Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ λαθος σκεψη. Στην ιδια ακριβως κλιμακα με το "υπαρχουν και χειροτερα". Το να κοιτας τι σου λειπει ειναι μια καλη ιδεα στο να βαλεις καποιου ειδους στοχο για να το αποκτησεις. Σκεψου να μην εχεις δουλεια (διολου απιθανο) και ταυτοχρονα να σε τρεχουν υποχρεωσεις. Θα πρεπει να σκεφτεσαι συνεχως τι θα πρεπει να κανεις για να ΜΗΝ βρεθεις σε τετοια κατασταση.

Αυτο που περιεγραψα σιγουρα δεν δουλευει σε εναν ανθρωπο που εχει τοσο σοβαρα προβληματα οπως

πχ να κινδυνευει να του παρουν το σπιτι η να του κοψουν το ρευμα.

Ε οχι, γιατι μεσα σου υποβοσκει οτι θες να την πηδηξεις και απλα σκεφτεσαι οτι σε καποια στιγμη αδυναμιας οτι θα εισαι διπλα της ή απλα πιστευοντας οτι με το να περνας χρονο μαζι της καποια στιγμη θα ερθει μονο του. Ειναι μαλακια και χανεις το χρονο σου ασε που σε τρωει το σαρακι. Forever alone παρα αυτη η κατασταση.

Δεν το εθεσα με ακριβεια. Καλη γυναικεια συντροφια! Ακομα και να μην ειναι γκομενα σου σε ανεβαζει.

Δημοσ.

O Βίλχελμ Ράιχ αν προσπερνούσε το γεγονός πως απαντάς στον εαυτό σου, θα έκανε λόγο για σεξουαλικής φύσης απωθημένα.

Το αφησα επιτηδες να δω ποσοι θα περασουν τη σαχλαμαρα σου για εξυπναδα. Μια κι εχεις τουλαχιστον μια επιδοκιμασια μην ξανασχολεισαι μαζι μου, εχεις παρεα στο επιπεδο σου. Σε εχω καταλαβει απο ενα αλλο νημα και αυτο που εχω να πω ειναι οτι ατομα σαν και σενα τα εχω μονο για φαπες. Γραφε κι αλλα να εκθετεις το εν τρικυμια μυαλο σου, δικαιωμα και προβλημα σου ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...