IKARIWTHS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερα παιδια,ειμαι σε αναζητηση εκτυπωτη,αυτο που θελω ειναι να εχει ethernet,να μη μου βγαινει ο κουκος αιδονι οταν τελειωνει το χρωμα,και να εκτυπωνει ομορφα φωτογραφιες.εχω εμπειρια με εναν canon mp,πριν 3χρονια,το προβλημα ειναι οτι ξαφνικα σταματησε να τραβαει το χαρτι. σα προταση μου εκαναν εναν epson μαζεμενο σε διαστασεις,δε θυμαμαι ομως το μοντελο,κοστιζε 140 ευρω
ktsolkas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια χαρα.κοιταξε στο amazon για τους brother.
HamerZ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δες και για Site: http://www.amazon.co.uk/Brother-MFC-J825DW-Colour-Wireless-Printer/dp/B005G3WDX8/ref=wl_it_dp_o_pd_nS_nC?ie=UTF8&colid=NQWXXYY3YN4G&coliid=I3OEGBFKPY5NMX"> Brother MFC-J825DW A4 Colour All-in-One Wireless Colour Inkjet Printer
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 πως και συστηνετε και οι δυο brother?εχουν φτηνοτερα μελανια?ξαναγεμιζονται?που υπερεχουν σε σχεση με τους υπολοιπους?
HamerZ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Προσωπικά 1) έχω ήδη laser OKI B4350 και τελευταία βρήσκοντας toner και drum ανακατασκευασμένο και αναγεμισμένο θα τον κρατήσω για αρκετό καιρό ακόμη (από το 2004-2005) 2) ήθελα σύστημα με dual side printing, fax, adf, ethernet, wifi, cd/dvd print (για αρκετά cd και dvd Taiyo Yuden από DiskImpex), φτηνά μελανάκια. Οπότε οι επιλογές ήταν 2, 1η Epson 850 με κυριότερο ότι είχε dual sided adf και υψηλότερη τιμή. 2η επιλογή Brother MFC-J825DW με μόνο κακό ότι δεν σκανάρει και από τις 2 πλευρές μαζί στο adf. Το πακέτο Brother και συμβατά μελανάκια ήταν ο φθηνότερος συνδιασμός και άμεσα διαθέσιμος από amazon οπότε και έγινε η αγορά.
Weiss Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Eχει προσφορα το eshop τον Canon Pixma 925 στα 130 euro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα