Moderators stormrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 a la nicoc Jamais των ζαμων. Εσωτερικος διαλογος guys 1
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πλέον μαύρη κατρακύλα ....Παλαιότερα έψαχνα να βρω μικρά φωτεινά και αισιόδοξα σημείαπου θα με έκαναν να νιώθω χαρούμενη και ανεβασμένη...Τώρα πιο δύσκολα. τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω ρε γμτ 2
noob Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Jamais των ζαμων. Εσωτερικος διαλογος guys Έτσι ξεκίνησε και ο νίκοτς 2
evabb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον...ξυπναω το πρωι και σκεφτομαι λεφτα εχω?οχι θα αποκτησω? οχι δουλεια θα βρω ?εδω γελαω λιγο πριν απαντησω οχι γκομενα? ΧΑ.. συνταξη θα παρω ποτε?ΧΑΧΑ ...οχι αν παθω κατι εχω το 25αρι για να με δεχτουν στα επειγοντα?ΧΑ ...οχι θα βγει η ελλαδα απο την κριση...θα ζω για να το δω? ισως..οχι... εχει ελπιδες το ανθρωπινο ειδος ?οχι ο πλανητης ?οχι τουλαχιστον εχω φαι και στεγη...νταξ...τωρα ανεβηκα γι αυτο λεω να ερθουν εξωγηινοι ή να γινει καμια φαση τυπου walking dead να εχουμε να ασχολουμαστε με κατι. αν γινοταν ολος ο πλανητης ζομπι θα το εβαζα σκοπο να τα σκοτωσω ολα. 1
mphxths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 γι αυτο λεω να ερθουν εξωγηινοι ή να γινει καμια φαση τυπου walking dead να εχουμε να ασχολουμαστε με κατι. αν γινοταν ολος ο πλανητης ζομπι θα το εβαζα σκοπο να τα σκοτωσω ολα. πανω που ετοιμαζα ποστ "το πρωτο γελακι θα το σκασω οταν δω το 1ο ζομπι απο το παραθυρο μου" 1
lxde Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Tελευταια ειμαι σε μια ντεμι κατασταση. Μεχρι πριν λιγα χρονια οταν ηθελα να ανεβω οταν ξυπνουσα το πρωι εμενα 5 λεπτα στο κρεβατι και εκανα την ερωτηση στον εαυτο μου "Τι καλο εχω να περιμενω σημερα?" Συνηθως εβρισκα παντα κατι εστω και μια μικρομλκιουλα (που μπορει να ηταν και "Θα παω για καφε μετα τη δουλεια" ή "Θα αγορασω το Χ πραγμα") και ξαφνικα μου εφτιαχνε η διαθεση. Πρεπει να αρχισω να το ξανακανω παντως, θενξ TS που μου το θυμησες. Ωραια ιδεα, θα το δοκιμασω κι εγω. thanks 1
ikaruga24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 πανω που ετοιμαζα ποστ "το πρωτο γελακι θα το σκασω οταν δω το 1ο ζομπι απο το παραθυρο μου" Σε περιπτωση που δεν το ξερεις κυκλοφορουν ηδη πολλα ζομπι εκει εξω. Απλα διαφερουν απο αυτα που μας εχει μαθει ο κινηματογραφος. 3
evabb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Σε περιπτωση που δεν το ξερεις κυκλοφορουν ηδη πολλα ζομπι εκει εξω. Απλα διαφερουν απο αυτα που μας εχει μαθει ο κινηματογραφος. εμεις θελουμε τα οριτζιναλ με το μισοσαπισμενο σωμα που πρεπει να τους κοψεις το κεφαλι για να ψοφησουν. 2
mphxths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 εμεις θελουμε τα οριτζιναλ με το μισοσαπισμενο σωμα που πρεπει να τους κοψεις το κεφαλι για να ψοφησουν. Ετσι. Και οχι εκεινα τα αργοκινητα χαζα απο κατι ταινιες του 80....Εκεινα τα σβελτα που κυνηγανε την Γιογιοβιτς ...να γινει λιγο του πουταναριου 1
original911 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ετσι. Και οχι εκεινα τα αργοκινητα χαζα απο κατι ταινιες του 80....Εκεινα τα σβελτα που κυνηγανε την Γιογιοβιτς ...να γινει λιγο του πουταναριου Οχι ρε φιλε το ..αμησες!! Εμεις δεν ειμαστε Γιοβοβιτς!Αυτη εκανε τρελες!! 1
nicoc89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 αναβαίνω με διάφορα , αλλα καμια φορά δεν θέλω να είμαι ανεβασμένος , μου αρέσει η αρνητικότητα (οχι πάντα, μερικές φορές) και με γεμίζει , με τρέφει κατα κάποιο τρόπο. Ισως είμαι ψυχικό βαπίρ γιατι μερικές φορές που βρίσκομαι σε χώρους με πολύ κόσμο νιώθω οτι μπορώ να τους αλλάξω την διάθεση απο θετική σε αρνητική και όταν έχω κακή διάθεση χωρίς να μιλήσω η να κάνω κάτι ξαφνικά την αποκτούν όλοι και τσακώνονται για μαλακίες.επειδή αναφέρθηκε για εξωγήινους να πω οτιαν γίνει εισβολή απο εξωγήινους ή πόλεμος η κάτι θα φορέσω τα ακουστικά μου , θα βάλω τη μουσική μου , θα ζωστώ με τις ματσέτες μου , θα αρπάψω και τα πιστόλια μου, θα βαρέσω κάμποση "ντόπα" ας πουμε και θα ορμίσω στη μάχη, θα σκοτωθώ 100% πιθανότητα αλλα ντάξ .με ανεβάζει επίσης να ψάχνω πληροφορίες για βαπίρ , λυκανθρώπους , μαγεία και δαίμονες αλλα δεν έχει πέσει κάτι καλο στα χέρια μουθα με ανέβαζε πολύ να δοκιμάσω να εκτελέσω μόνος μου, νύχτα , σε κάποιο ερημικό μέρος , τελετουργικό επίκλησης βασισμένο σε σοβαρές οδηγίες και να ανακαλύψω αν όλα αυτά ειναι παραμύθια .με ανεβάζει όταν η ζωή μου κινδυνεύει για τον Α-Β λόγο (χωρίς να το αποζητώ , πχ αν την γλιτώσω παρα τρίχα) Δεν θα ήθελα να σκοτωθώ όμως , έχω πολλά να δω και να κάνω .με ανεβάζει πολύ όταν βλέπω και τα γκομενάκια να τρελαίνονται με την πάρτη μου αλλα δεν κάνω κίνηση συνήθως γιατι λειτουργώ αλλιώς , δεν μου αρκεί να είναι κάποια ωραία σαν γκόμενα , θέλω να φάω κόλλημα με την τρέλα της .να σημειώσω οτι ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιώ οποιαδήποτε ουσία όπως το αλκοολ για να ανέβωΕΙΠΑΜΕ . 1
evabb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ετσι. Και οχι εκεινα τα αργοκινητα χαζα απο κατι ταινιες του 80....Εκεινα τα σβελτα που κυνηγανε την Γιογιοβιτς ...να γινει λιγο του πουταναριου θελω αυτα του walking dead, να μην ειναι και εξαιρετικα δυσκολα να τα σκοτωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα