα κάποιος το δίνει ακριβό (όσο θέλει) δε σημαίνει πως όλα τα παρόμοια πχ όλα του Γεωργίου είναι αξίας, το καθένα το κοιτάς ξεχωριστά. Χρειαζόμαστε φωτό 2 όψεων από το καθένα για να γίνει μια εκτίμηση. Συμφορουμίτη DimAslan, εξαρτάται απο τη κατάσταση του νομίσματος. Το νόμισμα για το οποίο ρωτάς δε μας λες ποιό ακριβώς είναι (δεν υπάρχει μόνο ένα 5λεπτο και μόνο μία ημερομηνία) πιθανότατα αξίζει 3~15€. Αν είναι σε απίστευτα καλή κατάσταση, πολύ παραπάνω. Οι τιμές δεν είναι στάνταρ, είναι πολύ στο περίπου. Στα συλλεκτικά αντικείμενα, η προσφορά και η ζήτηση μετράνε πάνω απ'όλα. Όσο κι αν το δίνεις, το θέμα είναι αν βρίσκεται αγοραστής. Αν δε βρίσκεται, δεν αξίζει τόσα τη παρούσα στιγμή, τόσο απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα