mphxths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι ρε φιλε το ..αμησες!! Εμεις δεν ειμαστε Γιοβοβιτς!Αυτη εκανε τρελες!! ειχε και αυτη τον ιο για αυτο @nicoc μου θυμιζεις παλια που καναμε καταληψεις ...δεκαετια 80-90 και οι πιο μαλακες κανανε επικλησεις πνευματων... Δεν ξερω αν επαιξε ποτε τιποτα..αλλα μια μερα μαζευαμε σπασμενα τζαμια...οι μισοι συμμετεχοντες ειχανε κλασει μεντες και κουβαλαγαμε παππαδες για αγιασμους
Razor7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Σωματικά μπορώ να σου πω, πως ανεβάζω άλλους. Σωματικά κι εγώ μπορώ να σου πω. Μέσω της έκτασης του δικεφάλου βραχιόνιου µυ.Σηκώνεις πολλούς μαζί?
ikaruga24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 εμεις θελουμε τα οριτζιναλ με το μισοσαπισμενο σωμα που πρεπει να τους κοψεις το κεφαλι για να ψοφησουν. Μην ανυσηχεις, και αυτα τα ζομπι που ηδη κυκλοφορουν αναμεσα μας και αυτα με κοψιμο το κεφαλι γλυτωνεις.
subject 12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 οχι ρε παιδια ζομπι.. βρομάνε.. κάτι σε fallout μας βρίσκεται?? καλά ρε είστε σοβαροί? μία καταστροφή θα σας ανέβαζε?
evabb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 οχι ρε παιδια ζομπι.. βρομάνε.. κάτι σε fallout μας βρίσκεται?? καλά ρε είστε σοβαροί? μία καταστροφή θα σας ανέβαζε? προτιμας λυκανθρωπους; βρικολακες; 1
mphxths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 οχι ρε παιδια ζομπι.. βρομάνε.. κάτι σε fallout μας βρίσκεται?? καλά ρε είστε σοβαροί? μία καταστροφή θα σας ανέβαζε? δεν μας ανεβαζει η καταστροφη...αλλα το ξεσκαρταρισμα και το ξυπνημα που θα φερει...γιατι αλλιως δεν γινεται τιποτα.
*nenya* Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μ'ανεβάζουν: το να παίζω τ'αγαπημένα μου games, το να χαϊδεύω γάτες, το να τραγουδώ, το να περνώ τρελές στιγμές με κοντινούς φίλους, το να μην έχω πρωινό ξύπνημα, το να έχω Ruffles στο ντουλάπι, τα φιλάκια, το σεξ, οι μικρές ωραίες στιγμές της ζωής. Και ναι, είμαι επιτέλους ανεβασμένη μετά από αρκετό καιρό 1
Liverpool89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Με ανεβαζει το καλο και νοστιμο φαγητο.. Η καλη παρεα, οι ωραιες γυναικες, η γυμναστικη,τα γλυκα, το να εχω λεφτα ωστε να μπορω να παω για κανενα ποτακι .... Εννοειτε το σεξ ...
subject 12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 προτιμας λυκανθρωπους; βρικολακες; όχι.. piranha μάλλον δεν με πιάνεις είναι λίγο "καπως" να νομίζεις οτι μια καταστροφή ή κάτι αιμοβόρο θα σε ανεβάσει...
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πλέον μαύρη κατρακύλα .... Παλαιότερα έψαχνα να βρω μικρά φωτεινά και αισιόδοξα σημεία που θα με έκαναν να νιώθω χαρούμενη και ανεβασμένη... Τώρα πιο δύσκολα. τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω ρε γμτ ειπα να μην απαντησω σε αυτο το θεμα γιατι ξυνω πληγες αλλα θα απαντησω. λοιπον. dimitra εχουμε και λεμε.μερικα πραγματα για να ανεβασεις το κεφι σου ειναι τα παρακατω. α.να γινεσαι χαρουμενη κανοντας χαρουμενους τους αλλους.αν το καταφερεις και αν σε γεμιζει αυτο τοτε μια χαρα. β.κανε πραγματα που φοβασε να κανεις η κανε πραγματα τα οποια εσυ θες και ας μην τα θεωρουν οι αλλοι σωστα.το παν ειναι τι γεμιζει εσενα οχι τι ειναι σωστο και οχι τι θα πει ο κοσμος.γιατι πολλοι καταπιεζομαστε με το τι θα πει ο ταδε. γ.Hobby.αν υπαρχουν λεφτα ενα Hobby ειναι πολυ καλο και σε κανει να βλεπεις τα πραγματα με αλλο ματι. αυτα για την δημητρα και οχι μονο. κατα τα αλλα για να απαντησω στο θεμα ανεβασμενος? αυτον τον καιρο ουτε με σφαιρες.εχω να παρω αδεια ενα χρονοεχω να κανω καποιο Hobby ενα χρονο και ελπιζω να αλλαξει αυτο λιγακι.και το κυκλοθυμικο παει και ερχεται. fck up situation 1
subject 12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 δεν μας ανεβαζει η καταστροφη...αλλα το ξεσκαρταρισμα και το ξυπνημα που θα φερει...γιατι αλλιως δεν γινεται τιποτα. έχει γινει καραμέλα το ξεσήκομα, ξύπνημα ή ενα γενικό restart και πολοί μπορουν να συμφονήσουν μαζί σου, αλλα όλοι περιμένουν να το κάνει κάπιος άλλος, και όταν ο άλλος ξεκινήσει τον λένε και τρελό
mphxths Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 έχει γινει καραμέλα το ξεσήκομα, ξύπνημα ή ενα γενικό restart και πολοί μπορουν να συμφονήσουν μαζί σου, αλλα όλοι περιμένουν να το κάνει κάπιος άλλος, και όταν ο άλλος ξεκινήσει τον λένε και τρελό αν μιλας για κοινωνικη επανασταση....αν μιλαμε για ζομπι, εξωγηινους και αλλα "ξυπνηματα" πλανητικης κλιμακας...δεν ειναι πολλα που μπορουμε να κανουμε εμεις....απλα περιμενουμε τις περιστασεις και αυτους που μπορουν να το κανουν 1
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μην μπλεξουμε το θεμα με κοινωνικη επανασταση .αλλο ειναι το topic
John323 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ο περιοδος ειναι εξαιρετικα σκατα οποτε το ανεβασμα ειναι δυσκολο. Βοηθανε μερικα πραγματακια: -Γυμναστικη, ιδιως μια ωρα τρεξιμο σε ανεβαζει παρα πολυ και σωματικα και ψυχικα! -Γκομενες! Ακομα και να μην εχεις γκομενα αρκει μονο να βρισκεσαι διπλα σε μια ελκυστικη κοπελα και θα ανεβεις ακομα και αν δεν ειναι η κοπελα σου. -Κοβεις τους μαλακες μαχαιρι. Καλυτερα σπιτι και να καιγεσαι στο νετ παρα να εχεις παρε δοσε με καμμενους/μαλακες/κλαψιαρηδες. -Μην κοιτας συνεχεια τι σου λειπει, εστιασε οσο μπορεις στο τι εχεις και τι εχεις καταφερει! 1
ikaruga24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ο περιοδος ειναι εξαιρετικα σκατα οποτε το ανεβασμα ειναι δυσκολο. Βοηθανε μερικα πραγματακια: -Γυμναστικη, ιδιως μια ωρα τρεξιμο σε ανεβαζει παρα πολυ και σωματικα και ψυχικα! Εξαρταται απο το αν η δουλεια σου ΕΙΝΑΙ το τρεξιμο (κυριολεκτικα και μεταφορικα). -Γκομενες! Ακομα και να μην εχεις γκομενα αρκει μονο να βρισκεσαι διπλα σε μια ελκυστικη κοπελα και θα ανεβεις ακομα και αν δεν ειναι η κοπελα σου. Ε οχι, γιατι μεσα σου υποβοσκει οτι θες να την πηδηξεις και απλα σκεφτεσαι οτι σε καποια στιγμη αδυναμιας οτι θα εισαι διπλα της ή απλα πιστευοντας οτι με το να περνας χρονο μαζι της καποια στιγμη θα ερθει μονο του. Ειναι μαλακια και χανεις το χρονο σου ασε που σε τρωει το σαρακι. Forever alone παρα αυτη η κατασταση. -Κοβεις τους μαλακες μαχαιρι. Καλυτερα σπιτι και να καιγεσαι στο νετ παρα να εχεις παρε δοσε με καμμενους/μαλακες/κλαψιαρηδες. Συμφωνοι περα για περα, το πρατω οσο το δυνατον περισσοτερο και τουλαχιστον ψυχικα ειμαι ηρεμος αν και οχι χαρουμενος. Δεν ειναι ομως ολοι ιδιοι και σε καποιους αυτο δεν λειτουργει. -Μην κοιτας συνεχεια τι σου λειπει, εστιασε οσο μπορεις στο τι εχεις και τι εχεις καταφερει! Πολυ λαθος σκεψη. Στην ιδια ακριβως κλιμακα με το "υπαρχουν και χειροτερα". Το να κοιτας τι σου λειπει ειναι μια καλη ιδεα στο να βαλεις καποιου ειδους στοχο για να το αποκτησεις. Σκεψου να μην εχεις δουλεια (διολου απιθανο) και ταυτοχρονα να σε τρεχουν υποχρεωσεις. Θα πρεπει να σκεφτεσαι συνεχως τι θα πρεπει να κανεις για να ΜΗΝ βρεθεις σε τετοια κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα