bilakos10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 πες μας πώς τα καταφερνεις; Καταναλώνοντας εγχώρια προϊόντα με προέλευση την Καλαμάτα... 19
lxde Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Βλεπω πολλες κωμωδιες και μου φτιαχνουν το κεφι.
subject 12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 μπαίνω στο insomnia ( πορσδιόρισε το "ανεβασμένος" )
lxde Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ( πορσδιόρισε το "ανεβασμένος" ) Ψυχικα, πνευματικα, σωματικα.
mary Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Σωματικά μπορώ να σου πω, πως ανεβάζω άλλους. 17
noob Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wm1mkPdOgoA 1
subject 12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Σωματικά μπορώ να σου πω, πως ανεβάζω άλλους. "στοματικά" μπορείς να ανεβάσεις άλλους κ άλλες οπ.. μου ξέφυγε ένα τ 2
liopyr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ναι, για πες μας πώς τα καταφερνεις; Βλεπω πολλες κωμωδιες και μου φτιαχνουν το κεφι. O Βίλχελμ Ράιχ αν προσπερνούσε το γεγονός πως απαντάς στον εαυτό σου, θα έκανε λόγο για σεξουαλικής φύσης απωθημένα. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Tελευταια ειμαι σε μια ντεμι κατασταση. Μεχρι πριν λιγα χρονια οταν ηθελα να ανεβω οταν ξυπνουσα το πρωι εμενα 5 λεπτα στο κρεβατι και εκανα την ερωτηση στον εαυτο μου "Τι καλο εχω να περιμενω σημερα?" Συνηθως εβρισκα παντα κατι εστω και μια μικρομλκιουλα (που μπορει να ηταν και "Θα παω για καφε μετα τη δουλεια" ή "Θα αγορασω το Χ πραγμα") και ξαφνικα μου εφτιαχνε η διαθεση. Πρεπει να αρχισω να το ξανακανω παντως, θενξ TS που μου το θυμησες. 1
mphxths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον...ξυπναω το πρωι και σκεφτομαι λεφτα εχω?οχι θα αποκτησω? οχι δουλεια θα βρω ?εδω γελαω λιγο πριν απαντησω οχι γκομενα? ΧΑ.. συνταξη θα παρω ποτε?ΧΑΧΑ ...οχι αν παθω κατι εχω το 25αρι για να με δεχτουν στα επειγοντα?ΧΑ ...οχι θα βγει η ελλαδα απο την κριση...θα ζω για να το δω? ισως..οχι... εχει ελπιδες το ανθρωπινο ειδος ?οχι ο πλανητης ?οχι τουλαχιστον εχω φαι και στεγη...νταξ...τωρα ανεβηκα 6
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Storm φωναχτά τα έλεγες αυτά; Οχι ρε συ. Αν και ετσι οπως ειμαι οταν ξυπναω παιζει και ναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα